Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PioDVD

    senior tag

    Kérdeznék én is.
    Y300-am van, nem lenne vele bajom, csak a memória kevés (nem játékhoz, hanem az 1-2 futó dologtól is elfogy). Kitaláltam, hogy cserélnék, 2 sim-esre. 2-szer 1 napig lehetett (volna) kapni Alcatel Hero-t 60 e-ért, de nem szántam rá magam, talán hiba volt, bár nem vágyok 6-os kijelzőre. De eldöntöttem, hogy max. 60 e-ig elmegyek. 2 sim-es, kb. 5 collos, viszonylag jól fotózó, várhatóan 5-ös droid frissítést kapó gépet keresnék. (Ami kicsit változott.) Csak új jöhet szóba (lehetne használt is, de csak ismerőstől, az meg nem játszik sajna), hosszú távra.

    Amiket most találtam:
    Honor 3c - 48 e, 2 gb ram, de talán régi a proci, dual sim
    LG g2 mini - 55 e, proci talán jobb, memória csak 1 gb, BSI
    Redmi 1s - 55 e, proci talán még jobb, memória csak 1 gb, dual sim
    S3 Neo - 65 e, proci talán jó, memória 1.5 gb
    Volt még valami olcsóbb kjnai, amire BSI szenzort írtak, de nem ugrik be. Persze más ajánlat is jöhetne. Talán fotóra az LG, S3 neo-t nem tudom, teljesítményre a 2 kínai lenne jobb. Vagy nem, ezért kérdezem. :)

    A fél gb memória állandó elfogyásából kiindulva igazából nem bízok benne, hogy 1 gb elég lenne, nem kerülnék ugyanide fél-1 év múlva az 5-ös droiddal. Hajlanék a legalább 1.5 gb felé. Persze ha 1-2 éve a csúcskategóriás telefonok elmentek 1 gb-tal, akkor nem is tudom... 2 sim jó lenne, de ha annak hiánya miatt esne ki egy nagyon jó vétel, eltekintenék tőle.

    Xiaomi mi3, note: ezeknél van esély, hogy mondjuk fél év múlva leesik 60-ra az áruk, vagy addigra inkább kivezetik a kínálatból?

    Utolsó kérdésből látszik, hogy tudnék várni, nem létfontosságú az azonnali csere, bár az y300-nak örülne a fiam.

Új hozzászólás Aktív témák