- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vand
csendes tag
Sziasztok,
Nagy kijelzős androidos telót vennék 80 és 120eFt körül (valsz kártyafüggetlenül).
Navigációra, fényképezésre és webezésre is használnám.
Kijelzőből elég a FullHD, jó képeket készítsen és számít az akku idő, a víz és porállóság.A szélesebb kijelzők jobban bejönnek, fém keret nem fontos.Ezekkel szemezek:
Samsung Galaxy Note 3 Neo - kb 80eFt
Samsung Galaxy Note 3 32GB - kb 115eFt
Samsung Galaxy S5 - kb 115eFt
LG G3 D855 16GB - kb 97 eFt
LG G3 D855 32GB - kb 114eFtMegér szerintetek a 17eFt-ot a +16GB RAM a G3 esetén?
A Note 3 -ban ha jól tudom jobb kamera, kijelző és proci van mint a Note Neo-ban. Megéri ez szerintetek a 35eFt-os felárat a Neo-hoz képest?
Ha van más javaslatotok, szívesen fogadom. Köszi. -
kgery78
újonc
Sziasztok
Nokia Lumia 930-at tervezek vásárolni tudtok ajánlani valami megbízható boltot? Vodás vagyok ha jól tudom ott most nincs.
Nagyon köszi
-
klepto
addikt
Sziasztok ismét!
A ZTE Blade Q megér 24.000.-Ft-ot postaköltséggel együtt?
Jobb, mint egy Sony E1?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
norbert1998
nagyúr
válasz pècsimunkás #68400 üzenetére
holyshit! én majdnem totál biztos voltam, hogy a mi3 2imes
-
klepto
addikt
válasz atosan #68405 üzenetére
Mint az itt is tesztelt Blade Q Mini, csak nagyobb, 4,5"-os kijelzővel.
Röviden: MediaTeK MT6572 (Cortex-A7 1,3Ghz Dual Core, Mali-400MP) 1Gb ram, 4Gb rom, és 4.2.2 Android.[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
dropopi
aktív tag
-
kenyeres94
csendes tag
Szerintetek 30eFt-ért melyik a legkevésbé szar telefon? sony x peria m tetszik nekem ( Csak úgy mondom, hogy a telefonokhoz kb annyit értek mint a kvantum fizikához )
-
voyager4.4
senior tag
válasz kenyeres94 #68415 üzenetére
Használtan vennéd, vagy honnan jött az M ?
no fate but what we make
-
kenyeres94
csendes tag
válasz voyager4.4 #68416 üzenetére
Nem szeretnék használtam telefont venni. Az első telefonom sony volt, a 2. egy samsung. Az elsőt szerettem, a másodikat kevésbé( nagyon egyszerű alap kis telefon, ezt tudtam is amikor megvettem, nem is vártam sokat tőle, de hogy az ébresztő sem működjön rendesen....) Itt néztem az M -et http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony/xperia-m-dual-c2005-p183897699/
Őszintén szólva egyáltalán nem biztos, hogy veszek telefont, csak úgy nézelődök egy kicsit aztán majd kiderül. -
voyager4.4
senior tag
válasz kenyeres94 #68418 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom, hogy lehet e még kapni újonnan. Sufni gsm-ekben talán, horror áron.
30-at nem ér, 20-at 25-öt már inkább, ha szép használtban ki lehet fogni szépet, még akár garanciálisat is.
Nem volt rossz teló am.Új ennyiért Lumia lesz ami használható, az 530 tuti belefér a keretbe még függetlenül is.
Esetleg még távolkeleti készülékek között érdemes szét nézni, no nem navon meg társai, hanem jayu, xiaomi stb...Így első körben ennyi.
[ Szerkesztve ]
no fate but what we make
-
zeon.hu
nagyúr
válasz kenyeres94 #68418 üzenetére
Jiayu G2F belefér az árba, főleg itt az aprón csoportos rendeléssel.
#?*@&!
-
estikornel
tag
Szép napot!
Ismét jelentkeznék néhány kérdéssel.
iPhone 5s-ről kérdezgettem az utóbbi időben, és jött egy felvetés magamtól, hogy milyen alternatívák lennének az Apple mellett. Xperia Z2 és G3 plusz természetesen az i5S lenne a három jelöltem de nehéz a döntés mivel most 1 napig még 30%kedvezménnyel tudom megvenni T-nél a Z2-t (van még aktív hűségnyilatkozatom, lehet egy néven két különböző hűséggel előfizetésem?) függetlenül pedig 120 körül, a G3 kicsivel olcsóbb.
Androidot ZTE Blade óta nem használtam így sok tapasztalatom nincsen, most már jó lenne hogy ha egy 120 feletti telefon esetén az akkumulátor ne legyen 10%-kal több mint a 40 ezres Lumiámon és nem kéne naponta tölteni.
Papíron a Z2 jobbnak néz ki, sokat nem tapogattam még de agyon minőséginek néz ki, kissé i4S-re hasonlít az üveg és fém borítás. A G3 igazából csak az ára miatt került be a listába illetve mert az is fém. Lollipop frissítés 2015 Q1-ben várható ahogy hallottam és olvasgattam a híreket.
Személyes tapasztalatokat szeretnék a három készülékről amennyiben van és hátrányokat egyaránt. Más ajánlatot is elfogadok, előre is köszönöm!
-
maxika2004
őstag
Sziasztok!
A következő 3 telót néztem ki, ti melyiket választanátok ?
(ha az ár , és a kijelző méretet nem nézzük )Huawei Ascend G620s 50k
LG G2 min 70k
Ace 4 60kén eddig ennél a sorrendnél tartok ...
fénykép- videó, és sd re pakolgatás szempontjából,erősségi sorrendre is kiváncsi lennék... ?
szóval várnám véleményeteket ![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz maxika2004 #68423 üzenetére
Szia
Van az aprón Huawei P7-s független garis. Az se rossz teló.
Az első és a harmadik az 64 bites.
Kérdés,hogy az LG2 mini telónak jobb-e a kijelzője a Huawei-nél? -
Alpachino
veterán
Huawei Ascend G620s.... Most ez best buy teló a felsorolt szempontjaid alapján is, bár hozzá teszem én a kínai márkákkal kissé "előítéletes" vagyok ( de ez csak az én véleményem)
A G2 mini-t meg elég kézbe fogni olyan érzés, mint ha üres tejfölös dobozokat hasznosították volna újra a teló gyártása során...
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
voyager4.4
senior tag
S4 mini miért nem játszik ?
Lg G2 mini árában van és a felsoroltakat üti.
no fate but what we make
-
maxika2004
őstag
-
maxika2004
őstag
válasz voyager4.4 #68426 üzenetére
Benn volt. de azért vettem ki mert fotóilag nagyon gagyi :
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_s4_mini_dragam_az_s4-ek_osszementek/multimedia.html
kiégett fehéres szutykok.....ezen kivül mi van ami mellette szól ?
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz maxika2004 #68427 üzenetére
Jelenleg semmit nem számít a 64bit, majd ha kapnak lollipoppot.
Ezt az sd kártyás mizériát nem értem, telepíteni nem lehet rá 4.4-alatt, de pakolni igen. Nekem eddig csak az egribörcöt nem sikerült átrakni
no fate but what we make
-
Alpachino
veterán
válasz maxika2004 #68427 üzenetére
Na én pont ezért választottam a lumina 735-öt Nagyon kellemesen csalódtam ebben a telóban ( előtte csak is IOS, android telójaim voltak)
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
voyager4.4
senior tag
válasz maxika2004 #68428 üzenetére
Akkor az ace4 is kieshetne, nna az a kamera...
Hw-esen is jobb ajánlat mint a
Huawei meg az Ace4
Előbbit kijelzőben is veri, mint ahogy a G2 minit is.no fate but what we make
-
norbert1998
nagyúr
válasz estikornel #68422 üzenetére
A z2 elég problémás típusra sikeredett. A g3 viszont nagyon faja cucc, én azt ajánlom. De azért előtte nyomkodd meg, mert lehet hogy neked sok lesz az lg felülete eléggé csicsas szerintem, régebben szebb volt szvsz
-
maxika2004
őstag
válasz voyager4.4 #68431 üzenetére
Hát igen, a kamera miatt van az ece 4 is a végén.... az s4 mini meg azért esett ki mert az még rádásul
drága -és szar is kamerailag ! -
maxika2004
őstag
válasz voyager4.4 #68429 üzenetére
Egy kit kattos lenovo tabletem van, ott kezdődött hogy nem enged sd-re semmit !
Utána itt kérdeztem, és itteni infó hogy ez telóknál is igy van a kitkatt miatt.....
most akkor mégse ?[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz maxika2004 #68434 üzenetére
S4 minit használok 4.4-es gyári droiddal, játékok az sd-n vannak a mérges madarak kivételével (azt nem engedi, nem mindent enged ez tény, de vibernél, fb messengernél is felajánlja az sd-t), mást a belső tárolón tartok a gyorsabb indulás miatt.
no fate but what we make
-
jeni
félisten
válasz maxika2004 #68433 üzenetére
meg aztán kétmagos
honor 3C (Huawei) ez is bejövős lehet neked
lehet,hogy a stabilitás miatt van,hogy nem az SD-re telepíthető az apps
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
Devas
őstag
válasz maxika2004 #68434 üzenetére
Azt nem tudom hogy mindegyik készülék esetén, vagy csak párnál engedélyezett az alkalmazások egy töredékének átmozgatása az SD-kártyára (amennyiben ezt a szoftver fejlesztője támogatta), de igen ez a megkötés KitKat óta van.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
snecizero
senior tag
Samsung galaxy S 3 NEO ilyet szeretnék venni.
Érvek ellen érvek ?
Nagyon bizonytalan vagyok.
A NEO az S3 nak a nyomába se érhet vagy én vagyok félre informált ?
Könyörgöm segítsetek rajtam vegyek vagy ne ?Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
kenyeres94
csendes tag
válasz voyager4.4 #68419 üzenetére
A Nokiát néztem én is, tetszik az is. Az LG telefonok ? LG E460 Optimus L5 II
-
estikornel
tag
válasz norbert1998 #68432 üzenetére
Problémás alatt mit értesz? Olvastam a topik elején lévő negatívumokat a lenyitható résznél, azokon kívül még van valami más is? Valószínűleg egyik nap majd utazok Bp.-re, ott hátha van Mmarktban egy kis tesztre alkalmam.
-
bigdaddylaza
tag
üdv nézeggetem a t mobil oldalt,most a z2 90en elöfizuval..olvastam róla a mobilarénán ott dicsértek,meg a a forumját is kb 2oldalt de nekem magas miket irogattak ottszerintetek jó teló?jah olvastam,hogy a sony szerviz nem jó..köszi
-
Davs
tag
Hello!
Anyukam telefonja kezdi magat megadni (vmi regi Nokia) es ezert szeretnek neki telefont venni. Androidos keszuleket szeretnek, amit egyszer beallitanek az elejen, aztan o ugy a maga 'korlatozott' modjan hasznalna..amire hasznalna: telefonalas, neha SMS, fenykepezes (abszolut hobbi szinten, max egy-ket kepet lehessen kinyomtatni abba a kis foto-meretbe - autofokusz legyen). Ujat vennek lehetoleg a nem-annyira no-name kinai kategoriabol, ugy 100-150€ kornyekben. Lehetoleg jo akkuideje legyen <- visszafogott hasznalat mellett ~4 napnak orulnek. Otletek?Pl. egy Samsung Galaxy SIII mini 147€-ert?
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
egy barátom édesapjának kellene valami, hátha tudtok valami tippet... Előre is köszi.
Igények:
- Magyar nyelv
- maximum 90.000 Ft
- Magyar beszerzés (esetleg eu, bár gyorsan kellene karácsonyra)
- dual sim
- hosszabb üzemidő előny
- fürge, akadásmentes
- nem hard userÉn Moto g 2-t vennék, de abban nincs magyar nyelv ugye? Ő samsung s5 minit nézett. Ötlet? Köszi mégegyszer.
-
voyager4.4
senior tag
Helló !
Erre a felhasználásra felesleges az android, de még az okostelefon is.
Egy jó kis kamera-featurephone elég lesz.
Nokia N8 ha hihetünk a leírásnak, akkor jó vétel. Tudom újonan vennéd, de ilyen felhasználásra elgondolkodtató lehet egy szép használt készülék.no fate but what we make
-
tybsen
addikt
Köszi, na a lényeget kihagytam, hogy mindenképpen android kellene neki 4,5" körül (anyukának is az van és ketten már eligazodnak). OFF: Érdekes amúgy, de az én szüleimnek is bonyolultabb a wp kezelése, mint a droid, pedig én is wp-t akartam először nekik
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest