Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HollyBoni

    veterán

    válasz Flind #66886 üzenetére

    Inkább max 60-70 körül gondolkoztam, 100-at nem szívesen szánnék rá, mert szinte alig használom a telefont. De mikor használni kell a Defy-t és minden szaggat, lefagy, az nagyon idegesít... :W Annyira kéne erős vas hogy minden simán menjen. Például Defy-n mikor navigációt használok és lépkedek a térképen szaggat, több másodpercet kell várni hogy betöltse normálisan (a memóriakártyán lévő) térképet, néha fél perceket gondolkozik. Na például ettől szeretnék megszabadulni.

    Mivel eddig összesen 2 okostelefonom volt és sajáton kívül mást alig nyomogattam mert nem nagyon érdekel a dolog nem sok hasonlítási alapom van csak kb 1, haverom Alcatel Idol S2-je. Ezt párszor nyomogattam, teljesen simán megy rajta minden, fagyással nem nagyon vannak gondjai. Én már ilyen hardverrel is megelégednék.
    Az Alcatelnek 5" a kijelzője, na ez például már nekem nagyon tepsi, nem tudnék hozzászokni. Képernyőméretnél ennyi viszonyítási alapom van. :)) Mást esetleg olcsóbban tudsz ajánlani, vagy csak ezek vannak? Végülis hogy masszív legyen nem lenne feltétel, csak Defy-n szeretem hogyha dobálod sem lesz baja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák