- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz havda92 #54399 üzenetére
Az express nem feltétlenül lenne okos döntés. A touchwiz miatt nem ritkán akadni fog, olykor nehezen és lassan reagál. A kijelző tűéles, a hangminőség kifogástalan.
Én azok közül a G2 minit venném.
A Sony Xperia SP hardverben és akkuban világbajnok, viszont a kijelző kritikán aluli. (éles meg szép, de a betekintési szög nagyon ótvar)[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
-
Morris
veterán
válasz havda92 #54402 üzenetére
A gyári 4.1.2 szoftverrel voltak anno gondok. Annyi, hogy fogadott hívás esetén automata kihangosítva fogadta a hívást.
Aztán jött a 4.3. Na ez rendesen el lett cseszve. Most elvileg javítottak még rajta...Nekem is volt szerencsém SP-hez is, de tudod, hogy van... aki egyszer megégeti magát, következőleg inkább kihagyná!
Nekem mindenképpen a G2 mini lenne ezek közül a befutó. Annak is jó az akkuja. Meg a kijelző is IPS. (bár az tény, hogy nem "játék" mobil)[ Szerkesztve ]
-
captainnigga
csendes tag
válasz Morris #54400 üzenetére
sajnos a spórolás másra megy
a 720ban nem tudom mennyire zavarna az 512 ram, elsősorban ezeket használnám:
telefon, böngésző, zene, email, whatsapp, viber, időjárás, menetrend, hétköznapi fényképek, egy-két pdf puskázni, esetleg snapchat. ezek működnek szerintetek? vagy miben korlátoz engem ez az 512 mega? -
Morris
veterán
válasz captainnigga #54408 üzenetére
Öö, szerintem pont hogy korlátozna kicsit.
Minél több app fut(na) egyszerre, annál nagyobb a memóriaéhség. -
Morris
veterán
válasz captainnigga #54410 üzenetére
Az a gond, hogy az 512mb-os is nagyon jó, viszont sok egyszerre futó dologgal meg lehet fogni. Gondolkozik, lassú, esetleg pillanatra megfagy.
Tehát el lehet érni a korlátokat, viszont az 1Gb-os nál nem. Az mindenre teljesen elég.
Sőt, vannak appok, amik egy 512-vel szerelt telefonnál meg sem jelennek a letölthető alkalmazások között. Így adott esetben kevesebb app közül választhatsz.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz Morris #54380 üzenetére
Ha neked a 630-ban a kijelző felbontása fájó pont és ezért inkább a 820-at ajánlgatod, akkor azért a spec-ben nézzél rá a ppi értékekre mindkettőnél, lehet csodálkozni fogsz.
Elmondom: a 630 480x854 felbontása 218 ppi, szinte teljesen megegyezik a 720/820 480x800-as felbontása által adott 217 ppi-vel.
A 625 201 ppi-jénél meg sokkal jobb.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz captainnigga #54410 üzenetére
Sztem ha nem akarsz egyszerre sok dolgot csinálni - bár nem ismerem a telefonhasználati szokásaid, de én pl igen ritkán használok 2-3 alkalmazásnál egyszerre többet - akkor teljesen oké a 512 ram.
Nem kell ezt túlragozni, abszolút simán és laggmentesen fog futni, egy olcsóbb/közepes androidhoz képest meg pláne.
Én 2,5 évig használtam egy 512 ram-os Lumiát és abszolút nem éreztem hiányát a ramnak.
Most egy 925-öt használok, tény, hogy gyorsabb, de ez nem is annyiba kerül, mint a 630.
Szó mi szó, ha én 45-50 körül nézegetnék telefonokat én simán megvenném a 630-at.
Run&Ride
-
csanady97
tag
Üdv!
Ha van egy telefon amit az eladó 2 év hűségidőre vett de a 2 év már lejárt akkor a T-mobil letudja tiltani még utána is ha nem fizeti a számláit? -
Devas
őstag
Igen a 630 és felbontása és kijelző mérete pont annyival nagyobb hogy a gombok is helyet kapjanak a kijelzőn. Ha ezt levonod belőle, akkor ugyanúgy 480x800 felbontás marad 4,3 hüvelyken. Amúgy a 625 felbontása sem gáz élőben, egyszerűen leteszed a két PPI-jű készüléket egymás mellé és nem látsz szemmel különbséget.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Morris
veterán
Arra értettem a fájó pontos dolgot, hogy a 630-as Lumia egy új, friss készülék. Nyugodtan mehetett volna bele egy 540x960-as panel is. (persze tudom, a nokia ?még? nem használja ezt a felbontást)
De mindegy is. Én alapvetően a vaku, a közelség érzékelő és az 512MB Ram miatt ejtem ki!És nem a kijelző miatt ajánlottam a 820-at, ne fordítsd ki a mondatot!!
De ha már itt tartunk a 630-as meg akkuban jobb mint a 820 (nem sokkal - 1830 mAh vs.1650 mAh). Szóval Mindegyikből hiányzik valami. Tökéletes egyik sem lesz. Itt tényleg az a kérdés, hogy hogyan tervezi a használatot a tulaj. Illetve mik azok a dolgok amikről le tud mondani.
Vaku nekem mint segédfény a fontos. Rengetegszer nagyon jól jön! Kamera engem nem érdekel egyáltalán.
Ha tényleg adott egy 40-50k-s keret, akkor én abból egy garis használtat vennék. (pont mint a 820) de a 630-ast semmiképpen!!!
Vagy ha a bővíthetőség sem annyira tétel, akkor inkább 920.[ Szerkesztve ]
-
kacsa04
csendes tag
Sziasztok, sajnos nem találtam olyan telót 50K környékén amibe minden klappolt volna, részben mert T-s vagyok, részben a tudása miatt..
Nem is tudom, hogy hogyan kérdezzem.. de úgy 65-70K körül esetleg valami kitünő árr/érték-ű darabot nem tudna valaki javasolni?
4-5 col közötti és a többit nem írom..hisz már csak tud midnent, jó üzemidőt, szép kijelzőt, bővithetőséget mem. karival, működő GPS és stb.. -
minek?:S
őstag
válasz johnny82 #54412 üzenetére
gsmline, ha lesz, ujgsm.
Note 3, Lumia 1020, One, Xperia Z1/Z1C, G2, Nexus 5, attól függ, hogy mire akarja használni, van e preferált márkája, mekkora kijelzőméretet akar.
(#54420) kacsa04 mi számít jó üzemidőnek? a legtöbb telefon olyan, hogy reggel leveszed, este felteszed, de ez lehet kevesebb, ha van egy olyan teló amiben erős akku van és nem használod túl lehet 2, de leginkább reggel le este fel.
Ugyanúgy T-nél, vagy függetlenbe?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
lumosnina
tag
válasz ADAM1337 #54329 üzenetére
Mi3 az a baj, hogy itt Angliaban nincs elofizetessel. £200-250 kozott tudnam megvenni, de nekem mindenkepp kell meg melle egy elofizu ami korlatlan perc/sms es data. Igy pl a Note3 es az S5 is £38 havonta. Ebben a szolgaltatas es a telefon ara is benne van. £38-ot 4 oras munkaval megkeresek tehat az itt nem nagy ar.
Akkot az S5 es Note3 kapcsan inkabb Note3? (Ja, most meg egy Samsung Galaxy Tab 3.0 7" tablet is jar a telo melle ajandekba.)Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz vapega #54396 üzenetére
Tényleg még azon belül is 2 verzió van, hát 1gb-vel elég karcsú szerintem én már 1gb-s telefont nem vennék droidból az biztos.
(#54428) lumosnina: Én a note3-mat ajánlom akkor engem meggyőzött anno meg napi szinten is használok egyet ami a cégben van, akié az gear-el használja és csak jót mond róla.
Mellé biztos nem nyúlsz vele.[ Szerkesztve ]
-
kacsa04
csendes tag
válasz #53932800 #54425 üzenetére
Köszönöm a segítséget de ezeket majdnem mind átnézegettem, és valahol mind elvérzett. Az S2 mini-ről azt írták, hogy enyhén recseg, és a nyomás érzékenysége nem a legjobb..Nos ez azért zavaró, hár, hogy a nagytesó nincs függetlenün, vagy t-sen..
Az F6 és az SP meg antutun nem hozza 15, de inkább általam hőn áhított 16-18K-t..A G2 meg drága nekem, és ráadásul nagyon nag is.. bőven elég a max 5 colt zsebre vágni szerintem!
minek?:S
A jó üzemidő annyit tesz, hogy 1 napot elmegy akkor is, ha egész nap ki sem lépek a böngészőből.. mondjuk 40%os fényerővel, hogy spóroljak.. Tehát az jó, ha este tölteni kell, de ha mondjuk már 19:00-kor pittyeg, hogy kinyiffan, az bosszantó.
Eddíg 50 K körül kerestem, de rá kellett jönnöm, hogy olyat nem kapok amilyet szeretnék. Rég nem volt jó telefonom, most ha költök rá, akkor már jót akarok! De azért nem 100 felett.. Csak van lejebb is olyan ami nekem való..
Lehet T-s is, de a függetlennel sincs gondom. Dominós vagyok.Játékra, netezésre, néha fotózásra és alkalom adtán navigálásra használnám. Fontos a szép kijelző. A fény és táv érzékelő+értesitési led is hasznos kütyü, valamint a vaku és a bővithetőség. Mindenképpen android alapú!
Min. 1 Giga RAM kéne, amiből marad is a rendszer indítása után, valamint (amiben teljes mértékben nem vagyok otthon) egy pörgős proci bele, ami bírja a játékokat, vagy a nagy felbontású filmeket is.
Ilyet találok 75K-ig?
A segítőimnek nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz captainnigga #54397 üzenetére
L720. Mindenképpen.
-
kacsa04
csendes tag
válasz Ochocinco46 #54432 üzenetére
Valóban félre néztem, a mobilarénás tesztben 16406 pont-ot kapott. Ez már elviszi majd nekem a jobb játékokat is? Gondolom a Full HD lejátszás sem gond neki..
A G2 pedig még mindíg drága, én jócskán 100 felett találtam csak rá... De az tény, hogy nagyon tetszik, mert valóban hajszál vékony a keret a kijelző mellett! csak drágabatai15 a Samsung 720-al ugyan ez a helyzet. Ebay-n találtam gyorsan 500 dollárért, ami nem kevés.. Vagy ez van olcsóbban is Mo-n, csak én nem találom?
Én valahogy 75 környékén szeretnék vásárolni, nem szívesen mennék feljebb..
[ Szerkesztve ]
-
Apollo17hu
őstag
Ebay-en rendelnék micro SIM -> SIM átalakítót. Csomó helyen azt látom, hogy iPhone-hoz használható. A SIM, micro SIM és nano SIM ugye szabvány, tehát mindegy, hogy iPhone-hoz adják vagy sem? (Régi Nokiámhoz használnám majd.)
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek max 30.000 Ft.ig! Független kellene,és csak új érdekel!
Amit szeretnék hogy tudjak rajta zenét hallgatni néhány játékot vigyen laggmentesen és persze telefonálni lehessen vele Wi-fi is persze legyen benne. Ja és elsősorban androidos érdekel!
Miket tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben?[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz Sponkli #54436 üzenetére
Hello Sponkli és Jander!
Moto E-t javasolnék, kemény 37 ezer magyar forintért. Ez alatt nem merek ajánlani semmit... hm talán esetleg Huawei G526... bár annak a független árát nem tudom. WP vonalon esetleg még szóba jöhet a Lumia 520, vagy Lumia 525.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Jander
senior tag
Sziasztok, ennek a telefonnak a kategóriájában mit ajánlotok?
Samsung S6790n Galaxy Fame
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/touchscreen/GT-S6790PWNXEH
általában 25k körül van az ára, ettől egy picit el lehet térni. Semmi különös elvárás nincs, telefonálni lehessen vele, bírja az akksi ha lehet, minimális fényképezgetés (itt sincsenek elvárások).Előre is köszönöm a segítséget.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
kacsa04
csendes tag
Nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok a Sony SP-t, elég korrekt darabnak tűnik, bár már nem mai csirke! Ebből kifolyólag árukeresővel nem is találtam meg általam ismert boltban(hol érdemes keresnem?).. viszont már messze nem kerül 100.000-be!
Esetleg valamelyikőtök használ még ilyet? A frissítések érdekelnének..ha jó olvastam a 4.3 már elérhető rá, de 4.4 nem lesz.... Tehát a 4.3-al ugyanúgy döccenés mentesen fut a kütyü? Ez a két mag mégsem 4..mégha jól is szerepelnek!
A másik kérdésem pedig, hogy csak a navinál melegszik? A játékok, vagy a böngészés nem terheli le annyira?
(volt olyan telóm még annó télen, ami netezés közben kézmelegítőként szolgált..nyáron eladtam ) -
Apollo17hu
őstag
Erre esetleg tud valaki tutit mondani?
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nokia Lumia 520-as telefont szeretnék venni. Ajándéknak szánom. Nagy kár érheti hogy csak 512mb-ram van benne? Mert van az 525, de az nincs a vodafone-nál és nehezen is beszerezhető. Nem találtam pl feketét, normálisnak mondható üzletben.
-
freaghill
őstag
Milyen használt mobilt tudnátok ajánlani nekem 40k-s keretig?
Lumia 820-akat néztem illetve angol oldalon refurbished S3-akat. -
-
HKorn
veterán
válasz gyurkikrisz #54448 üzenetére
Ja, kb ennyi a hátránya, ez szerintem nem igazán befolyásolja a napi használatot.
Run&Ride
-
norbert1998
nagyúr
válasz freaghill #54446 üzenetére
igazándiból ha szerencséd van, ki lehet fogni egészen jó ajánlatokat, akár ace3 lte-t, optimus f6-ot, xperia m-.et
de tegnap 36-ért láttam hibátlan sp-t is, kiváncsiságból ráírtam a srácra,/hölgyre, nem azért adja el, mert rossz lenne, vaagy nem tetszik rajta valami. persze tudattam vele, hogy van ilyenem, ezért gondolom, hogy akkor leírta volna, ha gondja van vele ÉS, hogy ezt ide leírtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest