- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állnék, ami szempont lenne:
Gyors (Excel futtatása miatt)
Nagy kijelző
VÍZÁLLÓ-ÜTÉSÁLLÓ (Komoly esőben is tudjam használni, vagy ha vízbe esne ne legyen baja, bírja a leesést)
ÜZEMIDŐ (Ez nagyon fontos lenne, legalább 2 napot menjen el, de minél többet annál jobb)
KAMERA (Komoly minőségű kamera, mivel én csak telóról fotózok 90%-ban)Z2, S5, stb.
Ki melyiket ajánlaná a fenti célokra?
Köszönöm!GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
bigdaddylaza
tag
válasz norbert1998 #54138 üzenetére
köszi
-
s4tch
veterán
válasz qMAGICq #54151 üzenetére
Ezek közül egyik sem ütésálló... Te inkább valami ilyesmit keresel, ha jól értem.
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Lányomnak vennék szülinapjára telót.A jelenlegi Samsung Galaxy Mini2 váltanám le neki.Ezeket néztem amiket ki tudnék hozni Pannontól.
LG Optimus L7 II
Samsung Galaxy Trend Plus esetleg Ace3Melyiket ajánlanátok ami legalább 2 évet kibír?
-
Isual
veterán
Google Nexus 5 milyen cucc? Előnyök, hátrányok (kamera? anyagminőség?) - htc One X-et váltana. Valamiben lenne visszalépés? Van nála jobb, ami fizikálisan nem nagyobb készülék?
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
norbert1998
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #54164 üzenetére
nem, de ha egyszer van egy bestbuy cucc, amit elcseszett a gyártó egy frissítéssel és emiatt mindenki csak szarozza, aztán ha kijön a frissítés és ajánlani merem, egyből nekem ugrik, hogy hogy merem én ezt... mondjuk ha ennél egy jó tízessel vagy húszassal drágábban van egyenlő vagy meghaladó hardver, és végre van egy normális szoftver, akkor nem egyértelmű, hogy ezt kéne ajánlani[
jaj, várjunk, magyarokról van szó, miért is csodálkozom?
Zadia: ace3 lte ki fogja bírni a két évet, és nem is olyan tepsi, ami egy lnynak nagy lenne meg hülyén mutatna a kezében.azért lte-s verzió, mert a sima, nem lte-s gyengébb hardverrel szerelt, ami ráadásul nem is olyan népszerű->következetesen lassabb, és biztos vannak nem kompatibilis alkalmazások
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
-
Morris
veterán
válasz norbert1998 #54166 üzenetére
Az a furcsa (vagy nem furcsa), hogy Te semmi mást nem ajánlasz senkinek! És azt is csak azért mert Neked az van!
Egyébként ezeken kívül az SP kijelzője még mindig nulla!Úgyhogy nagyon kérlek, ne elfogultan ajánlj másoknak készüléket!
-
doki13
aktív tag
Xperia Z2 milyen?? Tapasztalat??
A női combok szépségéről vitázni felesleges, mert mindig a kettő közt van az igazság! A tanga nem a legjobb dolog a világon,de közel áll hozzá!!!
-
KukliN
csendes tag
Sziasztok!
LG G2 vagy Samsung Galaxy S4? -
w333
félisten
Jó kis telefon ...
Előnyök : elég jó kamera, gyors friss droid, picivel jobb kijelző !
Hátrányok : Nexus 4 után, az anyaghasználat és összeszerelési minőség nekem sokkal gyengébbnek tűnik (hátlapról hullanak a Nexus betűk, lötyögnek a gombok, néha recseg-ropog a hátlap), akku kb. ugyan az !
Összességében ha kell egy gyors és nagyon smooth telefon friss droid -al és jó anyaghasználattal akkor még a Nexus 4 is bően elég, ha viszont kell a jobb kamera és picivel jobb kijelző, viszont gyengébb anyaghasználat akkor Nexus 5
Esetleg még az LG G2, hardveresen és szoftveresen sokkal jobb, viszont nem olyan smooth és gyors mint egy Nexus és egy picivel nagyobb is !
(#54170) KukliN
LG G2 !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Szeretnék telefont rendelni, és ebben kérném a segítségeteket.
Szempontok:
50.000 körül
Az egész telefonvásárlásnak a fő szempontja a GPS és hozzá értelemszerűen a lehető legjobb aksi. Mivel területi képviselő vagyok, és a kedvenc hobbim a terepfutás, és a túrázás, így akár egy napig ki kéne bírja valahogy a GPS. Ha nem fér bele 50 ezerbe akkor jöhet drágább is, de ne sokkal. -
qMAGICq
tag
Szia!
Hát úgy néz ki Z2 vagy S5 tudja csak amire szükségem lenne, egyenlőre S5 felé hajlok, főleg a kamera miatt.
s4tch:
Jók amiket linkeltél,
de melyik tud szép legalább 10mp fényképet, legalabb FullHD videót csinálni?
Gyorsan Excellt futtatni?
Valamelyik tudja már ezeket?Az ütésállóságra fel rakok egy gumis tokot, igazából a leejtéseket már az is kivédi.
Kocsival nem akarok átmenni rajta, viszont esőben vizes környezetben használom sokszor, szóval a vízállóság fontos.GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
w333
félisten
-
Ádám16
addikt
válasz stilo18 #54177 üzenetére
Vannak a mások által bevált készülékek közép;felső-közép; és felső kategóriában, mindegyikből 1, maximum két darab, és általában ezek vannak ajánlva.
Bár ez szerintem nem hátrány, ha vannak "legjobbak" az adott kategóriában, és vannak "best buy" dolgok, miért ne ajánlják azt? Aki pedig igazán bele akar merülni a mobiltech világába, az komolyabban utána fog járni annak, hogy miért ad ki 50+ ezret. -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Alapvetően a Z1 compakt lenne a kiszemelt telefonom mérete és vízállósága miatt, de kicsit sokallom rá 120+-os árat. igaz min 2-3 évig megtartanám. (flottában a telenortól, vagy függetlenül venném) Ezért elgondolkoztam, h lehet jobban járnék egy 60 körüli telefonnal, ami, ha nem tetszik annyira, lecserélek egy másikra..
60 körül LGf6 az egyik ajánlott, ha jól emlékszem. (4-4,3-as méret lenne a legjobb, max 4,5) Mi jöhetne még szóba?
Kb mikorra menne le a z1c ára 80-90 körülre? Vagy fog kijönni mostanság hasonló méretű vízálló teló?
-
-
őstag
válasz norbert1998 #54146 üzenetére
Köszi!
-
kromatika
veterán
válasz freeknight #54145 üzenetére
köszönöm.indulok
-
kacsa04
csendes tag
Sziasztok!
Szemezgetek a Huawei Ascend G630-as telóval, de szeretném kikérni itt a véleményeket róla!
Ilyesmi ár kategóriában keresgetek okos telót, aminek előny ha:
-Jó a GPS benne,
-min. 1 nap nyúzást kibír az aksija, de ha 2 az sem baj! (főleg mobilnet,zene,játék amire kell)
-a kijelző 4 és 5 col közötti
-normális hangszórója van (nem csúcskategória, csak ne recsegjen..)
-szépek a színei, korrekt a felbontása
-Fogadható fotókat, videókat csinál alkalom adtán!
-nem csúnya, nem recseg-ropog!Esetleg tudnátok valamit javasolni ehelyett ~hasonló áron, ami jobban megérné?
Valaki használ közűletek ilyen készüléket? Mi a véleménye róla?[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz johnny82 #54140 üzenetére
80-85k ... LG Optimus G vagy Nexus 4 ! ("bestbuy")
100k ... LG G2 vagy Nexus 5 ! (szintén ár/érték arányban a legjobbak)
(#54186) kacsa04
Ez a Huawei G630 nagyon gyenge telefon ... nem éri meg
Ha jól látom akkor kb. 60k kategóriában keresel, inkább LG F6 vagy Moto G !
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Morris #54168 üzenetére
az a baj, hogy igazam van? abban a válaszban is az ace3-at ajánlottam. de ha 60-70-ben kérdeznek, akkor sp, ha 50, akkor ace3, ha több akkor meg megint más. de szerintem ez nem vitatéma, úgyhogy részemről ennyi, nem kívánok több ilyen témáju hozzászólást írni
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz stilo18 #54185 üzenetére
Próbálhatsz humorizálni, ettől még nem lesz igazad.
Én nem csak az általam favorizált telefonokat ajánlom, de közvetlen közelemben van L925, L920, L620, L630, F6, HOX, S2 (s társai) N4, N5, G2, és iPhoneok is. Ezekkel nagyon elégedettek a usereik, ismerem is a készülékeket, miért ne ajánlhatnám ezeket, ha ezek beváltak, és hozták az árukért várhatót? Miért ajánljak ZTE BladeIII-at, vagy Y300-at, vagy HOX-ot (üzemidő drámai), vagy bármi mást, ha ismerem őket, és szarok?
Mindegy, lényegtelen, valamiért úgy érzem, hogy kevés HTC ajánlást látsz a topikban, és felment a pulzusod, bár ne legyen igazam.(Pedig a gyártót elismerem, az új One az álmom) -
kacsa04
csendes tag
Utánanéztem a 2 készüléknek, és sajnos nem tetszenek jobban, mint a kiszemeltem.
A moto G-ből nem lehet kikapni a memkarit/se beletenni, ami kicsit bosszantó, és még, hogy a mobilarenás képek, amiket láttam, hogy a teló készít..hát elég vackok
Az LG-nek meg kicsi a felbontása
a 4.5 hüvejkes kijelző simán jó lenne nekem, de szeretném, ha éles képet látnék. 60K körül is lehet a masina, csak a kategória csúcsa legyen -
minek?:S
őstag
Sziasztok
most nekem kéne segítség, nekem is fura, hogy ide írok, mert régen még én is aktív segítője voltam, a topicnak, de nem nagyon figyelem már a piacot, 1x-2x beleszólók, ha úgy van, hogy tudom mi a menő, de nem szoktam nagyon elvállalni. Nos kigyűjtöttem pár készüléket, ami az én Xperia U-mat fogja váltani.
HTC Desire 601 - 50k - ez iszonyatosan tetszik. *GsmLine
WayteQ Talk 5H - 50k - A méret megfogott, bár a porosodás(mint írták nem mindenkinél) nagyon visszafog. *SpeedShop
Sony Xperia C - 40k *GsmLine
Blakcberry Z10 - 45-50k - még sosem volt BB-m, nem tudom milyen, de tetszik külsőre, tetszik HW-re, és a tesztben nem mondtak rosszat róla. *GsmLineEzeken kívül Telenornál kártyásban: Desire 500 vagy Alcatel OT Idol 2 S
Tulajdonképpen nem is azzal van bajom, hogy ezek szerintem nem jó telefonok, mert ennyiért talán mindegyik megéri. Csak azt nem tudom, hogy melyiken fut simán a rendszer, mert irtózok a laggoktól(ezért tetszik a HTC), főleg hívásnál..(Xperia U with ICS). A BB egy kivételes teló ezek közül, nem ismerem, ezért ebben a döntést rátok bízom.
Amire használnám: Net(Wifi), telefonálás... kb ennyi, játékok nem érdekelnek(innen jött a BB ötlete), ami kéne, az az, hogy hívás közben remekül értsem a másik felet, és ő is engem, ez a mostani telefonomnál kiváló volt. Viber lenne a telón, FB Mess., Zoner av., EZ Weather vagy valami más időjárás. Zenét sokat szoktam hallgatni ezért nem baj, ha jó az efféle képessége(fülessel)
Összegzésképpen: 50k körül egy gyors, akadás mentes telefont keresek, telefonálás közben lehessen érteni a másik felet és engem is.
Más alternatívát is szívesen elfogadok: független 50k körül(GsmLine, Akciós csomag, +beszámítás ~15k) vagy telenor.
Előre is köszönöm.
Szerk.: Nagy kezem van, ezért főleg nagy telefonok érdekelnének, ha ezek nem jók.
[ Szerkesztve ]
Üdv.:M.
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Barátnőm szeretne új telefont venni telenor-os előfizetéséhez. Ezek a telefonok tartoznak a kiszemelt árkategóriába, én a LG F6-ot ajánlottam, vagy valamelyik jobb szerintetek?
LG Optimus F6
LG Optimus L7 II
Sony Xperia L
Alcatel One Touch Idol 2SElőre is köszi,
adatfalo
www.adatfalodesign.hu
-
C$abi
aktív tag
válasz adatfalo #54196 üzenetére
F6 mindenképpen.
A többi közül az L7 II gyengus (MSM8225), az Xperia L kijelzőben gyengébb vmint abban nincs LTE, az Alcatel nem rossz, de az meg elég nagy egy böhöm, és az akksija sem cserélhető (igaz ez szubjektiv).
Szerintem egy Optimus F6-tal nem fog rosszul járni. -
FoLey-v
addikt
Igaz infót elfelejtettem kiírni.
Lényeg 5-5,5 vagy akkörül kijelző méret,ùjjat akarok használtat nem,netezésre,zenehallgatásra meg néha játékra akarom használni
Szolgáltató csakis telekom!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
w333
félisten
válasz FoLey-v #54198 üzenetére
Inkább függetlenül Wayteq talk 5H !
Vagy Telekom ... picit drágábban Idol 2S (nemsokára jön) vagy LG F6 !
(#54199) stilo18
Ár/érték arányban az LG -k nagyon ott vannak a "bestbuy" telefonok között, mi nem tehetünk arról hogy a HTC túlzásokba esik és elszállnak az árakkal !
Tessék itt egy nagyon jó példa ... HTC One 170k dominóban, míg az LG G2 kb. 30% erősebb, jobb kamera, jobb kijelző, nagyobb akku és 40k -val olcsóbb ... szerinted ki vásárol meg egy olyan telefont ami 40k drágább viszont hardveresen sokkal gyengébb
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest