Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • halszívű

    csendes tag

    sziasztok!

    Olyan telefont szeretnék, ami gyors, nem lassul be ha felrakok rá egynéhány alkalmazást, van benne bőven belső memória és mondjuk 2 évnél remélhetőleg tovább bírja, minderre 80-110-et szánnék kb.
    Átlagos használatra lenne, internetezés, fb, meg gondolom alkalmazások. FHD nem alapfeltétel, illetve a tökéletes képeket készítő kamera se.
    Fontos tényező a méret, 5"re már azt mondanám, hogy az túl sok, zsebbe azér férjen bele, meg ne úgy vásároljak ruhákat hogy attól tegyem függővé a vásárlást, hogy belefér-e a telefon, de egyelőre még nem zárkózom el teljesen a nagyobbaktól.

    Amiket eddig nézegettem, és benne vannak a pakliban:

    -S4 mini: méretre tökéletes, tesztet is olvastam, tetszik. Ki is próbáltam, egyedül az elfordított billentyűzet nem tetszik rajta, túl lapos, pedig lenne hely, nem értem, miért lett ilyen.
    -LG optimus G: ez már nagyobb, de kézben nem fogtam még, nem találtam sehol, GSM-ekben sem egyelőre. Lehet, hogy már csak G2 van? Érdemesebb inkább abban gondolkozni?
    - Xperia Z: ez azért már tepsi, de nem sokkal fizetnék többet az S4-nél, itt viszont az akksi üzemideje eléggé elvette a kedvem.
    - S4: szintén tepsi, tetszik is, viszont a sok extrának, amit belepakoltak, a felét nem használnám, úgyhogy nem tudom, hogy megérné-e ezt megvenni.
    - Illetve még az Xperia SP felé is kacsintgatok.

    Előfizuval venném, T-nek van most a Next S azzal nézelődök.

    Előre is köszi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák