Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ádám16

    addikt

    Srácok, elkél egy kis segítség. :)

    Adott egy Mate 20 Pro, amit 3 éve használok. A gond az vele, hogy nincs vele nagy gond, egyelőre igazán annyi, hogy meguntam.
    A telefonárak is kilőttek az egekbe, mint tudjuk.
    Egy iPhone 13 mini lett kinézve helyette -igazából erre "vágyok" igazán. Gondoltam, az új iPhoneok bemutatása után csökkenni fog az ára, és jövő tavasszal benevezek egyre. Hát, drágább lett 50.000-rel (330 körül megy). Valószínűleg jövő év végén tudnám megvenni annyiért, mint amennyiért tudtam volna 1-2 hete.

    Attól tartok, hogy jövőre sem fog csökkenni a jelenleg kapható csúcskészülékek ára máshol sem -sőt, emelkedni fognak az árak- illetve attól, hogy 1 év múlva már nem csak unni fogom a jelenlegi készülékemet, hanem már lassú lesz, ... ->elavul, és kényszerből kell majd cserélnem.

    Sikerült viszont a SES-ból rendelni egy 256-os S22-t 238-ért (+60-ért beszámítják elvileg a Huaweit), amivel csupán 2 gondom van: nem az általam igazán vágyott készülék, illetve rohadt drága még így is.

    Szerintetek mennyire reális az a gondolatmenet, hogy vegyek most telefont ennyiért, ami 2 évig még telefon lesz minimum, és "örüljek"? Vagy érdemes lenne még egy évet várni, és lesz, ami lesz a csúcskészülékek piacán?

    Akkor már legyen szakmai kérdésem is:
    S22 vs i13 mini tekintetében, ha eltekintünk az Android vs iOS dologtól, szerintetek mennyire van pariban a két készülék? Samsungoktól frissítés (szándékos avultatás) tekintetében mire lehet számítani? Proci, melegedés, fotozás, üzemidő elfogadható?
    Utoljára Note4-em volt, az egész sokáig fürge maradt. :)

Új hozzászólás Aktív témák