- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
- Árkategória. 100-150k kb, de lehet picit több is ha van ott best buy
- Használt vagy új? lehet használt (garanciával) és új is
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, vagy használtan az aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra
- Mire használnád? Social media, játék (most épp Marvel Future Fight, de kezdem unni, úgyhogy lassan új játék után kell néztem. Lehet a Marvel Future Revolution lesz). Kamera nem annyira fontos hogy jó legyen.
- Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez, jó nekem a zárt is
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6.5-6.7. De lehet kicsit kisebb és kicsit nagyobb is, méret nem annyira fontos nekem.Igazából kinéztem magamnak a Oneplus 8T-t, de nem annyira ragaszkodom hozzá, kipróbálnék mást is. (volt jó pár Oneplusom az utóbbi időben) Hátha van ebben az árkategóriában ami jobb vétel.
-
eisento
addikt
Hali.
Varhato mostanaban, hogy a Xiaomi mi 11 lite 5g beesik 100000ft ala?
Egy mi 9 lite-ot valtanek le, ceges telefon es szigoruan 100000ft a hatar.
A legfontosabb, hogy gyors legyen azonnal nyisson mindent ne kelljen varni mert attol kivagyok waze-ra ceges mail gmail faszbuk signal es hasonlo atlagos felhasznalasra kell fotozas videozas max a gyerkocot meg par csaladi foto video bar nem hiszem, hogy a mi 9 lite-nal rosszabb kepeket illetve videokat csinalna barmelyik mostani telo. Az se baj, ha a gyari androidhoz kozel van nincs tulmoddolva a rendszer. Oneplus 5-om is volt nagyon szerettem a rendszert meg, hogy minden honapban jott az android biztonsagi frissites meg ugye foverziok...
Neztem Realme gt master edition-t megeri a 99990ft-ot a fentebb leirtak fuggvenyeben? Vagy varjak meg?Szerk: A bluetoothja jo legyen mert a kocsiban egesz nap hasznalom a bt-t kihangositashoz!!!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz yuing #167855 üzenetére
Ahh koszonom az infot, mind2-ot hasznalom meg az android auto nelkul meg is lennek de a voLTE kell Akkor varok meg hatha lesz valamilyen akcio. Lehet maradnom kell xiaomi vagy poconal azok ezek szerint jobban kiforrottak szoftverileg.
poco is marha jo hardverben de az a kerek hatlapi kamera design egy okadekRedmibol valamelyik? Vagy legyek turelmes es varjak?
-
ktg3
őstag
150K körül mi most a best buy?
Akksi és fotó/videó legyen jó.Ahogy visszaolvasgattam, S20FE, Nord2, Oneplus 8T, Xiaomi Mi10t készülékeket ajánlottátok gyakran.
Eddig a Huawei Mate szériát tapostam, de most váltanéknem kínaira(látom a oneplus is kínai ).
Szemezek a Oneplus-okkal.
Melyik a jobb vétel? Nord 2 vagy a 8T? Hasonló áron van.[ Szerkesztve ]
-
tamáspapa
aktív tag
Sziasztok!
Van-e arra módszer, hogy az amúgy újnak megvásárolt telefonról kiderítsük, volt-e már valakinek a kezében, használta-e bármilyen módon? -
minilego
senior tag
Lehet bevallalok egy gt neo 2 12/256-ot zöld színben egy p20 pro-t váltana.
-
Tikakukac
titán
Fuh apám ezek a készletek kegyetlenek.
Sorrendünk van ezek között?
A02s, A03s, A12 exynos verzió, Motorola Moto E7 Power
Ezekből bírnék talpra rakni egy flottát holnap délelőtt stockról Továbbra is QR olvasás lesz a fő, akku minél jobban tart annál jobb.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
válasz Viktor0610 #167866 üzenetére
50k bruttóra felvittem a keretet, abból azt még pont tudom zsákolni. És elvben stockon is van annyi, ami elég.
Megreptetem azt akkor reggel. THX!
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
eisento
addikt
Skacok mindenkinek koszonom az infokat, beszereztem egy feher hatlapos 6/128-as Realme GT master-t
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Digitalpimp #167799 üzenetére
Végül egy Realme 8 6/128 lett, köszi a segítséget és az iránymutatást!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
kisza25
félisten
válasz Digitalpimp #167870 üzenetére
Nekem is az lett, eddig tetszik, főleg az üzemidő és a töltés sebessége, az parádés.
A kamra is elég nekem, a note 7 nél gyorsabb és jobb képeket csinál[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Thawne
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung A52s-ből ugyanabból a színből, ugyanolyan memória méretből létezik kettő különböző áru cikkel. SM-A528BZWD és SM-A528BZWC. Van ennek bármi jelentősége?
-
MODERÁTOR
-
Thawne
csendes tag
válasz Viktor0610 #167873 üzenetére
Ez furcsa. Az aqua-n mindkettő király fehérrel szerepel. A fekete pedig elvileg ez lenne: SM-A528BZKD
-
minilego
senior tag
Melyik telefonnal lehetséges víz alatti képeket, videókat készíteni? Természetesen vízálló tok nélkül
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
válasz minilego #167876 üzenetére
Szerintem egyikkel sem, mert a víztől a kapacitív érintőkijelzők rendre meghülyülnek.
Esetleg gombbal exponálva talán, de nem találkoztam még ilyen víz alatti móddal eddig. (A többiek majd kijavítanak remélem, ha hülyeséget mondok.)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
KovyZoly
tag
Sziasztok
Huawei Mate 20 pro leváltására melyik telefon jobb? Samsung Galaxy S20 FE vagy az új S21 FE? Megéri a 100Ft-tal magasabb árat az új?
Nagyjából 2 kitételem van, Samsung legyen (Watch 4 EKG funkció miatt) és vezeték nélkül lehessen tölteni. Ez pedig kizárólag S széria, de árban ez a 2, ami viszonylag elérhető.
Tudásban tökéletes lenne egy A52 is, de nem mondok le a vezeték nélküli töltésről, mivel szinte csak azt használom.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz KovyZoly #167879 üzenetére
Attól függ, hogy milyen távon tervezel az új telefonnal. A tudásbeli különbség csekélynek tűnik, az nem igazán indokolja a hatalmas felárat. A hosszabb támogatás és az 5G már talán.
Mondjuk jelenleg az S21 FE-hez járd Buds 2 meg készülékbeszámítási kedvezmény, szóval kedvezőbb áron elhozható. Meg kellene nézned, hogy mennyire jön ki a vége neked... -
gasszisztens
tag
Sziasztok netezésre pàr kép és telefonàlàs és jó aku kapacitás ami fontos, keret 250 ezer csak új telefon jön szóba mik a jó ajànlatok most ebben az àrsàvban?
-
addikt
válasz gasszisztens #167881 üzenetére
samsung s21, s21FE, S20FE
oneplus 8T, 9,
xiaomi 11T, 11Tpro, 11i[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
őstag
Most voltam bent a Telenornál ügyet intézni, a mellettem lévő pultnál egy csaj S21 FE-t akart vásárolni, de rásóztak egy S21-et helyette. Telebeszélte a fejét az ügyintéző...
Mennyi ehhez hasonló eset létezik, ahol a kívánt helyett egy totál más készülékkel távoznak az emberek végül... -
xhege
veterán
válasz yuing #167884 üzenetére
Pszichológia. A vevő úgy érkezik, hogy valami új eszköz birtokába kerül, és rossz érzés úgy távozni, hogy nem vettél semmit. Ha jó az eladó, akkor meggyőz, hogy miért is jobb a másik termék, és meglesz a vásárlás öröme. A szívás az, ha valami gyengébb cuccra dumálnak rá.
-
Tenma
újonc
válasz gasszisztens #167883 üzenetére
Én nem ajánlanám a 11T/Pro-t hacsak nem szeretnéd hetente factory resetelni a telefont a szoftveres bugok miatt. Hiába a nagy akkumulátor és a 120 wattos gyorstöltés, nekem volt, hogy random 40%-ról pár perc alatt lemerült nullára, ezért 1,5 hét használat után inkább visszaküldtem.
-
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Van egy öreg redmi note 5-m, sikerült kiejtenem a kezemből, azóta nem a legjobb a mikrofonja, ezért cserélném.
Munkám miatt kb egész nap gép előtt vagyok, ezért a telefon nem fontos nekem (mármint a tudása). Kb csak böngészek rajta néha ébredés után 20 percet, meg navigálok vele, azt ennyi.
Szeretném több évre letudni a telefont, ezért nem is a legolcsóbb készülékek közül választok, de nyilván erre a célra nem szeretnék sokat költeni. A következő készülékeket néztem ki:
- POCO X3 Pro
- REDMI NOTE 10 PRO
- Redmi Note 9 Pro
- Realme 8
Melyiket érdemes vennem? Mit gondoltok? Esetleg van ajánlottabb típús ebben az árkategóriában?
Ami esetleg egyedül fontos lehet, az a biztonsági frissítés. Rühellem, hogy a jelenlegi telefonom utolsó frissítése 2020.8. havi (persze megértem, nem 1 friss modell).
Előre is köszönöm a segítséget. -
elfelejtette
veterán
válasz Studiossrác #167891 üzenetére
Most cseréltem le a Redmi 3s-t Redmi Note 9 Pro 64MB-os változatra, de kifogtam egy olyan szériát, ami egy visszavont frissítés miatt Android 10-en, és 12.0.4-es MIUI verzión ragadt, és úgy látom elég kevés remény van az előre lépésre, így a biztonsági csomag is 2021.03.01-i dátumú...
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
addikt
válasz Studiossrác #167891 üzenetére
Hosszú frissítés nokia meg samsung telók kapnak
-
xqwertyz8
csendes újonc
Sziasztok!
- Árkategória. 80-120
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Mo-n
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszútávra
- Mire használnád? doksik olvasása, videók nézése, térképek használata, telefonálás, átlagos fotók készítése
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? nem hátrány ha stock andorid... de igazából mindegy
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? azt hiszem phablet méretnek hívják. nézegettem az új telefonokat, nagyon tetszik, hogy karcsúbbak mint a régiek, így nem zavaró annyira ha nagyon nagy a telefon...
Fontos, hogy sokáig bírja az aksi és jó nagy tárhely kellene[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz Sgr_A #167745 üzenetére
És, mit gondolsz a Galaxy S20 FE 5G Snapis kiadásról? Sokan azt ajánlották, még nekem!
Az árát, most ne vegyük figyelembe! Szerinted ez a telefon kielégíteni az igényeimet?Ami mondjuk zavar, hogy van-e benne valamilyen használható BL Profile? APTX?
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
addikt
válasz magmakocka #167899 üzenetére
Én azt használom csak a 4g-s változatot G780G
Az 5g-s a G781
Hogy mi a bl profil meg aptx arról fogalmam sincs
Ami még ajánlott az a samsung a52s[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest