- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz bobekmulan #113800 üzenetére
Mint írtam a meizu javára írható hogy +1gb ram valamint +16gb tárhely alapból
+Újlenyomat olvasó val rendelekezik
,de mind a kettő bővíthető -
sK0t
tag
Sziasztok,
Miért nem jó a szürkeimportos telefon ?
Köszi a választ !
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
funkmester
aktív tag
heloo, a teszteknel melyik adat adja meg a telefon sebesseget( albumban kepnezegetesek lapozasanal)
samsung s7 s8 - nal nagyon furgen valtott a kepek kozt...huawei p9 p10- nel pedig egy kicsit lassabb voltilyen antutu, basemark es hasonlo tesztekre gondolok
-
gedikart
aktív tag
A cél továbbra is jó kamerával megáldott, üveg hátlap nélküli androidos telefon, most néztem a G6-os LG is üveg hátlapot kapott, miért ekkora divat ez?! Huawei P9-ből már nem is találok 1 SIM-es (NFC) változatot, ahol adnának 2 év gyári garit, a P10-től pedig tartok ill túl is van árazva. HTC 10 nem győzött meg. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz funkmester #113809 üzenetére
A kepnezegetesi sebesseg a belso tarolo tipusatol fugg leginkabb (eMMC, UFS 2.0, UFS 2.1), itt nagy kulonbseg van egyes P10-k kozott, illetve az S8-aknal is van hasonlo gond de az nem erint minket
gedikart
Ezesetben OnePlus 3T-t ajanlanam.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
MODERÁTOR
-
Drakmusz
addikt
válasz gedikart #113810 üzenetére
Hát túl sok lehetőséged nincs,ha már így belőtted az igényeket.Nexus 5X-6P maradt,kamera tekintetében még mindig az egyik legjobb páros.Nekem volt mind a kettő.Az új android főverziót is megkapják valószínűleg.
Egy pár kép vegyesen.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Gabrielsen
csendes tag
Üdv skacok!
A napokban szeretnék telefont vásárolni de totálisan tanácstalan vagyok :/
Nézegettem a Oneplus 3T,Huawei P10 Plus,iPhone 7 Plus és Galaxy S8 telefonokat.
Eddig ott tartok hogy Huawei P10 Plust már 152.000 Ftért tudok venni függetlenül,150.000ért pedig iphone 7 plust 4-5 hónapos használtan és független,185.000 körül van a Galaxy S8 ára valamivel olcsóbb ha hálózatfüggő és a Oneplus 3T pedig 140.000 függetlenül és újonnan.Ezek a mostani mondhatni top mobilok amiket láttam. Eddig már 4 éve van iPhone készülékem. Netes teszteket nézek és a 90%-ban az iphone 7 plus gyorsaságban nyer ám kamerában pl a Huawei Leica kamerája sokkal szebb színeket mutat de viszont rettentően ugrál a kép pl videózás közben ha mozgunk. Nyílván azt is bele vettem,hogy még az iphone 7+ hd képernyővel dolgozik addig a többi már ips és amoled kijelzővel,nagyobb felbontással,így ha lassabb is az android,akkor ez ezek miatt is betudható. Azt is tudom,hogy pl már androidon lehet torrentezni,ami azért baromi jó dolog,ha pl munkába menet majd filmezni akar az ember,itthon gyors letölti és telón nézi. Ez az iphoneál felejtős,ám ott meg ott az iMessage,ami ugye minden iphone-s számára ingyen sms/képüzenet küldési lehetőséget tartalmaz,ami akkor jó,ha pl korlátozva van a mobilnet és a messengeren mire átküldenéd a képet az egy fényév lenne. Totális zavarban vagyok.
HELP!!!
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Dual nano sim-es telót keresek, mivel a jelenlegi moto x play már harmadszorra hagy cserben, nem tölt, viszont érzékeli a töltőt és másolni is lehet file-okat rá, vagy róla. Szóval szükségmegoldásra kellene android-os teló, 5" minimum és birjon ki egy napot mobilnet és beszéd mellett, ha lehet minnél olcsóbban, max 250USD a keret. amit eddig láttam az a honor 6x, bár ott akkor nincsen sd kártya ha két sim van benne.
Csak US boltok jöhetnek szóba, mert úton vagyok.köszi
Balázs
-
lezuvius
őstag
válasz Gabrielsen #113814 üzenetére
Ha szereted az IOS-t, akkor maradj az i7 vonalon viszont ha droidoznal, akkor szerintem kb. mindem a toppot kepviseli az S8 vagy picit szerenyebb tudassal a OnePlus 3T/S7 edge.
IOS-n legalis keretek kozott nezhetsz filmet, lasd Netflix,Amazon,HBO go...vagy iTuneson beszinkronizalod valamelyik otthoni filmed...Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Ájvé
veterán
válasz lezuvius #113817 üzenetére
Nyilván itunes nem, de a többi közül melyik nem érhető el droidon? Csak érdeklődők.
Gabrielsen:
SMS/MMS nincs ingyen (porosabban szolgáltató függő), mobil neten üzenet küldés ugyan úgy adott droidon, persze az igaz nincs ilyen átfogó szolgáltatás mint az imessage, ami minden készüléken alapba elérhető (esetleg valamilyen UI-n belül ha van).[ Szerkesztve ]
-
adam89
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon közül kell választanom, eredetileg a Samsung A5 2017-et néztem ki, azonban most képbe jött egy 32 gigás S7 is. A kérdésem az lenne, hogy megér-e +13ezer forintot az S7? -
szemmelver
aktív tag
válasz batai15 #113801 üzenetére
Szia!
Elolvastam a hozzászólásaidat amiket írtál a redmi 4a, és az m5-el kapcsolatban. Én is ezzel a két telefonnal szemezgetek, egy dolog aggaszt az m5-nél.
"Meizu talán az egyetlen tényleg ismert és minőségi termékeket gyártó cég, amely nem rendelkezik GMS licenccel."
"illetve bonyolítja a frissítések telepítését (ha egyáltalán lesznek). Ugyanakkor később lehet belőle vaskos meglepetés, bizonyos hírek szerint ugyanis a Google azt fontolgatja, hogy a GMS licenc nélküli telefonokra nem enged majd telepíteni a Play Áruházból."
Mi a véleményed erről? Ez így elég para szerintem...
-
yodave44
csendes tag
Segítenétek?
Napokban sikerült elejtenem a telefonomat (galaxy a3 2015) helyette szeretnék egyenlőre még hasonló tulajdonságokkal bíró telefont. 25-30k-ig szeretném beszerezni, természetesen használtan. LG G2-T ÉS Galaxy S4-et néztem a pótlására. Igaz ezek nem mostani telefonok, de 2-3 éve mégis csak csúcskészülékek voltak, jó választás lenne? vagy tudtok jobbat ebben az árkategóriában?Előre is köszi a választ!
-
$p@rr0w
őstag
Üdv,
-megbízható pontos gps,
-vízállóság,
-jó akkumulátor idő
-50.000Ft körülEzekkel a feltételekkel mikből lehetne válogatni? Minden opció jöhet de magyarországi garancia azért jó lenne.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
batai15
félisten
válasz szemmelver #113827 üzenetére
Egyenlőre nem para , ha meg lesz valami lehetőleg lesz rá megoldás .
-
$p@rr0w
őstag
válasz ToniSoprano #113832 üzenetére
Értem, és a Sony m4 aqua?
Miért írsz offba ez a topic témája nem...?Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
ToniSoprano
addikt
-
Ájvé
veterán
-
-
sz.cs
tag
Sziasztok.
Lassan érik a telefonváltás 2 év után. Amiben gondolkodom, Honor 8 pro (V9), Honor 8, Huawei P10, LG G6, Samsung Galaxy S7 edge.
-
diegho
nagyúr
válasz f_sanyee #113848 üzenetére
A helyzet az, hogy a középkategória olyan 300-350€ körül van, itt pedig azért van elég sok jó telefon. A5 2017, Honor8, Xperia X és X Compact, Nova és még sorolhatnám. Én is moto 1st gen tulaj voltam elég sokáig, most Xperia X tulaj vagyok, amit nagyon komoly ~80k-ért vettem (új 2 év gar számla, nem szolgáltatós). Igazából most is tudnál olyan telefont venni, ami simán kiváltja a 1st gen-t 100k alatt is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest