Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz #40993792 #46699 üzenetére

    egy átlagos telefonnál sokkal jobbak a túlélőképességei, de csodát, sérthetetlenséget ne várj ettől sem

    Nyilván nem akarom napi szinten átdobálni egyik munkagép tetejéről a másikra, hogy vagy elkapják vagy leesik és átgurul rajta a nehéz tengely, belepréselve a sárba. Csak ne kelljen vele úgy bánni, mint a hímes tojás, hogy mondjuk alkalmanként mocskosabb meló közben poros kézzel is merjem tapicskolni az üveget, ne aggódjak azon, hogy a port végigdörzsölve máris láthatóan karcos lesz. Vagy ha mondjuk kocsiban leejtem a padlóra, még ne essek kétségbe...
    (Védőfóliát pedig látni sem akarok, a mostani telefonomra már több mint 10k-ért pakoltam fel fóliákat, pedig ma már jó ha 10k-ért el lehet adni, vagyis többet ért volna mára szétkoptatni és eldobni, de közben fólia nélkül picit kényelmesebben tapizni...)

    Találtam egy oldalt, ahol sok szűrési feltételt meg tudtam adni: [link]
    Itt végignyálazva a találatokat végül is HTC Desire S és Motorola Defy+ telókra szűkült a kör.

    A Desire S 8 mm-el magasabb, de 1.8 mm-el vékonyabb, ami így egálnak tűnik (nagyobb területet hasít ki a zsebből, de kevésbé feszíti a kisebb vastagsága).

    A HTC mellett szól a:
    - Sense felület (bár csekély előny, ha kikapcsolt kijelzővel a Defy tűnik szebbnek a vékony fekete kávájával)
    - hivatalos Android 4.0 támogatás (vélhetően úgyis azonnal babrálom, de ha mégsem...)

    A Defy+ mellett pedig a:
    - strapabíróság
    - 54 sornyi extra pixel a kijelzőn
    - kisebb súly (az 12g itt ~10%, ami már érezhető lehet, mikor épp nem kéne érzeni...)
    - újonnan is megvehetem elfogadható bolti áron, míg a HTC-t csak apróhirdetőktől (és így bontatlan talán nem is lesz belőle)

    Még a hardware kapcsán nem jutottam dűlőre, hogy a két 1Gh-es processzor közül melyik a gyorsabb, illetve a melléjük társított GPU-k közt melyik nyer (legalább is benchmarkban). Viszont úgy néz ki a HTC-be szerelt chipset jobban gazdálkodik az energiával, mert kisebb kapacitású akkumulátorral is magasabb készenléti és telefonálási üzemidőket mert ráírni a gyártó.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák