Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
-
Lacces
őstag
Köszi srácok. Lenne még egy kérdésem: Valahol neten a telefon IME száma alapján le lehet csekkolni, hogy az a telefon lopott-e?
-
maggi1886076
addikt
válasz Lacces #47202 üzenetére
en nem tudok rola.de problj meg olyat venni, amit kartyasan vettek.gari illetve szamla nelkul ne is vedd meg.mert ha nem fizetik au elofizut vagy a reszletet akkor letilthatjak.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lacces
őstag
-
zolesarga
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni? Melyiket inkább? HTC One V vagy Sony Xperia U?
Előre is köszönöm! Üdv.
-
zolesarga
csendes tag
válasz lsebestyen #47207 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
pit stop
addikt
válasz zolesarga #47206 üzenetére
Lsebesteny:Az a 3,5 az összesen 5,5 felhasználható, amiből 1,5 jut csak programoknak
Én barátkoztam sokáig V-vel, de az az alsó kunkor nekem nagyon nem jött be. U-ról annyit tudok még hogy gyártási hibája nincs, V-ben nem vagyok otthon úgy, ezért nemtudom.
Én Sony-t választanám, de htc se rosszOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
klívlend
tag
Sziasztok,
valaki tudna segíteni, hogy milyen androidos okostelefonok vannak, amin qwerty bilentyűzet és HDMI kimenet is van egyben?
Üdv. Marci
-
klívlend
tag
Köszönöm a segítséget. Az xperia pro amin gondolkozom csak használtan egy sincsen aprón.
-
Misua
senior tag
Üdv!
Andróidos telók miért nem képesek 1-3 napnál tovább működni?
Azt értem, hogy modern technika sokat zabbant, de pl a szintén okos (symbian) de már 2 éves nokiám 8-9 napokat bír ki.
Különböző opendszer mennyire befolyásolja az aksi fogyasztását? -
agabe
addikt
-
tresh
veterán
így van beállítás és használat függő, nálam spec átlagos felhasználással 2g-n 2 napot elmegy a sgs ebben net/sok telefonálás /sms és zene hallgatás van bt-n keresztül a kocsiban. De ha neki állok nyomkodni aktívan folyamatos wifi mellett akkor nekem is meghal egy nap alatt
-
törölt tag
Üdv!
Szeretnék beszerezni egy okostelefont, igazából ez lenne az első ilyen próbálkozásom.
Főleg zenehallgatásra és internetezésre használnám, emellett pedig képregényeket, könyvet olvasnék néha. Max egy hetvenes árkategóriáig elmegyek, de egyáltalán nem lényeges, ha egy olcsóbb telefon is bőven teljesítené a fent leírt igényeket.
Az persze nagyon fontos szempont, hogy használat mellett is bírja akár egy napig, plusz minél nagyobb kijelző, annál jobb.[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
Sziasztok melyik a jobb választás a 5 közül?
Motorola razr
Sgs 3
Htv one x
Galaxy nexus
Sgs2
Előre is köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz #78687232 #47223 üzenetére
nem mai darab, de Galaxy S jó választás lehet mondjuk használtan... mindent tud amit szeretnél, és 40-50 körül van garis jó állapotú...
vagy új kéne?
tresh:
tudásban miben jobb a Razr, mint az S2? ugyanaz a hardver, mint a Nexus, max az anyaghasználatban jobb, a kijelzője is gyenegébb (pixelesebb), a nagyobb felbontás ellenére is...
[ Szerkesztve ]
-
-
Rotate
veterán
válasz surgery #47228 üzenetére
S2 ezt mind tudja, és az egyik legolcsóbb megoldás, a Razr-n kívül ennél csak szebb a kijelzője mindnek, és a felsoroltak közül csak a HOX és az S3 jobb nála teljesítmény terén... illetve Jelly Bean frissítéssel a Nexus is nagyon jó, de engem zavarna a nem bővíthető memória...
ha olcsóbban akarod megúszni akkor S2, ha mindegy, akkor S3 vagy HOX, amelyik tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
surgery
senior tag
válasz Rotate #47229 üzenetére
Értem én is s2 fele hajlok a one X elég gyatra kihangosítva mert azt próbáltam tök halk volt a razr sem rossz viszont abban nincs magyar nyelv, és hát szerintem ebben a kategóriában ez már elvárható lenne.... Na igen a nexus is megfontolandó jó hardver nem tudom aku ügyben mennyire jobb az S2 nél.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz surgery #47228 üzenetére
kijelző:
One X >> SGS3=Nexus >> SGS2 ??? Razrakksikapacitás
SGS3 >> SGS2 >> Razr >> One X
de hozzá tartozik, hogy 2000-es gyári akksival az SGS3 = SGS2 , és RAZR MAX is legalább ilyen jóZene
SGS3 >> utána a többiInternet élmény (a felbontásbeli különbség a kijelzőnél rangsorolva, ide azt nem veszem bele)
elég egy szinten vannak..
talán SGS3 = One X > SGS2 = Razr ...de ez igazán csak egymás mellett látható, az élmény mindegyiken nagyon jóHangerőt nem tudom, talán S3 -as hangosabb S2 -nél (mintha lett volna ilyen teszt) , de erre nem esküszöm meg, és a többihez sem tudom hasonlítani.
Nem találsz olyat ami mindenben jobb a másiknál
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz surgery #47233 üzenetére
Hasonló az S2 -höz, csak nagyobb felbontású SLCD kijelzővel. Hardveresen eltérés a proci (S3-as Snapdragon) és a GPU (adreno 220) ami nem rosz...kb (pontosabban tökéletesen) ugyanaz mint az itthoni szolgáltatós HTC one S -ek (amik S3-as procival jönnek S4 helyett), viszont nem tudni igazán milyen, mert nincs sok tapasztalat vele....kicsit emiatt zsákbamacska, hogy van-e olyan hiábája ami miatt nem lenne jó neked, meg a bootloadere is zárt, így a custom romot teszel rá, akkor az esetleges gari is visszafordíthatatlanul ugrik.
-
Rotate
veterán
válasz hallerlaller #47236 üzenetére
írtam egyel korábban, hogy engem zavarna a nem bővíthető memória
-
surgery
senior tag
-
II.Démonlord
tag
válasz maggi1886076 #47193 üzenetére
Igen olvastam. Bízom benne, hogy a mostani készletben már nincsenek ilyen hibásak. Egyébként azért se lenne jó, mert a mostani telefonommal is volt hasonló probléma, de azt házilag megoldottam egy szoftverfrissítéssel.
-
istnag
addikt
válasz CHIPman #47242 üzenetére
Így van,hivatalosan az ameriakai t-mobile -nak lett gyártva,de valahogyan került belőle Ázsiába is,ezt mondjuk nem tudni hogyan..
Melyik lehet a jobb az Amaze vagy a One s? Gondolkodom,hogy lecserélem az arc(omat) (jajj,de gyenge volt). Haverom One S-t vesz,mikor neki nyomoztam HTC-t nekem is nagyon megtetszett,akkor találtam rá én is az Amaze -ra..Szóval szerintetek amaze vagy One S... /a garit most tegyük zárójelbe,csak a telefont nézzük! -
ryz
csendes tag
Mélyen tisztelt mobilguruk!
Nemsokára kimegyek Németországba valamelyest hosszabb időre így úgy döntöttem, hogy veszek kint egy telefont, az itteni már amúgy is megért a cserére.
Szeretném kikérni a véleményeteket, hogy milyen készüléket lenne érdemes vennem.
Amire kellene:
Skype (vagy valamilyen VoIP szolgáltatás) az olcsó hazai hívásokhoz
Zenehallgatás
Néha játék (nem kell komoly dolgokra gondolni, csak a buszon/vonaton egy kis időtöltésAz ismerősöm által ajánlott szolgáltató készülékválasztékot itt találhatjátok: [link]
(A link német nyelvű de a készülékek és az árak jól láthatók)Én a kínálatból az alábbi készülékeket néztem ki, amik talán jobbak lennének (szvsz):
Samsung Galaxy Ace 2
Sony Xperia Arc SDe e mellett természetesen nyitott vagyok a Ti véleményetekre, hisz ezért tettem fel itt a kérdést
A teló legyen lehetőleg gyors és megbízható (most is van egy okostelefonom amire ez az előző két szó sajnos nem jellemző). Az android oprendszert preferálom az almás cuccokat nem szívlelem, meg pénzem sincs rá
Árlimitet nem írok, de nem kell, hogy a telefon budget legyen de nem is kell nekem a legdrágább telefon.Ha lenne ötletetek, hogy milyen készülék lenne nekem való akkor kérlek írjátok meg! Köszönöm!
-
CHIPman
nagyúr
Galaxy S2? Nincs elszállva az ára, jobb mint az Ace2, nem is csúcs, de jó darabig elleszel vele. A zenehallgatás elég gyatra rajta a hangchip miatt, de az én szememben minden gagyi, amiben nem Wolfson chip van, lehet, hogy neked beválik.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest