Aktív témák
-
félisten
válasz tzsolesz #47651 üzenetére
A T-nél úgy láttam, hogy nem túl fényes a képe. Olyan érzésem volt, mintha elromlott volna aszemem. :S
(#47652) Pepeninho: Megnézem a P-t, de titkon reméltem, hogy nem ezt vagy az U-t fogjátok javasolni. A külseje nekem nem tetszik, de b.) tervnek megtartom.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
zeus90
aktív tag
Hello!
40-50 körül szeretnék telefont venni. Ami fontos lenne, h android, ics vmilyen formában (stabil főzött formában is akár)
Legalább egy 3,7 kijelző.
Netezésre, zenehallgatás, edzéshez (gps) használnám. Játékra egyáltalán nem.
T vagy független elsősorban, de garis használttól se riadok meg.
Előre is köszi a választ! -
agabe
addikt
amilyen kéne olyan nincs
ha ace2 nem tetszett, akkor 3,7-es méretben 2magtól elbúcsúzhatsz, JB sem lesz olyanra (nexus-S -en kívül) ami nem 1giga ram körüli.
Lehet, hogy egy használt Nexus S-el járnál a legjobban (ha azt még nem nézted pillants rá) mivel az 50ezer körül már kapható 1-1,5 év garival, persze ha csak új jó, akkor marad a Galaxy S advance (bár arra nem lesz 4.1 ) -
Švejk
őstag
Nekem pont ugyanezek voltak az igényeim, csak nekem kevesebb pénzem volt rá. Így lett LwW-m. Böngészni szerintem megfelelő, a 8255-nek meg még 2 év múlva is elégnek kell lennie az ilyen típusú játékokhoz, éppen ezért nem vettem G300-at.
Ha nem csak T-ben gondolkodsz, és mondjuk csak 60-ad van rá, tudom ajánlani a Huawei Visiont a Voda Smart Store-ban. -
CHIPman
nagyúr
válasz Pepeninho #47654 üzenetére
Az S1 miért lenne kevés? Az ilyen népszerű játékok, mint a CTR, Where's my water, Amazing Alex, Angry Birds simán futnak akadás nélkül. Mondjuk a Qualcomm gyengébb a plusban, de még annak is elégnek kellene lennie.
Azt meg ne terjeszd, hogy a P tökéletes, a korlátozott tárhely nem valami biztató...
Bici: Az Advance jó lehet egyébként, ha jó ráton tudja beszerezni.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Kisöcsémnek szeretnék egy telefont nézni.
Lehet, hogy kicsit megdöbbentő lesz, de egy 10 éves gyereknek akarok telefont keresgélni.Kritériumok:
- max. 40.000ft-ra gondoltam (persze ha drágább valamennyivel szerintem megoldható)
- android rendszer
- másodlagos kamera
- vaku
- kapacitív érintőkijelző (ha van belefér az árba egy jó minőségű legyen)
- min. 800Mhz de jobban örülnék egy 1Ghz-es procinak
- 20-as kártyája van szóval függő (vagy független) készüléket keresek
Első nekifutásra ennyi lenne.Én a sonyericsson-okra gondoltam, hogy abból lehetne válogatni.
Nektek mi az ötletetek?keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
félisten
Agabe, svejk, CHIPman, Pepeninho: köszi a válaszokat!
Megnézem a huawei vision-t, és ha nem oké, akkor még egyszer megnézem az ACE 2-t, és ha megint nem tetszik, akkor marad az Advance.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Pepeninho
őstag
válasz CHIPman #47660 üzenetére
Nekem volt SI-em és nem ámított el túlságosan. Megnyekkenget, és nem egy szapora vas. A P-re tudtommal lehet pendrive-ot is csatlakoztatni. Akinek két zsebe van a nadrágján annak nem lehet gond még egy kábelt és egy 1*2 centis PD-t magával vinni bárhová. A közel 13 Giga meg alapból sem kevés.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Rx
aktív tag
Iskolába nem szokta vinni, nem is engedjük neki, mert nem egy sztorit hallottunk, hogy megverik, elveszik a telefonokat a kicsiktől.
Ha kirándulni megy vagy nagyszülőknél van...stb akkor van nála a telefon.
Gondolkodtam hogy olcsóbb kategóriában keresek neki telefont, aztán ha elballagott az általánosból akkor lenne érdemesebb meglepni egy komolyabb készülékkel.A 3310 egyhe túlzás, ezt alapul véve megtarthatja a mostani telefonját (LG T310)
Nem akarom elkényeztetni sem, de ha veszek akkor legyen már valamilyen.
Ő mondjuk egyből olyat akart mint nekem van (samsung galaxy s advance) na mondom persze...keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
tresh
veterán
-
lsebestyen
addikt
válasz szentkuti11 #47673 üzenetére
x10..40ért...lol, az a 384mb ram mindenre elég...40ért már galaxy s-t kapsz, az x10-t felejtsük már el..
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Melyik lenne a jobb választás vásárlás szempontjából,inkább netezésre lenne fontosabb, így a képernyő jobb talán minél nagyobb,de ne legyen lassú,wifin keresztül használnám?HTC ONE V 60k
Galaxi Ace II 60 k
ZTE Skate 35 kTényleg gyenge a képminősége az Ace II-nek ?
Esetleg más javaslat 60k-ig?
Köszönöm.
-
félisten
válasz andrás47 #47676 üzenetére
Én csak azért mondtam, hogy rossz, mert egy példány alapján azt tapasztaltam, hogy gyenge a fényereje. Kiállítási példány volt a T-nél max fényerőre állítva.
Lehet, hogy a bolt világítása miatt volt, bár a mellette lévő más típusokkal nem volt baj. Az is lehet, hogy hibás volt.
Tényleg nézd meg valami boltban!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
andrás47
senior tag
A mobilaréna tesztben is azért írnak az Ace 2 képernyőjéről:
"A megjelenített színárnyalatok száma 16 millió, ám érzésünk szerint a kép lehetne egy fokkal vibrálóbb, élénkebb, mint ahogy a fényerő növelésének is örültünk volna."
Gondolom erről lenne szó?
Ha ezt kiejtem" akkor mit javasolnátok? -
tes7h
csendes tag
Egyszerűen nem bírok dönteni az xperia s és a samu galaxy s2 között.
Xperia s:jobb felbontás,jobb proci,jobb kamera
samu: 32-es microsd,jobb hálózat,jobban tetszik kinézetre
plusz halottam már pár szitkot speriára,hogy nagyin hamar lemerül.
Help egy hét és döntenem kell -
Maxell014
senior tag
Sziasztok
nem tudom eldönteni hogy melyik telefont vegyem az xperia u-t vagy a p-t a p megér 30ezerrel többet ? és még az lenne a kérdésem hogy már sokat olvastam utána elméletileg az u-nak és a p-nek ugyan az a hárdvere tehát az u-n is el kell fusson az összes uj játéknak nem? vagy legalább is annak ami a p-n megy ugye?előre is köszi a segítséget !
-
szentkuti11
addikt
válasz lsebestyen #47675 üzenetére
Galaxy S...
Gyári rommal laggol, főzöttel instabil (kivéve egy-két kivételt)
Vaku nincs
Kijelző beég (pl. az értesítősávon), vagy ha nem, akkor csak alaphangon is szőrösek a betűk
Gagyi műanyag az egész ház, ahol fém bevonatú műanyag van, ott pedig pattan le a festék...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz szentkuti11 #47690 üzenetére
Jajj. Csak ennyi?
Elmondaná nekem valaki hogy miért is adják őket gari nélkül is olyan drágán itt az aprón?
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Nem tudom, h neked-e volt-e vagy csak szajkózól vlmi hülyeséget. Nekem volt x10-em, a vakuja semmire nem elég, a rendszer tiszta bug, illetve ram baromi kevés. Az sgs hiába műanyag, elejthted semmi baja nem lesz. Az sgs-t gg végi, gyönyörű a kijelzője, ellenben az x10, ami tök fakó, napfényben használhatalan.
Az sgs hibátlan ics romok vannak, ami egyáltalán nem laggol.
Gariban szó nélkül cserélik a beégett kijelzőt. Még valami? -
szentkuti11
addikt
válasz lsebestyen #47694 üzenetére
Igen volt SGS-em körülbelül 2 hétig (GB időkben, szóval az ICS-t nem próbáltam).
Az enyémnek 4 helyen volt kirepedezve a hátlapja (hangerőállító bevágásnál, jack-nél, jobb oldalon a kikapcsológombnál, lent a hátlap levétel helyén)
GG kb semmit se ér, volt Milestone-om, SGS-m, meg még több GG-s telefonom, és ugyanúgy karcolódik a kijelző, ha nem használsz fóliát.
Egyáltalán nem fakó az X10 kijelzője és használható napfényben is.
A Sony Ericsson gyári rendszerei a legstabilabbak és gyorsabbak gyárilag.
40-ért leginkább nem garisat kapsz, de a garisak is lejárnak nemsokára.
De szerintem hülyeség ezt a vitát folytatni: Ezek a készülékek 2 évesek, nyilván vannak típushibáik, kinek a pap, kinek a papné...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz lsebestyen #47694 üzenetére
Optimus 2X-et 50K-ért lehet kapni. Black-et 2 év garanciával fóliásan, dobozzal lehet kapni 45K-ért, itt az aprón.
De még sorolhatnám. Erre itt az aprón 45-50K-ért kopottan, garancia nélkül, papírok nélkül ki vannak téve az SGS-ek.
Még fanatikus szemmel is nevetséges, már ne haragudj.
A reális ára 35K egy használt SGS-nek, amin még garancia sincs. Esetleg amin van 1-2 hónap, az 1-2K-val többet ér. 2 évvel 45K.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
-
szentkuti11
addikt
válasz lsebestyen #47698 üzenetére
Hátigen, de sajnos a tökéletes SGS egyáltalán nem kapja meg gyárilag.
-
CHIPman
nagyúr
Mondod ezt úgy, hogy a kínai csodák után mindenféle rommal leginstabilabb mobilt használod...
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest