- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!!
Samsung I9100 Galaxy S II Black
Samsung I9020 Google Nexus S Black
Melyiket a jobb?Fontos a android frissítés gyakorisága.Meg persze a magyar nyelv.Jó minőségű kép a és videó legyen.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
Vagy ha egyik se akkor mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
SGS II Mi a hivatalos android verzió?Mert igázol jó lenne a 2.3.4
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
válasz korpicschess #24806 üzenetére
Hát a topicja haldoklik pffffffffffff.Vagy hol található?
Nexus 5
-
aggleány
addikt
umek7:
Imádom, hogy itt vannak olyan emberkék, akik hajlandóak elismerni, hogy nem biztos, hogy tökéletesek.
defter:
Mindent tudsz, ami alapján választani lehet. Miért kérdezel minket? Nem azért, mert így nem akaródzik segíteni, csak érdekel. Általában akik ide írnak, szinte semmit nem tudnak a telefonokról. De ha már így esett, szerintem Neo.
Kunsztler:
SGS II.
-
válasz molnarpeter #24812 üzenetére
Az OHA új irányelvei miatt több mint valószínű, hogy lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kunsztler
senior tag
válasz molnarpeter #24812 üzenetére
Android 3.1
Az a IceCream?????Hol olvastad,hogy támogatni fogja?
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
defter
csendes tag
válasz aggleány #24810 üzenetére
Xaels, Dzsano, umek7: köszi a válaszokat!
aggleány: azért kérdezlek titeket, mert hátha tudtok vagy észrevesztek valami olyan tényezőt amit én nem.
igazából hosszútávon még nem volt saját androidos kütyüm és ezért pl. nem tudom felmérni mennyire gáz a xperia tárhely mérete. az, hogy ide írtam azért is jó volt, mert rádöbbentett, hogy az xperia gyakorlatilag a multimédiás funkciókban ver rá a defyre, korábban ez nem tudatosult.defy-m egyébként már volt egy napig, csak a GSM bolttal nem jöttünk ki jól. :-/ (volt egy hibája, és nem akarták visszavenni az egy napos készüléket, holott webshop..). A defy fórumot szoktam is olvasgatni elég riasztó, az az állandó problémaáradat ami ott van. Mostanában pl. hogy az új 2.2 szoftverrel mi nem működik...
Valószínűleg úgyis akkor döntök majd, ha már mindkét készüléket megtapogattam .
-
válasz Kunsztler #24825 üzenetére
A megbízható működés a legfontosabb. A Nexus-nak csak az első kézből származó frissítés az előnye, de ez csak újkori nyűg szerintem. Ha nem fújnák annyira fel, fel sem tűnne. Erre ott a példa a Desire. 2.2-vel is atomstabil a készülék, nincs igazán nagyon szoftveres oldalon belekötni való de még is mindig a hiszti megy miatta.
Szerintem multimédia terén sokkal többet kapsz az SGS2-től és igaz kicsit várni kell a frissítésekre, de igazából korrekt már a gyári állapotban is a készülék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Kunsztler
senior tag
Köszönöm mindenkinek!!!!
Ez lesz az első okostelefonom úgy néz ki ,hogy rögtön a lecsóba ugrok
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
-
Kunsztler
senior tag
Lehet,hogy kéne vennem egy Motorola Defy-t is,nehogy egyszer ideges legyek a Samsungra és legalább kárt ne csináljak ehehehehehe
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
-
válasz Kunsztler #24833 üzenetére
Például ha csengődallamot/sms jelző hangot akarsz felmásolni akkor létre kell hozni a nekik való mappát a memórián, ha azt akarod, hogy a gyári listában szerepeljenek. Ez amolyan Android sajátosság
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz defter #24821 üzenetére
Így már értem. A Neo tárhelye azért nem gáz, mert tud a kártyára telepíteni, és így rögtön sokkal több progi fog elférni. Szerintem elég jól optimalizálták a Neot, nagyon gyors, nem kell várni arra, hogy bármit is megcsináljon. Ha szoktál mobillal fotózni, akkor sokkal jobb választás a Neo, és nem csak a minőség, hanem az exponálógomb miatt. A Neonak van.
A megtapogatás nagyon fontos, igazán ott dől el minden.
-
válasz aggleány #24839 üzenetére
Amúgy sem annyira gáz szerintem, hogyha az ember nem extrém módon telepítget mindent a Market-ről. Nálam jelenleg ~180MB van elhasználva. Amúgy az SD-re való telepítésnél arra kell figyelni, hogy Widgetes alkalmazásokat ne oda telepítsük mert azt nem szeretik.
-
Joao
tag
Sziasztok!
Felvetődött bennem, hogy okostelefon helyett az ugyanebben az árkategóriában kapható iPod Touch-ot veszek, és megtartom bellé hagyományos mobilomat. Szerintetek ez a jobb alternatíva, vagy a HTC Wildfire S, esetleg a Samsung Galaxy Ace? Nem célom ezzel Android vs iOS vitát indítani, csupán objektíven leírhatnátok nekem pro és kontra.
Leginkább netezésre kellene, zenei funkciók is fontosak, illetve hogy a későbbiekben milyen programokat tudnék telepíteni.
Köszi a válaszokat.
Szerk.: Sorry ha nem teljesen vág a témába a kérdésem.[ Szerkesztve ]
-
Rav3n02
senior tag
Szia!
Két teljesen külön dologról beszélünk. Ha leginkább játékra akarsz telefont használni na meg zenére akkor Iphone 3G, vagy 3GS. Ipod Touch-on max wifi-n keresztül tudsz netezni 3G-n nem mert nincs benne kártya...bár le vagyok maradva Iphone téren de szerintem a legújabb generációban sincs 3G Sim Slot. Ha netezésre és zenehallgatásra akarsz telefont a játékok nem fontosak és a telepítésekkel nem akarsz sokat szöszölni akkor válassz valami Droid-ot. Ace-ről és Wildfire-ről nincs sok tapasztalatom de a Wildfire-nek ritka hülye felbontása van....(Droidra is vannak jó játékok de IOS szinttől még messze vagyunk...)
R -
csokad
senior tag
válasz Klepti #24786 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod. A legfontosabbak talán azok lennének, hogy WiFi-n tudjak netezni rendes sebességgel, és a fotózás talán még ami jobban számíthat. Amúgy mint írtam nekem is a Desire-k a dominálóbbak.
aggleány: Köszönöm neked is. Nem sajnos azért annyira nem vagyok elengedve, hogy két teló legyen egyszerre Azért van a két kategória mert még nem tudom, hogy mennyi pénzem lesz telefont venni.
Cyberpunk: Köszönöm neked is. Nem zavar egyáltalán a nagy méret. Jó ha nagyobb és jobban átlátom. "Mindent tud amit csak el lehet várni tőle az 1 magvas készülékek egyik csúcsa." nekem is ez volt az egyik meglátásom, ezért is tetszett meg annyira.
korpicschess: Köszönöm neked is. Hát nemtudom. A WP7-et nemnagyon ismerem. A telefon úgy álátalában tetszik. A testreszabhatóságról pedig nincsenek nagy igényeim bár így látatlanban kitudja, nem volt még okostelefonom. A "ROM" dolgokkal nem vagyok tisztában. És nem igazán tudom, hogy mi az a főzött ROM a 2X-nél. Mint írtam aggleány-nak, nem tudom még hogy lesz pénzem, ha nem lesz a drágábbra akkor viszont valósznű, hogy az Omnia és a sima Desire közül fogok választani, csak még meg kell ismernem őket.
-
korpicschess
veterán
válasz csokad #24846 üzenetére
Fótózásban sokkal jobb a Samu.
Joao:
Én is toltam így egy darabig, de szerintem körülményes. Attól függ, hogy milyen az iTouch, ha 3G 16gb vagy fölötteakkor talán többet nyújt, mint az általad felsorolt droidok. Zenében is jobb. iOS kötöttsége... (JB nélkül)
Egy használt SGS viszont jobb lehet mindnél.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24847 üzenetére
A képstabilizátor miatt? Valahol azt olvastam, hogy van benne. Esetleg egy Galaxy Ace jobb volna az Omnia 7-nél?
-
korpicschess
veterán
válasz csokad #24848 üzenetére
Nem, hanem mert a Samsung kamerái jók, a HTC-k kamerái pedig nagy szarok. Pláne a Desire.
Ace is korrekt képet csinál, van rajta LED is, viszont lassabb, mint az Omnia, az android miatt, na meg a gyengébb hw miatt. Ha android akkor ne azt válaszd.
Kérdeztem már, hogy esetleg SGS-t nem tudsz venni?Bár a cikkben levő O7 ahogy nézem eléggé elmarad kamerában egy SGS-től, de tud az jobbat is. Ráadásul van folyamatos AF videó közben (720p).
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
csokad
senior tag
válasz korpicschess #24849 üzenetére
Nem igazán tudom melyik telefon az "SGS". Galaxy Spica lenne? Ha igen abból van többféle ha jóltudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs