- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
-
Bdanyy
addikt
válasz aggleány #24253 üzenetére
Mármint az sgs vagy sgs2 vásárláson
Írtad hogy a kijelző tetszett régebben, csak túl nagynak tartottad és a neo a tökéletes méretre, meg gyorsabb is
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
aggleány
addikt
Bdanyy:
Neócska már nincs meg, renitens magatartást tanúsított, úgyhogy javítás után új gazdihoz került. Még mindig nagyon tetszik, de sokan hibát jeleztek a fórumában, ráadásul SE, ami nálam nem jó ajánlólevél, úgyhogy újat kell választani. Még mindig túl nagy a kijelző, már a 4" is túl nagy, de hát valamit valamiért. Bár nekem tényleg teljesen felesleges lenne az S II, nem használnám ki a tudását. Amire én használom, arra bőven elég az S I is, de ugye az már volt, ráadásul nekem mindig újabb, jobb kell. Ez nem túl jó tulajdonság, de sajnos nekem ez jutott.
umek7:
Ugyan, hagyd. Ő biztosan jobban tudja.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz killer1203 #24190 üzenetére
Ezek közül egyiket sem ajánlanám meleg szívvel, mind kompromisszumos. Inkább egy LG Optimus One, ami jobban megfelelne, viszont az kicsivel drágább, de jobban össze van rakva, és tudásban is mind3 felett áll.
Az újonc-témához: hagyjátok rá, max ki kell írni vastag betűvel, hogy baromságokat dumál, nem hallgatni rá, és kész. Egyszer, mikor még aktívabb voltam az asztali gépes topikban, még mi lettünk lecseszve, hogy beoltottunk egy ilyen gyereket. Hagyjuk, elment, kész.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz aggleány #24256 üzenetére
Esetleg egy htc? Mondjuk desire s? Én örültem volna ha inkább azt félárazzák, de így sgs lett ez is jobb mint a blade azért ramon kívül
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
dokee78
félisten
Érdemes még beruházni Google Nexus S-re?
Vagy a Defy a jobb vétel? -
-
picur220
veterán
válasz razzorr #24260 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem állsz be a sorba, itt nem nézzük le sem a badásokat, sem az iphone-osokat, sem azt, akinek a multimédia miatt N8 kell. Viszont nem szeretjük, ha valaki baromságokat beszél.
dokee78: A Defy jobb vétel, a Nexus S viszont jobb telefon. Egyébként abból van S-AMOLED-es meg SC-LCD-s verzió, utóbbi olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
picur220:
Igazad van, csak az a baj, hogy nem jól tűröm, amikor valaki idejön hülyeségeket beszélni, és még leoltja azokat, akik értenek a témához. Aztán meg persze ő sértődik meg, ha többen is kijavítják, pusztán azért, hogy mások ne járjanak rosszul a hozzászólását olvasva. Mellesleg szerintem nem túlzottan illendő agymosottnak nevezni olyan embereket, akik jól láthatóan jobban tudnak valamit, de hát mindenki azt gondol, amit akar. Egészen addig, amíg ezt nem erőlteti rá másokra. Egyébként tényleg teljesen igazad van, én szót fogadok Neked.
Bdanyy:
Valahogy a HTC nekem nem az igazi. Meg az SGS után annál kevésbé színes kijelző nekem már nem tetszik. Tudom, hogy nem színhű, meg túlszaturált, de nekem akkor is nagyon bejön, hogy a színek szinte leugranak az üvegről.
dokee78:
Szerintem is Nexus S. Erősebb is, és egy ideig még biztosan lesz hozzá frissítés.
janes74:
Sajnos már nincs meg, de már válogatás alatt van az utódja.
sajtee:
Hagyd, ne zavard a mestert! Mint láthatod, ő minket átlagos agymosott embereknek tart azért, mert élvezzük egy olyan rendszer előnyeit, amihez ő nem ért. Igaza van. Legyen boldog a K750i-vel, nagyon jó kis teló az, nekem is volt olyanom.
-
Veron
addikt
válasz krisztian112 #24200 üzenetére
Van Wildfire S 40-ért? Megkérdezhetem hol láttál, ugyanis engem is érdekelne.
Használtan ennyi egyébként?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
picur220
veterán
Mi bajod vele? Nekem általáben megtalálja, amit kell, beírok egy proginevet, vagy akár feature-t (pl Gallery replacement), és ad rá alternatívákat.
Nagy kijelző vs kis kijelző: Nézz meg egylyan képet, amin egy HD2 egy iPhone melett van. Az iphone olyan mellette, mint egy játéktelefon
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz razzorr #24260 üzenetére
Én nem nézlek le, de egy nyomós érvet nem láttam tőled, hogy amire azt lehetne mondani hogy igazad van.
Vagy csak trollkodsz itt?A nagy kijelzőhöz: DHD-m van. Többet rá sem nézek 4,3"-nál kisebb kijelzős készülékre. A méret nem zavar 5"-ig szerintem még vállalható
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Üdv.
Páromnak néznék valami jó alap Android-os készüléket. A telefont a jelenlegi előfizetésemhez venném a Telenor-nál hűségidő hosszabbítással.
Olyan 20-30 ezer forintos maximális határ lenne. Ha esetleg aprón tudtok ennél jobbat olcsóbban az is jöhet.
Jelenleg a Galaxy Mini-t néztem. A MA-s tesztet olvastam róla, de ott a tartósabb használatról nem tudnak igazi véleményt mondani. Cut The Rope, AB meg a Digitalstand alkalmazás lenne alap, hogy menjenek gond nélkül neki.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
picur220
veterán
Galaxy Minit ne.
Amit ajánlanék: LG Optimus One (jó anyaghasználat, a kijelzőfelbontáshoz megfelelő hardver), ZTE Blade (kevésbé jó anyaghasználat, túl nagy felbontás az adott hardverhez, főzött ROMokkal még jó lehet), HTC Wildfire S (csomagtól függően beleférhet, ideális választás lenne, van flash a böngészőben!).
-
válasz picur220 #24275 üzenetére
LG kilőve, rossz tapasztalatok. Személy szerint én Samsung-ot sem vennék csak hát a HTC Wildfire és az "S" sincs sajnos abban az árkategóriában ami beleférne alapból. További kedvezményeimről meg nem tudok nyilatkozni. Blade volt a kezemben, nem annyira rossz tapintásra, bár hosszú távon nem tudom milyen lehet, neki meg nemigazán szeretnék hetente új custom romokkal szarakodni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
zedok
őstag
Mellesleg érdekelne hogy mi a különbség az EU és a HU garancia között amit GSM boltokban adnak? (pl EU-s garanciával olcsóbb)
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
bepe79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a koncepcióhoz: [link] hasonló okos-mobil jelenleg a piacon? Tehát ami alatt / körül ilyen állandóan aktív megvilágítás van, akár eszi az akksit, akár nem. Várom az összes tippet / ötletet, mert nekem irtóra bejön ez a Tron-koncepció, de valószínűleg soha nem lesz belőle semmi.
Köszi: Bepe
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bozsozso
őstag
Feleségemnek szeretnék telefont venni.
Amire használná:
telefonálás
sms
fényképezés
zene
net (persze wifi-n is)
egy kis játék is lenne - Ez a gyerek miatt ha hosszan kell valahol várakozni.Kiszemeltek(nem sorrendben):
Huawei U8500
LG Optimus Me P350
Nokia C5-03
Samsung Galaxy Mini
Samsung Wave 723Androidra gondoltam főleg a több program, személyre szabhatóság miatt. Gondolom(bár nem tudom) játék is több van rá. Más rendszereset csak azért írtam , mert hasonló árban van. T-nél venném újabb hűség aláírással MM s csomaggal.
-
legenda
mert egyrészt a kiírt eu garancia nem mindig hivatalos eu garancia, másrészt szervize válogatja, kinek kivel és milyen szerződése van...stb, illetve néha még az is számít, hogy eredetileg melyik régióba szánták a kintről behozott telefont!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
picur220
veterán
Az LG-vel szakítsd meg a rossz tapasztalataidat, mert sokkal több rossz tapasztalatod lesz a Samsunggal, mint LG-vel, androidos tekintetben.
kali: Az EU garancia a gyakorlatban az, hogy a telobolt szerviz-részlege megcsinálja a telodat, és nem fogja csak neked kivinni külföldre megcsináltatni a gyári szervizzel...
[ Szerkesztve ]
-
válasz picur220 #24289 üzenetére
LG GT540-el volt már egyszer egy birkózásom, nem nagyon tetszett, hogy csak SDK-n keresztül sikerült telepíteni rá fájlkezelőt, mert a Market nem akart menni semmilyen módon. Na meg SW-s oldalról a 2X fórumban is sok rosszat olvastam és KM900 Arena-tól is ilyen gondok miatt szabadulunk meg.
Samsung is hasonló helyzet tudom jól. Ott mindent kőkorszaki módon erővel próbálnak megoldani, de ott sem képesek 100-as sw-t írni. Egy Optimus One tesztet azért elolvasok meg meglesem élőben.
-
dokee78
félisten
Melyik az erősebb páros?
1GHz Hummingbird+PowerVR SGX540 vs. 1GHz MSM8255 Snapdragon+Adreno205?
[ Szerkesztve ]
-
-
andrás47
senior tag
Van itt valakinek aki WP7 op.rendszerű telefonja van,és elfogulatlanul meg tudná írni mennyire elégedett vele,valóban túl van bonyolítva,és pl. egy Wifi bekapcsolásához ötször kell gombot megnyomni,eléggé lehúzták egyik tesztben ezt a rendszert,érdemes-e ilyet venni,és írd meg milyen készüléked van azt is,valamit magyar menü kihozható-e belőle .Köszi
-
picur220
veterán
válasz andrás47 #24298 üzenetére
Nem vagyok wp7-es, de a rendszer bonyolultsága csak megszokás kérdése. Pl egy Nokián a wifit nem kell kapcsolgatni, amikor szükség van rá, felajánlja. Androidon meg bekapcsolod, felmész, és csak utána tudsz böngészni v netet használni, de ekkor már bármivel. Az Android megoldása bonyolultabbnak tűnik, szerintem mégis jobb.
CoolBoy323: Szerintem az egy 20assal drágább...
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Váltott v.ki galaxy3-ról zte-re?
Érdekelne a véleményetek,mert valószínűleg lecserélem és szeretném jobban megismerni a különbséget.
Állítólag a zte lassabb mert a proci kisebb a kijelző nagyobb."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest