Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
Üdv!
Tudom nem ez a megfelelő topic, de semmi értelmes topicot nem találtam ami mondjuk nem 1000 éves. Szóval bátorkodok inkább itt kérdezni, hátha hamar kapok választ. A kérdésem az lenne, hogy miként lehet egyéni értesítő és ébresztőhangokat használni (Galaxy Mini-n)? Mert a csengőhangokat bemásoltam a Ringtones mappába ott felismeri, de az értesítő és ébresztőhangoknak nem találtam semmilyen mappát.
-
Kicsikatona7
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Sony Ericcson X10 mini pro mennyire férfi telefon?
Néhány ember szerint, akit már megkérdeztem azt mondta, hogy inkább női... -
Dhampir
félisten
válasz Kicsikatona7 #25703 üzenetére
Fekete színben inkább férfias, mint mondjuk pinkben.
-
VD
őstag
"mennyire férfi telefon?" Amennyire a tulajdonosa.
Csak a méret miatt nem lesz "női" egy telefon. Anno a Nokia 8210 is rengeteg férfi kezében volt látható. Való igaz, nem pink vagy virágmintás előlappal.
-
tag
Fogdosd meg, esetleg kérdezz meg valakit a közelben. Én személy szerint még az X8al próbáltam barátkozni, de még arra se tudtam rávenni magam, hogy használjam, nemhogy a minire. Bár a pro az kicsit vaskosabb legalább.
Feketében ha nincs túl nagy kezed, akkor még vállalható szerintem.
(majd figyeld meg, hogy hány lány fogja neked mondani, h de cukiii telefon! ) -
Kicsikatona7
tag
Köszönöm a választ
A telefonba van Giroszkóp? (x10 mini pro) -
tag
válasz Kicsikatona7 #25709 üzenetére
Igen
-
Joao
tag
Sziasztok!
Már egyszer kértem tanácsot, de azóta sem sikerült döntésre jutnom.
A dilemmám a következő: androidos okosteló 50k környékén, vagy maradjon a mostani "gagyifon" és mellé szerezzek be egy iPod Touch-ot? Mit gondoltok?
Mindenképp új készüléket szeretnék, Telenoros vagy független. Elsősorban böngészésre használnám (wifi, nem mobilnet), a zenéimet hallgatnám rajta, amik már az mp3 lejátszómra nem férnek fel, illetve nem volt még ehhez hasonló kütyüm, így nyitott vagyok a különböző hasznos alkalmazások kipróbálására is. Tudom az ár és az új kikötés leszűkíti a telók körét, de talán tudtok ajánlani valamit, vagy meggyőztök, hogy valamivel drágábban már kapok hasonló kijelzőt és ezzel netezési élményt mint az iPodon.
Bocs ha hosszú lett, és köszi a válaszokat. -
Dhampir
félisten
válasz molnarpeter #25712 üzenetére
ZTE Blade?
-
Jadro
veterán
válasz krisztian112 #25715 üzenetére
Messze van az a ratyitól de Defy helyett tényleg vicces lenne azért.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
MikroTikker
tag
Nézd, ha tényleg annyira fontos neked a fényképező, akkor ebben az árkategóriában jelenleg nem nagyon találsz jobbat, főleg nem olyat, amiben előlapi is van. Tehát, ha ebben gondolkodsz, akkor Neo. Az meg más kérdés, hogy kártyásan mennyi, mert aki okostelefont vesz, az szerintem már aligha feltöltőkártyában gondolkodik, már amennyiben rendesen ki akarja használni a telefonját.
-
Cyberpunk
félisten
válasz krisztian112 #25717 üzenetére
Hát sztem nettezésre is jobb vétel a Defy azért ARMv7 van benne
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Kicsikatona7
tag
Amit most kérdezek lehet nem ide való, de a Nokia C5-03 fórum nem nagyon aktív
Az lenne a baj, hogy amikor a telefonra csatlakoztatom a fülhallgatót és amikor elindítok egy zenét állandóan kijön az, hogy "most beszéljen" és nem lehet tőle zenét hallgatni.
Esetleg valaki tudna segíteni?[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Le szeretném cserélni a telómat, eddig nokia 5530-am volt.
Zene hallgatás, fényképezés, videó(felvétel, lejátszás) bővíthető programok, blueooth, wifi, gps, facebook, nagy kijelző, jó ébresztő... ezek lennének amikre szükségem lenne.
a keretem olyan 50-60e huf.
eddig nokiám volt csak, de meguntam a symbian-t. Nem nagyon ismerem a többi telót.
előre is köszönöm a segítséget!
-
picur220
veterán
válasz SoulReaver #25724 üzenetére
Motorola Defy használtan, Samsung Galaxy Gio, LG Optimus One, vagy talán Galaxy Ace, de akkor meg már Defy.
Hol vennéd, függetlenül kell, vagy szolgáltatótól? Használt is jó, vagy csak új? -
Kicsikatona7
tag
Amit most kérdezek lehet nem ide való, de a Nokia C5-03 fórum nem nagyon aktív
Az lenne a baj, hogy amikor a telefonra csatlakoztatom a fülhallgatót és amikor elindítok egy zenét állandóan kijön az, hogy "most beszéljen" és nem lehet tőle zenét hallgatni.
Esetleg valaki tudna segíteni?Nagyon fontos lenne
-
VD
őstag
válasz SoulReaver #25724 üzenetére
"jó ébresztő" Android, iOS, Winosw Phone kilőve.
Samsung Wave, vagy Wave 2 amit keresel. Multimédiában is az egyik legjobb. -
GALARDO
addikt
válasz Kicsikatona7 #25727 üzenetére
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vzsryl
nagyúr
válasz MikroTikker #25718 üzenetére
"Az meg más kérdés, hogy kártyásan mennyi, mert aki okostelefont vesz, az szerintem már aligha feltöltőkártyában gondolkodik, már amennyiben rendesen ki akarja használni a telefonját."
Miért is? Telenor-nál rendelhetnek a kártyások is mobilnetet, ugyanannyiért, mint a számlások.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Slowman
aktív tag
Megint kicsit off kérdésem lenne. Mikor be akarok lépni az android marketbe azt írja ki, hogy nincs androidos telefon az accuonoton. Hol lehet ezt aktiválni?
-
Sanyo200
csendes tag
Én 11 éves vagyok. Ki néztem magamnak egy Galaxy mini-t és multimédiára,alkamazásokra és játékokra használnám.T-mobil-tól venném dominóban.Szerintetek ez megfelel nekem vagy vegyek(nézzek)mást?(Max.keret 40 000Ft)
Használt/új ZTE Blade-et vennék
-
totti60
csendes tag
Sziasztok!
Affelől érdeklődnék, hogy megéri win 7 mobilt venni, vagy inkább android?
ezek közt vacilálok:
Samsung i8700 Omnia 7
Motorola Defy
HTC Wildfire S.
Ti melyiket ajánlanátok? Mert nem tudok dönteni. Ja és a samsungra, motora várható magyarítás?Köszönöm előre is!
Üdv: Máté
-
umek7
őstag
válasz totti60 #25736 üzenetére
Ez is erősen magánvélemény függő, van akinek már most tökéletes a WP7 és ajánlja, van aki az Androidra esküszik. Elsőnek azt tanácsolnám nézz utána mindkét rendszernek, mérlegelj és döntsd. Én személy szerint az Androidot favorizálom.
És egyértelműen a legjobb vétel a DEFY. Apró malőr hogy nincs rá magyar nyelv, elvileg nem is várható, de ügyeskedni lehet rá. Ha más nem akkor a HTC is jó vétel.
Szerk: Az lemaradt hogy legalább a Mango frissítés érkezéséig én nem is ajánlom a WP7-et, de mint írtam ez erősen magányvélemény
[ Szerkesztve ]
-
Sanyo200
csendes tag
Én még a T-mobile move-ban gondolkodtam szerintetek?
Használt/új ZTE Blade-et vennék
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim ma lettem boldog defy tulaj 9990 -ért a t.mobilnál.
Nagyon jó kis cucc"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest