Hirdetés

Aktív témák

  • iknight

    senior tag

    válasz Gulyo #2410 üzenetére

    Üdv.

    Ha olvasod még annyit hozzátennék, nekem volt iphone sima és 3g-s, és htc diamond, és egy kis ideig kaiserem is.

    Amiben egyértelműen jobb: Zenehallgatás, filmnézés, és játék ebben szerintem verhetetlen az összes telefon között, az internetböngészésben is első.
    Ami miatt még nekem jobbna bejött: Nagyon méretű kijelző(tudom hogy felbontásban a htc jobb, de szerintem mindkettő kielégítő minéségű). Az apple levelező rendszere jobbna bejön nekem az outlookos megoldásoknál, egyszerűbb átláthatóbb... Az apple szövegbevitelirendszere is jobb. Diamondnál vagy kicsit voltak nagyon a gombok, vagy sokat kellett nyomni egymás után. A kaisernél pedig a qwerty billentyű ugye angol nyelvű, és a magyar ékezetes betűket körülményes volt rájukvarázsolni. A kamera szerintem ugyan mindegy, kb hasonló minőség összességében, jó fényviszonyok mellett mindkettő jót csinál, rosszak mellet mindkettő szart. Sebességre nemtudom menynire gyors a pro, de az iphone a diamondnál gyorsabb. A touch flo, az ilyen félmegoldás néha kell azért a toll, az applenél sosem. A tudásban sokan szidják az apple-t, hogy a winmobil jobb. De csak olynaok, akiknek vagy nem volt apple telója, vagy nem ásta be magát kellően a témába. Ugyanis az utólag telepíthető programok, minden kategóriában megtalálhatóak, és gyakorlatilag bármilyen program elérhető hozzá, és nagyon jó minőségben, úgy hogy egyik sem fagy vagy akadozik, és igényesne kidolgozva.
    Igazából egetlen dolog amiben jobb a htc szerintem ez pedig a navigáció.
    Amennyiben a navigációra ninc sszükséges, apple-t vegyél met minden másban jobb szerintem, ha kell a navigáció, akkor pedig htc-t.
    Sokan mondják hogy az apple a marketing miatt ilyen sikeres, az miatt is, de legalább annyira jó. Amíg ki nem próbáltam én is ugyanígy vélekedtem róla, mindmáig utálom az apple üzletpolitikáját, de egyszerűen anynira jó ez a teló, hogy félre kellett tenni az ilyen érzelmeket. Most van egy apple iphonem, meg most akarok venni egy másik telót, a másik számomnak, szivem szerint annak is iphone-t vennék, de két ugyanolyan teló minek? :F

    Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.

Aktív témák