Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz PokiPlayer #14810 üzenetére

    Nehéz kérdés. Omnia2-t elég sokáig használtam, és jó a véleményem róla, Wave meg ugye most van. :) Kezdem a kérdéseiddel.

    "Nagyon tetszik a wave de ti nem tartjátok egy picinek a kijelzőjét? 3,3" az OMNIA2-é pedig 3,7 inch. Arra gondoltam hogy sulibol hazafelé jövet például megnéznék egy filmet vagy hasonló, élvezhető lesz 3,3" kijelzőn a filmnézés?"

    Nem kicsi a 3,3 col. Mindkettőn néztem filmet, és O2-n Wave-en is nagy élmény. Talán az O2 divX-ben nem válogat. Viszont a Super AMOLED meg még jobb, talán pont filmnézésre mint a sima AMOLED bár itt már nem szabad nagy különbségeket várni.
    Én mp4-et nézek amit H264 kódekkel tömörítek. A látvány pazar, mintha HD-t néznék. ;)

    "Szerintetek nagyon elavult már az omnia2? Mindent tud amit szeretnék szinte de nagyon sokan panaszkodnak rá.
    Sokszor lassu stb, de ezt ki lehet küszöbölni mondjuk azzal hogy Mobile Shell-t használok és minden felesleges hülyeséget kikapcsolok eltávolitok stb vagy esetleg valamiféle rom cserével?"

    Az egyetlen nagyobb ki nem küszöbölhető hiba a RAM elfolyás. Ezen az sem segít ha ROM-ot cserélsz, és igen idegesítő hiba. Kevés a szabad RAM alapból, és még szivárog is, ami a WinMo 6.5 hibája. Együtt lehet vele élni, ha nem gond számodra hogy 1-2 naponta újra kell indítani.

    "Olvastam hogy a GPS nem valami jöl muzsikál rajta de azt is olvastam hogy a XTRA aktiválása után gyorsan pozicionál! wave-el is vannak ilyen problémák vagy végülis mindkettőnek megfelelő a gps vevője?"

    GPS-ben szerintem a Wave-ben jobb, Omnia2 mellé nem árt venni egy BT GPS vevőt ami kb. 10-15k, mert a beépített vevője gyenguska. Szoftver téren Omnia2-re van iGo, amit tört verzióban is rá tudsz tenni, tehát ergo nem kell érte fizetned, Wave-re csak Route66 van egyelőre, és ez is fizetős.

    Én azt mondom összességében a Wave egy sokkal jobb cucc, bár még nincsenek kiaknázva a benne rejlő lehetőségek. Túl friss még a Bada. Jobb az anyagminősége, ami szálcsiszolt fém, jóval erősebb hardver. Az O2 a Wave-hez képest tetü lassú, szinte mindenben, és lagol is itt-ott. Ettől még egy szerethető PDA. De a Wave szebb, jóval könnyebb a használata mert a Bada-t jóval egyszerűbb kezelni, baromi gyors, sehol se gondolkodik mire megnyit valamit. Multimédiában, játékban sokkal jobb a Wave, internetben viszont az O2-öt mondanám jobbnak.
    Szerintem az a 0,4 col nem oszt vagy szoroz látványban, elhiheted. Én egyértelműen a Wave-et venném, mert ott bőven lesz még fejlődés szinte mindenben, míg az O2 megrekedt, és nem fog már fejlődni, mivel a WinMo 6.5 vonal véget ért a WP7 jövetelével. Ezekhez képest pedig árban nem kerül annyival többe a Wave. ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák