- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Mákosmetélt
tag
Sziasztok,
most gondolkodom egy samsung galaxy spica-n, red bull mobile-nál jó áron van és a tarifa is tök korrekt, csak olvastam a mobilarénás tesztet, hogy az 1,5-ös androiddal (ők még azzal tesztelték) nem túl gyors (az erős proci ellenére) meg van pár apróbb hiba.
Az lenne a kérdésem, hogy most már ha jól tudom van 2.1 android hivatalosan erre a készülékre, és hogy ezzel gyorsult-e, mik a tapasztalatok, új ficsörök, stb..Köszi!
Üdv.Éljenek a nyulak!
-
akos727
senior tag
válasz Mákosmetélt #14151 üzenetére
2.1el gyors, szerintem nincs sok panasz a gyorsaságára. De inkább kérdezd meg a topicjában, hogy mi a vélemény a vasról
-
-B-
senior tag
válasz Mákosmetélt #14153 üzenetére
Én is megkérdeztem, és válaszoltak is.
Azt írták hogy jó a 2.1. -
peretyo
csendes tag
Sziasztok.
Megpróbálom rövidre fogni, de előre is bocsi, ha ez nem jön össze
Kezdjük az elején. 2 éve egy iPhone 3g tulaj vagyok. Igen én is a telefont körülölelő hype áldozata lettem, bár mit ne mondjak, engem elég jól kiszolgált gyorsaság és megbízhatóság terén. Azt, hogy miért ábrándultam ki az Apple-ből nem részletezném, inkább kérdezek.
Jelen piacon, SZERINTETEK (én 2 évig egy burokban éltem és teljesen hidegen hagytak más gyártók telefonjai, oprendszerei) melyik telefonnal tudnám pótolni a jelenlegit? A legfőbb szempont: gyorsaság. Nemrég akadt meg a szemem, hogy az androidos felhasználók az USA-ban vagy utolérték, vagy meg is előzték az iOS-t használókat, így másik kitétel az Android platform lenne. 3. pedig a lehető legnagyobb multimédiás és internetes képességek.Válaszokat előre is köszönöm, bocsi, hogy nem nyálaztam át magam az összes mobilteszten és döntöttem jómagam, de nekem a Mzh, Ram, Eprom és hasonló szavak kínainak tűnnek, ha őket is nézném, nemhogy közelebb kerülnék a megoldáshoz, hanem még jobban összezavarodnék, hisz azt hiszem pont az iPhone- a legjobb példa, hogy nem minden a hardver.
-
Revelator
csendes tag
Sziasztok. Milyen telefont ajánlatok max.80 ezer forintig? Független legyen,érintőkijelzős,és lehetőleg normális oprendszerrel működjön. Egyáltalán nem fontos a játék,a GPS,és semmiféle hackelést,root,stb. nem akarok vele végezni. Előre is köszi.
-
peretyo
csendes tag
-
F-ECT$
titán
válasz peretyo #14158 üzenetére
Mivel Androidos telefont kértél, ezért nem említettem a Wave-et. Mire használod a jelenlegi telót, és mire használnád az újat?
Android vonalon szerintem jelenleg az SGS a legjobb (bár fájó, hogy nincs rajta vaku), de eléggé pörög a piac, lehet, hogy néhány hónap múlva már mást mondanék.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz peretyo #14162 üzenetére
SGS = Samsung Galaxy S
No, akkor árnyalódik a kép: Office használat - a Wave ingyen csak olvassa az Office doksikat, a szerkesztéshez 10 Eur-ért kell hozzá progit venni, míg ezt a SGS ingyen tudja. (Bár drágább a készülék kb 40r Ft-tal.)
Multimédiás központ: Itt viszont a Wave nyer a vaku miatt, valamint talán a film lejátszásban is erősebb egy picit.
Dive ever, work never.
-
Revelator
csendes tag
válasz F-ECT$ #14163 üzenetére
Amiket felsoroltál - az X10 Mini kivételével - megfelelnének,viszont ahogy olvasgattam oda és vissza,szidják és dicsérik pro és kontra. Azt szűrtem le az eddig elolvasottakból,hogy most az Andridos telók a menők,de akinek pl. Spica van,azt dicséri,akinek Optimus,az azt, és folytathatnám.
A Galaxy 3 és a Spica közül melyiket ajánlanád? Az Optimusnak kisebb a kijelzője,ezért nem számolok vele. Az X10 Mini pedig elveszne a nagy tenyeremben. Bocsi,hogy ennyire problémás vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz peretyo #14166 üzenetére
Bár olvastad a tesztet, azért ajánlom még1x figyelmedbe: 720p videót felvenni is tud, nemhogy lejátszani.
A SGS nagyon hasonló hardverrel van szerelve, így a lejátszásbeli hátránya csak szoftveres (ha azóta nem javították). Azt viszont nem tudják szoftveresen javítani, hogy nincs rajta vaku.
Dive ever, work never.
-
peretyo
csendes tag
válasz F-ECT$ #14168 üzenetére
Az addig rendbenvan, hogy tud felvenni 720p-t, de te is tudod, hogy 720p és 720p közt komoly különbségek lehetnek. SGS mellett szól még, hogy nagyobb a kijelzője, ez mindenképp előny... Fura amúgy, hogy amikor én vettem a telóm a Samsung még vhol az E250eres szintjén volt, meg D900i
Ha vki azt mondja akkor, hogy 2 év múlva 2 Samsung között fogok vacillálni, kinevetem -
Itsuki
csendes tag
Lg optimust vagy Vodafone 845öt vegyek? föleg melyiken mennek jobbana játékok? suliba azt kell... vagy inkább várjak másik olcsobb telefonra ebbe az árkategóriába? jönni fog a közeljövőbe?
-
Yagamiii
csendes tag
válasz peretyo #14170 üzenetére
Nem akarok akadékoskodó lenni, de a Samsung 2 évvel ezelőtt az i900 Omnia szintjén járt Na jó, picivel több mint 2 éve Mondjuk én is csak azért emlékszek rá mert az volt a nagy kérdés akkor számomra,h Diamond vagy Omnia
Más:
Inarus, én is az Optimus felé húztam sokáig, de aztán beleestem a Hero külsejébe...igen, pont a külsejébe Eddig Diamondom volt, ergo a rezisztív kijelzőt már nagyjából megszoktam. Mennyire lehet jól gépelni az Optimuson? Pl.: az msn élvezhető?
Valakinek még valami ötlet? Mennyiben befolyásolja a kevesebb RAM/ROM a használhatóságot az Optimus esetében? (WinMo-nál ugye a ROM-nak nem volt ekkora szerepe) A multitáááccs mondjuk nem nagyon izgat. Csak ott van az,h már most is van hivatalos 2.1, sőth, főzöttbe már Froyo is a Hero-ra. az Optimus meg ugye még mindig nem kapta meg a 2.1-et, ráadásul kevesebb szerintem a rajongója mint pl a Hero-nak. (ennek ugye a főzött rom-oknál van jelentősége sztem)
Gyorsaságban/gördülékenységben melyik jobb?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Tab
-
Inarus
addikt
válasz Yagamiii #14175 üzenetére
Ha a gépelés izgat, akkor a multitouch sem elhanyalgolható kérdés - rezisztíveket be lehet zavarni azzal, ha túl gyorsan gépelsz.
Az LG elég jól belőtte a képernyő érzékenységét, nem véletlen, hogy pár embert elsőre megtévesztett, de kapacitívon sokak szerint jobb gépelni.A RAM/ROM jó kérdés, nem tudom megmondani, hogy ez mennyiben hátrány.
(#14174) Itsuki: Az erősebb hardver miatt játékra az Optimus jobb. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
válasz Itsuki #14179 üzenetére
A Samsug Galaxy 3 sem rossz, kb annyival több, hogy kapacitív a kijelző, de ez nincs jelenleg szolgáltatónál.
Azt, hogy melyik szolgáltató és mit fog felvenni a kínálatba - esetleg melyik jobb készüléknek esik az ára - nehéz megjósolni. Ha mindenképp jobbat szeretnél gyűjts / várj egy kicsit - nem, nem tudok semmit előre - de avégtelenségig sem érdemes várni arra, hogy jöjjön jobb. Mindig jön jobb. -
Yagamiii
csendes tag
válasz Inarus #14177 üzenetére
Hát nem tudom, most még egy napig egy Montét használok, annak kapacitív van, de azt is sikerült már bezavarni az egymás utáni tapicskolásommal. A baj csak az,h ha ez holnap visszakerül a gazdájához akkor onnantól valami SE k320-as szintű butafonra leszek rákényszerítve ameddig meg nem lesz az új.
A SE X10 mini pro megér 17 ezerrel többet mint az Optimus vagy a Hero? Most az is bejött a képbe, mert végülis ez az összeg még kibírható nagynehezen. Meg a Samsung Galaxy 3 sem hangzik rosszul, csak nem tudom,h elérhető lesz-e a vodánál. Na és a kérdés az az ,h mennyiért
Samsung Galaxy Tab
-
Itsuki
csendes tag
válasz Inarus #14180 üzenetére
10 nap múlva htc-t is tudnék venni,de nekem az értékrendembe nem fér be azért olyan drága teló... nem vagyok gazdag csak kell 1 telo mert w595öm téreröm egyszerüen xar... szóval nem ártana h lenne... a kapacitív kijelző nagyon nagy különbséget jelent a rezisztívvel szembe? öszintén életembe nem volt még ien telom,de...
-
Krisz79
őstag
Samsung omnia II -ről mit mondtok?
Jó a 6.5?
win mobile.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
blt.62
őstag
A Samsung Galaxy 3-ról mi a véleményetek? Jobb mint az Omnia2 ? Van olyan jó mint az X10 mini?
MegtorloXp
-
Polllen
nagyúr
válasz blt.62 #14193 üzenetére
Én nem jelenteném ki kategorikusan, hogy a galaxy 3 jobb, mert újabb droid van rajta...
Attól függ, hogy főleg mire használnád...
Pl. Mini kisebb, kompaktabb, az SE felület sztem jó, jobb kamera...hátránya pont a mérete miatt van...nem minden progi kompatibilis a kijelző felbontással, nem fog napokig elszaladni a kis aksi miatt, SE a saját kezelő felületre hivatkozva csak őszre ígéri az új droid frissítést stb-stb...
A galaxy 3-t megkapod függetlenül 60-70k körül, x10 mini ~80k, pro ~90k...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
optikus
senior tag
hi! elsosorban fejlesztoi szemmel szeretnek valami telot venni. nem iphone-t ezt tom eddig a palmos-el elvoltam de annak mar vegkepp vege. palm pre-t meg nem lattam de asszem nem is fogok. winmo az egy remalom. amire gondoltam az andoriod. de melyik? amit persze meg is tudok venni es lehet ra fejleszteni (mondjuk ne javaban hanem valami rendes nyelven ). nem ismerem az androidot semmilyen szempontbol. olyan gep kene ami hw billentyus (van meg ilyen?), kameras, esetleg gps-es. mindezeket kodbol elerhetem. meg persze itthon beszerezheto es fuggetlen legyen (akar hasznalt is). de ha van mas os vagy gep azt is javasolhatnatok.
Buy books not gear.
-
iknight
senior tag
válasz optikus #14196 üzenetére
Szerintem nézd meg a badát is, még fejlesztői blog is van hozzá, és új terület nagy potenciállal. Samsung wave, az egyik legjobb hardveres felszereltséggel.
Hardveres billel android, motorola milestone, backflip, x10 mini pro, de az ha fejlesztgetni akarsz nem túl szerencsés. Illetve az őskorszakból a T-mobile G1.
[ Szerkesztve ]
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
kisbites
csendes tag
Sziasztok mobilguruk! 2 éve vásárolt K800i -met szeretném lecserélni és a javaslatotokra lennék kiváncsi! Fontos hogy legalább ilyen jól fotózzon és működjön mint a K800-am! T-mobilos készülékek közül kéne választani 2 év hűségre és nem szeretnék nagyot csalódni! Előre is köszi a segitséget!
-
sztrogoff19
tag
válasz kisbites #14198 üzenetére
Tiszteletem a fórum tagoknak !
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek. Arról lenne szó, hogy remélem nemsokára meg tudom venni életem első okostelefonját. A típust már kinéztem, szóval nem pont a topic címéhez passzol a kérdésem, de úgy gondolom az ide látogatók többféle érintőképernyős telefont használtak/használnak, ezért fordulok hozzátok.
A kérdésem az lenne, hogy hideg időben miként viselkednek ezek a modern érintőképernyők ?
A munkám során bizony előfordul, hogy akár több órát is 0°C alatt kell kint töltenem, távol a jó meleg irodától és bizony néha-néha fontos telefonokat is kell intézni közben. Előre gondolkodom, hiszen a kemény tél még odébb van, de azért biztos ami biztos én már szeretném tudni, hogy mire számítsak ha beüt a zimankó
Egy kollégámnak van talán 5230-as Nokia telefonja és Ő meglehetősen negatívan nyilatkozott az érintőképernyőről a múlt tél során. Amikor kint kell lennem természetesen belső zsebben fogom tartani a telefont, de ha hosszú telefonokat kell intéznem a zord időben, akkor mire számítsak ?
A segítséget előre is köszönöm
Üdv,
sztrogoff
Morituri Te Salutant
-
Polllen
nagyúr
válasz sztrogoff19 #14199 üzenetére
Üdv!
Elsősorban arra, hogy lefagy a kezed... Én iphone-t használtam kifejezetten hidegben, nem volt vele gond, max annyi, hogy mindenhez kell a csupasz ujj, hiszen azon hívás fogadás/elutasítás gomb sincs...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest