- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
luw2win
őstag
Találtam iphone 4-et ebay-en 600$ért.
De még ha ez nem is sikerül akkor is sokkal olcsobban le tudom hozatni netről mint itt Mo-n megvenni.
Akkor a visszatérve a Skype-os dologra a szifon4 tökéletes lenne a skype-os beszélgetésekre, vagy olcsobb hívásokra külföldön
Egyre jobban csábít ez az iphone, már az üzemideje miatt is, sokkal tovább bírja mint egy überszuper HTC, és a lényeg az benne van.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
-B-
senior tag
válasz picur220 #15460 üzenetére
A válasz, mint ahogy írtam is, Forceman-nak szólt és nem neked.
Csak azért bátorkodtam leírni, hogy tisztában legyen vele, ha esetleg nem tudta volna... és ahogy a kérdéséből is látszik, nem tudta.Én nem mondtam, hogy emiatt szar lenne a spica, csak tájékoztattam az érdeklődő személyt, hogy ha kihozza a boltból még nem lesz képes a multitáccs-ra.
Az hogy házilag ez mogoldható, nem mindenkinek egyértelmü. Szerintem. -
picur220
veterán
válasz korpicschess #15462 üzenetére
A dual touch is multitouch, nem? Egyébként dualt tud csak,l mint ahogyan elég sok más multitouchos telo is csak azt tud. Ennek talán meg is van az oka, nem gondolod?!
-
Tepok
csendes tag
Sziasztok!
Majd valamikor a jövőben venni szeretnék egy új telót, a Nokia N8-ast néztem ki. Tudtok ennél jobbat mondani ami nem drágább és tényleg többet tud? Köszi -
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Kellene újfent egy kis tanácsra.
Már-már meggyőztetek a HTC Desireről, de a kollégám mesélt egy Samsung Wave nevű "gyönyörűségről".
Kérdés a következő: Desire Vs. Wave, melyiket vegyem, pro és kontra is kellene.
És sürgős lenne, mert Szombaton már venném is meg a telót.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Jadro
veterán
-
CivicEsi
senior tag
Legalább 2 napot bírjon az akksi, értelmes navi lehetőség szerint Igo kompatibilis, SMS/Email írásnál a billentyűzet emberi méretű gombokkal rendelkezzen, ne fagyjon sz@rrá.
Játsza le a divx/xvideket, és az avikat röccenésmentesen.
Fényképezésre, van fényképezőgépem, zenére van ipodom.
De a legfőbb kritérium, a megbízható működés, ne kelljen a szervízben több időt töltenie, mint nálam, és a nem felhasználó barát működésétől, pedig kelljen a hajamat tépnem.
Ez az első androidos/badás telóm lesz, eddig egy omnia volt ami úgymond okos teló volt az életembe, egy SE P990i-től eltekintve.[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Forceman
tag
Hmmm. Megint én.
Most eléggé a Samu Spica felé dőlök, de ezzel egy árban nincs jobb telefon ami esetleg best-buy?
Igazából csak az tart vissza hogy nincs rá sehogy 2.2, meg hogy lenne (van?) szaggatna erőteljesen, nem? Az internetre gondolok.
Az meg hogy multitouch külön öröm (kösz hogy szóltak ).
Esetleg HTC Hero, vagy mást?(bár a hero elég régi)Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
Jadro
veterán
Akkor szerintem is inkább a Desire. Kicsit vastagabb az ára ugyan. ( Mondom ezt Wave-vel a kezemben, amit pedig nagyon szeretek. )
A Galaxy S kiesik teljesen? Kacsintgatok afelé én is, mivel a samoledről nem akarok lemondani sehogy sem, túl sok lehetőség nincs.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
picur220
veterán
-
CivicEsi
senior tag
válasz picur220 #15470 üzenetére
Igazából, azzal is kacérkodtam, de a vodafonnál, ban az előfizetésem, és most jár/járt le a szerződésem,de a Galaxy S nem elérhető részletfizetési konstrukcióban.
Úgy érzem nagyon, hogy ebből Deziré leszASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
Anulu79
addikt
Hosszú ideje tanácstalan vagyok, hogy milyen telefont vegyek. Árban 120-130kig tudok elmenni.Mit ajánlanátok, hogy ha a lényeg, hogy ne legyen winmo. (ezen kívül mindegy, hogy milyen az op- rendszer), 2 napig azért bírja ki az aksi, főleg multimédiás célokra kéne (+ingyenes navi).
Asszem nagyjából ennyi lenne most. -
tomi_x
tag
Hali !
Nokia N90 mini -vel szemezgetek, ami most akciós a Speedshopban.
Ebben az árkategoriában van ennél jobb készülék vagy érdemes beruházni ebbe ?
És a 2 év gari az valyon gyártói gari vagy valamilyen más ?előre is köszi a válaszokat
üdv Mindenkinek
tomi[ Szerkesztve ]
-
istvan170
aktív tag
Meg tudja mondani valaki, akinek elég széles körűek a tapasztalatai, hogy melyik a 3 leghosszabb üzemidővel rendelkező mobil, amiben van wifi és GPS?
-
Anulu79
addikt
A Nokia C7 érkezéséről nem hallott valaki valamit, hogy kb. mikorra várható?
-
nilpeter
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
A tesztek és a fórum hosszas olvasgatása után három készülékre szűkítettem a kört:
nokia 5800
samsung omnia i900
samsung galaxy spica.Ezek közül melyikkel nem nyúlok mellé?
A wifi és a használható gps a szempontjaim.Ha van esetleg alternatíva azt is szivesen veszem.
nil
....nem én voltam....
-
Anulu79
addikt
válasz korpicschess #15480 üzenetére
Köszi az infó! Közben én is megtaláltam ezt az első hazait. Az importok annyira nem vonzanak. Sajnos ennek a jótékonyságinak túl későn jár le az árverése. Nekem meg legkésőbb szombaton meg kell vennem a készülékemet.
Akkor kell keresnem valami mást. -
erasto
csendes tag
Üdv!
Két telefon között vacillálok, egyszerűen nem tudok dönteni...
Acer Liquid S100, illetve Commitva Z71
Zene, illetve net lenne a prioritás. Árban a legközelebbi árkülönbség 7k, szal az kb. mindegy.
Melyiket ajánljátok? Elsősorban olyat kérdezek, akinek van tapasztalata mind a két készülékről!
Köszi
ui: acer garit nem kell mondani, tapasztalatból mondom, nincs vele bajom!
-
erasto
csendes tag
Üdv!
Két telefon között vacillálok, egyszerűen nem tudok dönteni...
Acer Liquid S100, illetve Commitva Z71
Zene, illetve net lenne a prioritás. Árban a legközelebbi árkülönbség 7k, szal az kb. mindegy.
Melyiket ajánljátok? Elsősorban olyat kérdezek, akinek van tapasztalata mind a két készülékről!
Köszi
ui: acer garit nem kell mondani, tapasztalatból mondom, nincs vele bajom!
-
korpicschess
veterán
válasz erasto #15486 üzenetére
Személyes tapasztalatom nincs velük, de ha az Acer garival nincs gondod, akkor a Snapdragon proci miatt mindenképpen az S100-at javaslom. (Azt viszont tudd, hogy jó sok hibásodott meg belőle, nem tudom, hogy a későbbi szériánál más-e a helyzet).
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
tomi_x
tag
Hali !
Tudna valaki segíteni ?
Okostelefont szeretnék vásárolni, de momentán fogalmam sincs melyikkel járok a legjobban.
Főleg telefonálásra használom, de kell a wifi, gps, valamint email és internet.
A multimedia annyira nem számít, de azért a lehessen vele képeket csinálni. Valamint nagyon tetszenek az érintő képernyők, tehát valami ilyesmit szeretnék.
Eddig a Nokia N97 mini-vel szemezgettem, ami akciósan 100 K. Nagyjából ennyit szánok rá.
előre is köszi
tomi -
erasto
csendes tag
válasz picur220 #15488 üzenetére
Köszi a kommentet!
A telefon saját topicjában is körülnéztem már, de úgy gondoltam, egy elfogulatlan közösségtől is megkérdezem a tutit.A tapasztalat az, hogy az új széria sokkal jobb lett, mint az első volt. Egyelőre senki sem panaszkodik, pedig vannak már több mint fél éves készülékek a felhasználóknál.
-
Peterku
csendes tag
Kedves Fórumozók,
a véleményetekre lenne szükségem. Új telefont szeretnék venni novemberben, megpróbálom minél részletesebben leírni, mire van szükségem. Válaszaitokat előre is köszönöm!
A T-mobile-nál veszem a készüléket 2 éves rabsággal és 500MB-os mobilnettel. Megtartom a jelenlegi díjcsomagomat (flottás), Iphone-ok esetében ez a legdrágább, avagy "díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül" kategória. Nem kötődöm egyik márkához sem, bármire nyitott vagyok, ha jól használható és megbízható.
Számomra a legfontosabbak általában:
- nagy méretű, éles képű érintőkijelző
- telefonáláshoz kiváló hangminőség
- 3G és Wifi
- Gmail, Google Naptár és Névjegyek egyszerű és automatikus szinkronizálása
- fejlett e-mailezés és naptár + ékezeteket is tudó virtuális qwertz billentyűzet
- E-mail csatolmányok megjelenítése (PDF, Office-fájlok, tömörített fájlok); módosítani nem akarom a dokumentumokat, csak olvasni
- jó fényképezőgép, de videózni nem fogok
- lehessen letölteni plusz alkalmazásokat
- tudományos számológép, Facebook-kliens
- az internetböngésző zoomolásnál igazítsa a hasábokat a képernyőhöz
- a megbízható működés is fontos, mert üzleti területen dolgozom, és a munkám során sokat telefonálok, ill. notesz helyett a telefon naptárát használom, ha nem vagyok gépközelbenEddigi okostelefonjaim és tapasztalataim:
- Samsung Wave - Rövid ideig használtam. Tetszett, hogy gyors, vannak letölthető alkalmazások, szép a kijelzője és jó a fényképezőgépe. Nem tetszett, hogy az e-mailes csatolmányok jelentős részét nem tudta megjeleníteni (bár a formátum rendben volt, szóval szoftveres hiba lehetett), az Exchange Activesync (ezen keresztül szinkronizáltam) gyakran kihagyott és hibát jelzett, a böngésző nem tördelte a bekezdéseket, valamint idegesító volt a nyári időszámítás hiánya (a naptárban elcsúsztak az időpontok). Nem tudom, azóta sikerült-e kijavítani ezeket a hibákat, mert amúgy nagyon tetszett a készülék.
- Blackberry 8520 - Jelenleg is ezt használom. Tetszik, hogy villámgyors, strapabíró, jó rajta gépelni, jegyzetelni, kiváló a telefonálás hangminősége, remek a naptár, minden jól szinkronizálható a Google-fiókommal, és sokáig bírja az aksija. Nem tetszik, hogy a kis képernyőn nagyon kényelmetlen internetezni, emailes csatolmányokat olvasni, nehézkes új alkalmazásokat beszerezni (Magyarországról nem érhető el a hivatalos alkalmazásbolt), pocsék a fényképezőgép és a számológép.A jelöltek a jelenlegi választékból (de nyitott vagyok más javaslatokra is):
- Samsung Galaxy S - Tetszik, hogy jó nagy a kijelzője, és könnyű, lapos a telefon; gyors és testreszabható. Nem tetszik, hogy nincs vaku a fényképezőgéphez, de ez inkább apróság, van rendes fényképezőgépem nyaraláshoz.
- Samsung Wave (!) - Csak akkor, ha a fenti problémákat már kijavították, mert nagyon jó árban van a készülék.
- Samsung Omia 7 - Nagyon tetszik az új felhasználói felület, a nagy feliratok és ikonok, a pofonegyszerű használat. A hiányosságok közül valószínűleg egyedül a copy/paste hiánya zavarna. Sajnos még nem fogtam kézben a telefont.
- Apple Iphone 4 - Tetszik a tűéles kép, nagyon könnyű gépelni a telefonon. Nagyon egyszerű a használata.
- Apple Iphone 3GS - Gyakran telefonálok iphone-osoknak, és mindig remek a hangminőség, alig hallani háttérzajt. Tetszik, hogy a kijelző üvege nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Nem tetszik viszont, hogy a kijelző képminősége mai viszonylatban már nincs a topon (de így is nagyon jó), valamint a fényképezőgéphez nincs vaku.A válaszokat előre is köszönöm! November végéig bármikor megvehetem a telefont, tehát ha tudtok valamilyen újdonságról, amely még a hónapban kapható lesz a T-nél, akkor szívesen kivárom.
További jó fórumozást!
-
Csabulator
tag
Szervusztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni telefon vásárlásához. Megpróbálom a maximumot kihozni magamból, és mindent leírni, ami elvárásom a telefonnal kapcsolatban.
Szeretném megjegyezni még első körben, hogy most egy Nokia 5310 XpressMusic telefonom van...
Íme, itt vannak az elvárásaim:
Árkategória: - Max. 120k HUF
Használt vagy új: - Új
Hol vennéd meg? - Függetlenül újonnan, gyártói garanciával.
Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - Hosszú távra szeretnék tervezni, sokáig szeretném használni, netbookon is gondolkodtam, de ez kompaktabb.
Mire használnád? - Netezés (flash tartalmak is), zenehallgatás, játék, chat/e-mail, esetleg filmnézés.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? - Lényeg, hogy ne iPhone OS, és ne Samsung származék legyen.
Milyen kialakítású telefont keresel? - Az érintőképernyős telefonok szerintem a "bar" kategóriába tartoznak...
Elvárások a telefonnal kapcsolatban: - Üzemidő, üzemidő, üzemidő, stabilitás (ne legyen lassú, reagáljon a nyomkodásra azonnal) fizikai billentyűzet (nem létkérdés, de akkor lehessen normálisan használni a kijelző tapicskolósat), ne legyen nagyon nagy a telefon (és vastag se), netezéshez alkalmas képernyőfelbontás.Telefon amire gondoltam
- HTC Desire
- HTC Legend
- Motorola MilestoneHTC Desire:
Pro: Erős hardver, nagy kijelző.
Kontra: Rövid készenléti idő, a mérete, nincs fizikai billentyűzet.HTC Legend:
Pro: Jól néz ki, aránylag kicsi
Kontra: Talán túl pici a kijelző és gyenge a hardver a netezéshez... talán?, nincs fizikai billentyűzet, nem sokkal olcsóbb, mint a Desire.Motorola Milestone:
Pro: Fizikai gombok!, nagy kijelző, alacsonyabb, mint a Desire , dedikált grafikai processzor (ez jól jöhet játékoknál)
Kontra: Rövid készenléti idő (?), úgy olvastam, hogy a billentyűzet használhatósága megosztja az embereket, Wi-Fi antenna gyenge (ha jól tudom ennél a telefonnál van ez a probléma), ijesztően kevés memória.[ Szerkesztve ]
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
BPFeri
senior tag
Sziasztok,
kérdésem lenne ... külhonból lehetne egy "ájfóne4" -es de azt az infót kaptam, hogy csak AT&T szerződéssel tudják megvásárolni.
Egyáltalán tudom- e használni hazai hálózaton és ha igen akkor melyik itthoni szolgáltatóval ?
Kösz & Üdv,
F.....
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest