- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
iPadre már van a Store-ban ingyenesen elérhető Xvid lejátszó (CineXPlayer), a nagyon hasonló hardver és felbontás miatt szerintem előbb-utóbb kiadják i4-re is. A legújabb verziója azokat a filmeket is simán viszi, amik a Wave-emen szaggatnak.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
errorcode06
őstag
Értem. Telefon témában kissé "hülye" vagyok, szóval ha jól értem egy iphone 4 elég lenne nekem. (vagy egy Galaxy S - ez a spica lenne?) Kérdés : ahhoz lehet valahonnan beszerezni gps-t (i4), vagy alapból van rajta? Még 1 külön készüléket nem akarok beszerezni erre a célra.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
akos3
addikt
válasz errorcode06 #14652 üzenetére
Galaxy S nem ua. mint a Spica. Mindkettőben van GPS vevő, így nem kell hozzá külön venend semmmi egyéb kütyüt
iPhone 4 már nagyon a plafon, sztem egy olcsóbb is teljesíti az elvárásaid. De ha mindened a játék -
errorcode06
őstag
Az az igazság hogy több ismerősömnek és munkatársamnak is iphone-ja van. Nem azt mondom hogy rossz telefonok, de nekem valahogy nekem nem tetszik a design-ja. Viszont, a minap olvastam egy tesztet a motorola xt720-ról. Arról mi a véleményetek ? Esetleg személyes tapasztalat ?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
packdiler
tag
Nagyon kíváncsi leszek mennyi I4 jelenik meg a hardverapron amikor kiadja a Tré..
Jó teló de ha várni is tud az ember akkor idén még az N8 is lesz bár nem ezen a néven talán . -
akos727
senior tag
-
Jadro
veterán
válasz errorcode06 #14659 üzenetére
Végülis mindegy. Ha a 24 be belefér, sanszos hogy a 26-ba is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mm89
őstag
válasz errorcode06 #14659 üzenetére
nem tudom, úgy rémlett 24, de persze simán lehet 26
22 vagyok, úgyhogy ígyis-úgyis van még időm..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz orkati #14663 üzenetére
Hát ott nincs is. Nem hogy olcsó, és jó, de még Androidos sincs ha jól látom Mármint a djuicenál. Vagy rosszul gondolom, hogy annak külön van a készülékkínálata?
Amúgy meg azért hülyeség ez a KOR-lát ( kor korlát) mert megkéred a fiad, vagy az öcséd, vagy egy ismerőst, megveszi neked, azt kész. Nem kell szerződést kötni. Legalábbis amit én mutattam, az kártyás csomaghoz van. Én azt néztem ki, hogy Kártyás 29 nevű tarifa, ezzel a 100megás, 500 ft os nettel. Haverom is ezt használja (HTC Desire-rel) otthon wifi, munkahelyen wifi, általában 40-50 megát használ el. Úgy tippelem nekem is elég lesz a 100 mega, de lehet, először csak a mostani vodás kártyámmal fogom majd használni, megnézem hogy jövök ki külön net nélkül, de djuice kártyát mindenképpen veszek mert szerintem elég jó a percdíja is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
akos727
senior tag
válasz szaki04 #14661 üzenetére
Ez nem rossz De Androidosat szeretnék, volt symbianom, de nem tetszett anyira, mondjuk ez az n900 már nem az a symbian amit én használtam.
Meg egy barátom van kint, és már így is kellemetlenül érzem magam, hogy megkérem, hogy találkozonn vkivel a telefon miatt, nem hogy szerezzen vmi régit és akkor csere:S -
orkati
tag
IDEOS-ról valakinek van friss híre? 2 hete azt írták, hogy hetek kérdése, és piacra kerül, meg hogy T-Mobile lecsap rá. Ahogy nézem, ez a Vodafone 845 frissebb-jobb-szebb verziója. Szerintetek érdemes várni rá?
-
akos3
addikt
válasz errorcode06 #14654 üzenetére
én szimplán utálom a motokat, ettől persz lehet még jó.
HTC? vagy androidba nem vágnál bele?adp igazigaz, az nem mondható még annak...
[ Szerkesztve ]
-
Sütemény
csendes tag
Hali ma vettem meg a samsung galaxy spica-t és neek nagyon tetszikik a t-nél helybe le is frissítették könnyen irányíható a 2.1 es android teljesen jó (szerintem) Annyi kérdésem hogymi a max (vagy ajánlott) felbontás képarány stb stb amibe konvertálni lehet a filmeket (mp4 be helyfoglalás miatt)? Illetve szerencsétlenkedek itt a divx regisztrációval mert felmentem az oldalra leszedtem kód beírva letöltve átraktam telóra others mappába elindítotam végig ment a vidi írja h jó de még se megy.. : /
SE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
Gabriel85
csendes tag
Iphone 4?
-
akos727
senior tag
Egy amerikában vásárolt Motorola Backflip működne itthon? Az ugye nem CDMA-s mint a Droid 1.
-
akos3
addikt
válasz errorcode06 #14654 üzenetére
Olvasd el, talán segít a döntéseben: [link]
-
törölt tag
Sziasztok!
Apám szeretne venni előfizetésesen max. 17-18e Ft-ért a T-nél telefont.
Miket ajánlotok?Pár feltétel:
-Minél jobb kamera(legalább 5 MP)
-Minél jobb GPS(IGO 8 elmenjen rajta)
-Gyors legyen a telefonHTC telók kilőve, mert ha jól tudom mind angol menüs, apám pedig nem tud angolul.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #04441088 #14679 üzenetére
Mi meg olvassunk a gondolataidban, "barátom"?
Az iGO8-cal egyébként elég hamar leszűkítetted a kört (Windows Mobile), és egyébként megnézve a T kínálatát azt kell mondanom, hogy nincs ilyen eszköz jelenleg náluk. Szerintem nem is lesz, valamiben kompromisszumot kell kötni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #04441088 #14681 üzenetére
Az Omnia2 jutott nekem is az eszembe egyébként, de a weboldaluk alapján nem árulja a T És egyébként a gyorsaságával vannak gondok állítólag.
A Nokiák az ingyenesen használható Ovi Maps miatt előnyösek, de a gyors ott is elég relatív... Ettől függetlenül, bár nagyon utálom személy szerint, az N97 Mini jó választás lehet talán. Raktárkészlettől függetlenül.
-B-: Nyugi!
[ Szerkesztve ]
-
packdiler
tag
az n97 minit sokat nézegettem tényleg jó sokkal jobb mint a nagyobb bratyó , anyaghasználat , összeszerelés stb...
Ha lenne már lehet megvettem volna.az a baj soha nem lehet választani, mert mindig ott a hírek mikor mi jön kb. és érdemes várni.
Ha meg örökké csak vársz akkor soha semmi nem lesz.
Olyan ez mint anyám majd lesz olcsóbb fiam ne vedd meg. (ha erre várnék soha nem vennék semmit) -
Jadro
veterán
Nem egy Wave a gyorsaságát tekintve, pláne gyári rommal, de vannak teljesen jól használható custom romok rá.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Krisz79
őstag
Gyerekek tudunk már valamit az új Nokiáról?
Mikortól vásárolható Nálunk?
Illetve melyik szolgáltatónál?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
akos727
senior tag
Egy amerikában vásárolt Motorola Backflip működne itthon? Az ugye nem CDMA-s mint a Droid 1.
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Olyan okostelefont keresnék a vodánál ami max. 50K-ig, ami érintőképernyős, droidos és van benne vagy ledes segédfény, de jobb lenne vaku.
[ Szerkesztve ]
-
AlienM
tag
Sziasztok!
Most értem el odáig, hogy vennék egy okostelót..
A helyzet az, hogy először az acer liquidet néztem ki, de a *****shopnál már csak piros van belőle.. Nagyon megtetszett a liquid metal is, de biztos h horribilis ára lesz...
Ezért kinéztem magamnak (már régebben is) a motorola milestonet. Egy nagyon jó érv szól mellette... a hardware-es keyboard (sokat neteznék, msneznék vele).
Szerintetek jó választás lenne, vagy inkább válasszak snapdragonos procis telót? Vagy megfelel még a kor elvárásainak ez a proci is?Előre is kösz...
-
-
roti86
őstag
válasz cowboy_bebop #14693 üzenetére
Ilyet nem fogsz találni. Ha jól tudom 50K alatt csak a pulse miniben van LED segédfény.
Vakus Androidos telóról még nem hallottam (lehet én vagyok tudatlan).
-
errorcode06
őstag
Szerinted érdemes megvárni a milestone 2-t? Eddigi videók alapján amit néztem, eléggé tetszetős darab, legalábbis számomra.
Nézegettem samsung mobilokat is, de valahogy egy sem nyűgözött le. Nokiát pedig nem akarok most venni, már 1 kicsit meguntam."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest