-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azért érdekes szerintem mert ez nem teszt, hanem értékelés. Kb. olyan mintha én írnék az egyik AV-ról logout-ra, inkább szubjektív lenne mint objektív. PCmag.com vagy softpedia, cnet bemutatók ilyenek, mindig leírják, hogy a víruslaborok hogyan értékelték az adott antivírust, aztán leírják a saját tapasztalataikat, de nem azért, hogy kétségbe vonják.
Én is kicsit furcsállom és ha jól láttam az árakat is nézték. Ezért is tűnik inkább egy szubjektív véleménynek, az antivírus árát sose szabadna vizsgálni, hacsak nem csillagászati összeget kérnek érte.
De látom már linkelték, úgyhogy akkor tárgytalan.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest