- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz szaboi6512 #77600 üzenetére
Az 1 eszköz/1év Kaspersky Plus-on belül van az akció
(Remélem nem elírás az Amazonon vagy Én néztem be valamit...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szaboi6512
őstag
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Nem tudom véletlen-e, de vettem egy 22USD 3 eszköz/év licenszet innen:
https://serialcart.com/coupon/f-secure-internet-security/
Azonban a kulcs 5 eszközt engedett, nem csak 3mat. Megnéztem, nem tévedés, 22USD-t fizettem.
Aki éppen most vásárolna, egy kis bónusz.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
ledgeri
nagyúr
válasz E.Kaufmann #77599 üzenetére
Ez annyira specifikus, hogy inkább valami beragadt dns cache-re gondolnék, mint vírusra. Bár ha mostanában volt Disztró-háboru...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz E.Kaufmann #77606 üzenetére
...az hogy windows alól nem megy az nem egyértelmű kizárása a dolognak... Ha a bolt zárva, a vevő megy máshová. Most tök mindegy, hogy szabadnap a dolgozókna, vagy hétvégén leöntöttem 8 tonna betonnal, én a másik boltos.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
szaboi6512
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #77598 üzenetére
de ezt még meg tudták fejelni, mert most
a Great Indian Festival keretében 3 eszköz/1év = ~1500 HUF-nak
megfelelő rúpiáért "árulják" a Kaspersky Plust-t
Az Amazon hibájára hivatkozik az eladó!
1 év 1 eszköz, de még így is bagatell érte az 1600 ft.
Azt tudni kell hogy VPN nélkül![ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
félisten
válasz szaboi6512 #77608 üzenetére
Az Amazon hibájára hivatkozik az eladó!
Hol? (tényleg érdekel, de lehet, hogy a fogammal nézek)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szaboi6512
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #77609 üzenetére
Miutás megvetttem és reklamáltam hogy csak 1 gépes licenszt kaptam.
Ő nem árul 3 gépest azt mondta a kérdésemre...
Hello! I ordered 1-3 machines...
5 Oct, 2024 11:41 AMDear Buyer, You have ordered 1 device 1 year. The screen shot attach that error is from amazon itself, thus you can activate the code for 1 device 1 year only.Tisztelt Vásárló! 1 évre 1 készüléket rendelt. A mellékelt képernyőképen a hiba magától az Amazontól származik, így csak 1 eszközre aktiválhatja a kódot 1 évre.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Qhira
kezdő
Hello! A Win 10-emet most cserélném le 11-re és szeretnék kérni némi tanácsot.
Ősidők óta Comodo IS free-t használok, ám kikapcsolt AV résszel (azt csak rizikósabb esetekben lőttem be). Számomra a fő lényeges szempont a tűzfal része volt, aminél a custom ruleset arra volt jó, hogy minden újonnan csatlakozni kívánó szoftvernél rákérdezett, hogy kiengedheti-e netre. A Comodo-t úgy tűnik, ezer éve nem fejlesztik, a készülő újabb verziói katasztrofális állapotban vannak, a 2024-es települni se akar.
A tűzfal részt a Portmaster-rel szeretném pótolni. Remélem, rájövök majd, hogy miként lehet rákérdezős, de minimum alapból blokkolósra állítani. Elég sok a felület elsőre, de tetszenek a filterei és a tudása. Mostanra talán fejlődött is annyit, hogy átálljak rá.
?
Viszont emellé szükségem lenne egy olyan bloatware-mentes antivírusra, amit ha kell, be tudok lőni live ellenőrzésre, meg természetesen manuális csekkolásra is képes. Előfizetésre is hajlandó vagyok, ha cserébe jók a definíciói, tényleg röptében képes megfogni a galádságokat és nem a fölösleges feature-eivel villog (meg maffiamódon nyomja), mint az agyonmarketingelt Avast és a hasonló szarok.
Mit ajánlanátok? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szaboi6512 #77610 üzenetére
Királyság... Thx az infót!
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
szaboi6512
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #77612 üzenetére
Amúgy ott sosem találkoztam 3 gépes kulccsal eddig.
De ennyiért megérte az árát, így is.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Delirious
tag
Hali! Van egy három gépes megújuló Kaspersky Plus-om. Nem szeretném megújítani sokkal többért. Viszont olvastam, hogy simán lehet venni újat. A kérdésem az lenne, ha lemondom és lejár az egy évem, akkor ha veszek újat azt simán tudom aktiválni? Kaspersky fiók nem fog reklamálni aktiváláskor? Vagy az azonos email címmel nem lesz gond, akár a vásárlásnál? Köszi!
-
zazenke
őstag
válasz Delirious #77614 üzenetére
ha reklamálna sem lenne baj mert egy email címet létrehozni kb 5 perc nekem is van több email címem amiket arra használok ha többször akarok próbaidős terméket kipróbálni. Van olyan cég amelyiknek a tavalyi termékét kipróbáltam és még a következő évi terméket sem engedte újra kipróbálni pedig azóta főverzió ugrás is volt. Na nem is veszek ilyen cégtől licenszet soha többet
-
ledgeri
nagyúr
Portmaster: fogaskerék, privacy filter > general > default action. Bár hogy mennyire lesz gyilok az első hét, első hónap így.... majd számolj be!
-
Qhira
kezdő
válasz ledgeri #77618 üzenetére
Nekem a gyilok az a Win11 maga... hogy nem lehet a tálcát jobbra állítani, ha a StartAllBack-kel ezt javítom, akkor azon nem tudok eszköztárat létrehozni, hogy nem jegyzi meg a billentyűbeállításaim, lassabbak az ablakok és hogy random dolgokat művel (24H2). Az egésznek semmi értelme, csak telerakták fölösleges applikációkkal (összesen 150 különböző dolgot állított át vagy tiltott le az O&O ShutUp és a WPD páros), szóval inkább még egy évig visszatérek a 10-hez. Félkész az egész bárminemű koncepció nélkül, de még az is bugos.
Amúgy egészen röhejes az is, ami a vírusirtók terén megy: nincs egy értelmes termék sem, mert az egyik félkész, a másik maffia módjára több néven létezik és ezer csatornán nyomják az ocsmány marketinget, a harmadiknak már 20 éve léteznie se kéne, de csoda módon elsőként hozzák ki egy csomó tesztben, és hogy nincs egy épkézláb, független leírás sehol a neten ezekről. De ha bármit is lelnék, akkor az lassítja a gépet, vagy minimum közvetlen csatornát biztosít valamelyik nyugati vagy épp keleti kormányhoz. Aztán várhatom itt is a javaslatot, mint a sült galambot, nyilván közötök sincs a témához, ahogyan senkinek sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Qhira
kezdő
válasz Cs1csó #77620 üzenetére
Tekintve, hogy minden második Windows fos, nem annyira meglepő az egész, itt csak az az aggasztó, hogy én már a következőre se várok semmi jót. Nyilván nyomják tovább a hülyeséget, hiába szeded le az MS appokat, azokat újratelepíti minden egyes frissítéskor stb. Kétlem, hogy bármit változtatnának a hozzáállásukon.
-
basaharc502
aktív tag
AVG-hez kaptam lincenszet, akkor mondom használom...ennyit még nem sz*patott kb. semmi.
- Furcsán lassú volt a gép sokszor, majd feladatkezelőben látom, hogy 100%-os cpu használat, amiből óvatos 60%-ot az avg tett ki. Mókoltam vele mindent, amit találtam a neten...volt, hogy működött, aztán frissített és megint ezt játszottuk a háttérben.
- Több játéknál, gyanítom a háttérben futó magas cpu használtság miatt a textúrák nem töltődtek be, csak ha kikapcsoltam az avg-t.
- Most a legújabb, ami miatt töröltem is, hogy kilőtte a vezetékes internetet. Wifin volt net, az asztali gépen nem...csináltam már mindent is kb...elb@sztam vagy 3 órát, mire felvillant, hogy nem-e esetleg itt is az avg kavar be. Kilőttem és láss csodát egyből lett internet. Rájönni nem tudtam, hogy miért lövi ki a vezetékes netet és hogy hol mit lehetne beállítani, hogy ezt ne tegye...itt is kipróbáltam szerintem mindent is, de az isnetnért nem akarta a jót...hát töröltem a francba. -
Cblacksmithc
tag
válasz basaharc502 #77622 üzenetére
miért nem használsz normális vírusirtót ? (f-secure, kaspersky)
tuti h.nem tapasztalsz semmi ilyetNe fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele
-
basaharc502
aktív tag
válasz Cblacksmithc #77623 üzenetére
Kaptam hozzá 2 éves licensz kulcsot...mindösszesen ezért...
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz basaharc502 #77624 üzenetére
Azért, mert az ember kapott 2 éves licenckulcsot még nem teszi kötelessé, hogy használd is, ha így viselkedik a gépeden.
-
zazenke
őstag
válasz basaharc502 #77624 üzenetére
a másik hogy 100% hogy egyedi jelenségről van szó és más gépén nincs baj. Nálam a zone alarm szórakozott többszöri telepítéssel is . Ez ilyen
-
zazenke
őstag
válasz zazenke #77627 üzenetére
épp most vitt el a facebook egy csaló oldalra ahol garmin fenix 8 at tudok venni 4000 ft ért a 400 000 helyett. . a szokásos szerencse doboz kinyitás és modell kiválasztás és lakcím és adatok beírása után jött volna a fizetési oldal és itt lépett közbe a norton antivirus plus és tiltott. Mostanába a malwarebytes browser guardot szeretem ilyen szempontból összehasonlítani a nortonnal mert azt tapasztalom hogy a spam mappába érkező csaló lidl emailek közül nem mindet ismeri fel még a malwarebytes igen . De ez most fordítva van . érdekes hogy ha lekapcsolom a norton safe web bővítményt akkor is megtörténik a letiltás magából a fő programból . phising riasztás. egyre veszélyesebbek a facebook hirdetések. Én redeltem még 3 nortont darabja 1000 ft ért mert szerintem a jövőben jól fog ez még jönni(az új v24 es verzióval sincs semmi bajom). a kasperskyre szerintem a jövőben egyenlőre nem lehet számítani mert szép lassan tönkreteszik már a google playről is kivették . pont úgy szorítják majd ki vagy vissza egy adott régióba mint a huawei telefonokat.
-
Cs1csó
félisten
Teljesen rossz a koncepció amit követ az MS, pl. erőlteti ezt a sok gagyi alkalmazást, értem miért: gondolom pénzt kapnak akár a fejlesztőtöl, hogy benne legyen pl. anno a CandyCrush (nem tudom most van e még régen telspítettem újra Windows-t (10-et)DE, egyben nem is értem őket: már régóta szinte csak hobbi/marketing projekt az aktulis asztali oprendszer hiszen a nagy PÉNZ már inkább pl. az AZURE-bíl van.
(+ stratégia, hogy továbra is a Windows maradjon "az egyetlen" asztali oprendszer.Amúgy elég lenne ha SZIGORÚAN CSAK az oprendszer fejlesztésén a minél szélesebbkörű kompatibilitással (régi programok) foglalkoznának. Hiszen a legtöbb programot még mindig Windows-ra írják, tehát amikor ők erőltetnek egy saját programot az inkább csak idő/pénz pocséklás.
Egy régi példám: Windows éjszakai mód.
Anno több verzióját is kipróbáltam, de alacsony funkcionalitása, bugossága miatt inkább az F.Lux-ot használom, ami egy az évek alatt, KIFORROTT, gazdag funkcionalitású megbízható program.
De a videó/zene lejátazújuk sincs pariban pl. egy VLC/Foobar pároossal szemben.
(A VLC-ben az külön jó, hogy bazi egyszerű, és kodekpakkokkal sem kell vacakolni gyakorlatilag mindent visz)
-
Semplar
őstag
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Semplar
őstag
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
gulylali
csendes tag
VPN & Security by Kaspersky (1 éves prémium verzió Kaspersky Internet Security ) szolgáltatáshoz tartozó előfizetésed a Google Playen automatikusan megújul a következő napon: 2024. nov. 1.. A megadott fizetési módot automatikusan megterheljük (dominó kártya).
Szerintetek működik ez az előfizetési forma továbbra is?
Azt írják hogy Google Playen a terjesztés megszűnésével megszűnik az előfizetés is.
Tetőzve a problémán hogy APK frissítés után az OnePlus 8t-n a kisegítő lehetőségek között a Kaspersky nem kapcsolható be.(Korlátozott beállítás. A saját biztonsága érdekében nem kapcsolható be). Így a böngésző és az email biztonság nem működik.
Szerintetek érdemes ezek után megtartani a programot? -
UserX
addikt
Sziasztok!
Kb. 3 éve a Nagy Tiszteletű 'Forró Cucc' kollégától kapott F-Secure-t használom. Az utóbbi időben azonban rejtélyes lassulásokat tapasztaltam Windows 11 alatt. A Win10-es, elsősorban munkára, böngészésre használt laptopnál nincs ilyen gond! Elővettem az utóljára kb. 10 éve használt Dr.Web-et! Elsőre nagyon tetszik! Igaz, hogy nincs magyar nyelv, de letisztult, könnyen kezelhető. Az EICAR-t nem ismeri. Jó lenne valami pakkon tesztelni, ha van valakinek, örömmel várom privátban. Egyelőre a 30 napos trialt használom, de találtam egy magyar oldalt, ahol az 1 PC+1 Android 1 évre ~7k. Elég fapados, közvetlen privát bankolást nem találtam és a böngésző védelem is hiányzik. Ha a kis beszámolóm alapján valaki ki akarja próbálni, bátran tegye!
Még annyit, hogy - ha valaki nem ismerné - ez is orosz technológia, de őket nem csesztetik.
-
-
UserX
addikt
Szinte éreztem (bocs!), hogy rá fogsz harapni! Nagyon hasznos a linkelt teszted, bár nem hiszem, hogy lényegesen gyarapítani fogjuk a felhasználók körét, hiába jó kis progi ez. Én is azért próbáltam összehozni egy kis recenziót.
Szerk.: az 1 év/1 PC/1 Android verziót már kifizettem, a szerintem 'szürke' zónában. Kivárom a 30 nap próbaidőt, csak azután aktiválom.
Webvédelemként tudsz ajánlani valamit? Most az EMSI van fent....[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
-
gulylali
csendes tag
válasz Szellem. #77641 üzenetére
Köszönöm a választ. Problémán hogy hivatalos APK frissítés után az OnePlus 8t-n a kisegítő lehetőségek között a Kaspersky neve szerepel de kihalványodva ,nem kapcsolható be.Ráklikkelve ezt írja egy ablakban (Korlátozott beállítás. A saját biztonsága érdekében nem kapcsolható be). Így a böngésző és az email biztonság nem működik. Frissítés előtt működött.
-
Jack Oneill
veterán
-
dbius
veterán
válasz gulylali #77643 üzenetére
Próbáld meg az alábbiakat:
Menj a beállítások - alkalmazások menübe a telefonon, majd válaszd ki a kérdéses alkalmazást és a megjelenő ablakban jobb felső sarokban lévő 3 pöttyre bökj rá. Ha minden igaz, akkor meg kell jelenjen a "Korlátozott beállítások engedélyezése" felirat,. Engedélyezd, majd ezt követően szerintem már fogod tudni engedélyezni a kisegítő lehetőségek között az alkalmazást! [kép]
-
salaud
aktív tag
Én is F-secure user vagyok, tapasztaltam a belassulásokat, azonban szerintem nem az F-Secure felelős érte. A windows frissítések a háttérben bekapcsolgattak nálam olyan dolgokat, amik kikapcsoltak voltak, most kikapcsolgattam ezeket, megszűntek az anomáliák. A windows kereső/indexelő szolgáltatás letiltása nálam tökéletesen megoldotta.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest