- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz Szellem. #77398 üzenetére
Kaspersky Plus.
Amikor kerestem erről jött a legtöbb jó vélemény és sikerült jó áron hozzájutni. Fél éve erősen gondolkoztam a váltáson. Mindig volt valami idegesítő apróság azonban az utóbbi hónapokban szerintem sikerült ezek java részét kigyomlálni. Augusztus vége fele jár le a 2 éves liszenszem. Szerintem újra adok neki esélyt, de ezután csak 1 éves liszenszeket fogok venni. 2 év túl hosszú idő vírusírtók téren. -
ledgeri
nagyúr
válasz sopruk #77397 üzenetére
Nem annyira nagy feladat a külön alias... 1-2 hónap alatt bőven át lehet állni rá kényelmesen! Blackfriday-kor 20 dollár a simplelogin 1 évre! Elrakni kispolcra ajánlom.
(Outlook az jóféle alias-ozós, de ajánlom, hogy csak 8-9 aliast használj, mert ha valamiről el kéne váltani fenthez hasonló miatt, akkor van szabad amire tudsz váltani!)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Winnie The P
őstag
AVG IS 3 éves licensz. Előtte F-Secure IS volt a gépen, de mivel nem találtam a licensz lejártakor jó áron, így váltottam. Eddig nincs gond az AVG-vel sem, teszi a dolgát, azt hozzá kell tenni, hogy nagyon keveset van a pc bekapcsolva. Inkább unokázom ha van rá lehetőségem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Jack Oneill
veterán
Kaspersky Standard (3 eszkozre)
Teljesen meg vagyok elegedve vele, anomaliak nalam nincsenek(vagy csak nem veszem eszre).
Azok utan, hogy ismerosnel ESET el lett tavolitva, majd Kaspersky talalt 3 trojait, amibol egy halozati fereg volt, azota koszonom, de bizonyitott. -
nagyúr
F-Secure Total
Safe-el indultam, de egy itteni ajándék ajánlattal Total-ra upgradeltem, köszönet érte újfent.
Minden maradt a régiben, csak több szolgáltatásom lett. Van, amit használok, van, amit nem. De így úgy gondoltam, bevállalom, a gépen semmit nem veszek észre.
Hogy miért : ezekért, meg amúgy is top védelem, gépet nem fog-játék alatt sem, nem zaklat fölöslegesen semmiért, a kezelőfelülete is emberi, átlátható, egyszerű. Nekem tökéletes.
Sőt, androidos telefonokra is feltettem, ott is Total-ként szerepel. Ott is észrevétlenül el van.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Eset Nod32 antivirus
miert? Ezt hasznalom mar vagy 10 eve, nem volt semmi gondom a virusokkal, feleslegesen nem ertesitget, van benne gaming mod.
Bankolni mar evek ota csak iphonerol/ipadrol, ha veszek valamit pc-vel netrol, amineleg ritka, revolut egyszer hasznalatos virtualis bankkartyat hasznalok.
A vpn hianyzik, de ez a legolcsobb verzio, csodak nincsenek. 😂[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
riki
senior tag
AhnLab, Webroot, mert mindegyik észrevehetetlen. Nem zaklat,hogy támadás érhet, meg ,hogy most védett meg, mert mind meghalunk ha nem lép közbe.
-
sopruk
senior tag
válasz ledgeri #77402 üzenetére
Egyszer talán szánok időt a sok aliasra...
Köszi a hasznos tippet az Outlook aliasokkal kapcsolatban!Hogy on is legyek
F-Secure Total
Ahogy az előttem szólók is írták:
Észre sem lehet venni
Csendben elvan, csak akkor szól ha tényleg muszáj
Top védelem amit szintén innen tudok
Hasznos egyéb funkciók...
Nem utolsó sorban, mert ezt kaptam ajándékba innen, újra nagy köszönet érte! -
Szellem.
Topikgazda
Bemutatok nektek egy új terméket.
A neve: NORVAST
Itt találhattok róla egy érdekes videót:
Norton 360 Standard v24 (Avast Engine) (odysee.com)A lényeg, hogy az új Nortonok enyhén fogalmazva is csalódást keltőek. Ez is egy sima Avast klón, de semmi több. És ami a legszomorúbb, hogy a Norton elvesztette így a teljes identitását, mert a két legfontosabb Norton előny úgy néz ki nem került be a termékekbe: SONAR és a Norton Behatolás megelőzés.
Szóval, aki aggódott, hogy felvásárolta a Gen Digital és ez nem lesz jó hatással a termékre, az úgy néz ki jól tippelt.
Amúgy nem értem, mi értelme 3 néven egy terméket forgalmazni, mert az Avast, AVG, Norton tulajdonképpen Avast, csak más bőrrel.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz merqree #77416 üzenetére
Azzal nincs gondom, ha egy cég pénzt akar termelni a befektetései után. Azonban ez a 3 termék egy és ugyan az csak más néven. Ez az értelmezhetetlen kategória.
De a hasonlatod nem éppen találó.
Inkább ha az autóknál maradunk, vegyük a Volkswagen Csoportot. Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini. Pl. a Q8 mint Audi az alapja a Lamborghini Urusnak. Ugyan az az alap, de más a termék teljesen. Vagy ott az Audi Q7, ami a Bentley Bentayganak az alapja. Mégis más a két autó. És ezek nem csak a karoisszériában (a bőrben) tűnnek másnak, hanem mások is.
Nos, itt a Gen Digital esetében ezt nem lehet elmondani. 3 ugyanolyan termék, ugyan azzal a beltartalommal, csak a bőr más. -
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #77418 üzenetére
Ez a trend sajnos, hogy mindegyik terméket telepakolnak mindenféle szeméttel.
Itt a Kaspersky példája is. Anno egy normális termék volt és a védelemre fókuszáltak, ma meg minden szar benne van és bugos mint a rohadás. Konkrétan Kaspersky mellett nem tudok rendesen COD-ozni, mert mindig megjelenik valami anomália, de ezt már személyesen kibeszéltük.
Ezért jó a Windows Defender és nem véletlenül állnak át egyre többen rá. Windows része és nincs telepakolva minden szarral, plusz védelemben Top kategória.
Kell változás az AV piacon, mert nagyon nem jó irányba mentek el a gyártók. Ahelyett, hogy egyre könnyebbek lennének a termékek és lenne bennük potenciál, egyre nehézkesebb termékek lesznek belőlük. -
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Mikulásbá #77420 üzenetére
Abszolút jól látod. De ugye nem a felesleges szarokkal kéne túlteljesíteni a Defendert, hanem valós védelmet érintő innovációkkal.
Mondjuk:
Könnyű legyen a termék
Jobban védjen
Újabb technológiák fejlesztése
Kellően ki kéne tesztelni a termékeket és ne a user legyen a béta teszter, főleg ha már fizet a termékért, stb. -
Dévacsen
senior tag
válasz Szellem. #77417 üzenetére
Érdekes kis adalék, ugye a Gen Digitalhoz került Avira tulajdonában volt a Bullguard, amit azóta a Gen Digital kivezetett, lehet még kulcsot itt ott kapni hozzá de lényegében felszámolták, no minap kipróbáltam az Avira free verziót hogy jelenleg milyen..nem volt bajom vele , a régi gui most már sehol nem bukkan fel benne, ebben is van minden takarító, stb..amit hasznosnak találtam az az a rész ahol a végletekig testre lehet szabni, tiltani hogy a Windowsból mit engedek ki, a privacy fül alatt , telemetriai stb dolgokat..időnként egy két takarítás után tukmál hogy vegyem meg a pro verziót stb..de nem vészes.No de azt akartam írni hogy mikor leszedtem az Avirát, én utána mindig a regisztrációs adatbázist is kézzel egyenként kipucolom(minden antivírus,vagy program után is egyébként) no kérlek szépen ott figyelt egy Bullguard maradék mappa, ami nem volt ott előtte,ebből kiindulva bizonyos elemeit beépítették az Avirába, és utána kukázták magát a Bullguardot.Úgy hogy egy kilett vezetve, kíváncsi leszek az AVG meddig húzza, vagy melyik lesz a következő.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Dévacsen #77422 üzenetére
Várható volt, hogy bekebelezi azokat a termékeket amiket megvásárolt és próbál belőlük egy mixet készíteni. És ahogy láthatjuk még ezt sem csináljákjól.
Amúgy az Avira felvásárlásáról és annyak körülményeiről írt egy szoftverforgalmazó barátom.
Ezt írta le nekem az Avira felvásárlásáról:"A legnagyobb forgalmazójuktól hallottak alapján először felajánlották az Avirát, és az Avira (ami akkoriban családi vállalkozás volt) elutasította az ajánlatukat. Aztán az Egyesült Arab Emírségek egyik bankja felvásárolta az Avirát, és néhány hónap múlva eladta a Nortonnak. Valószínűleg a Norton először is ezzel a bankkal kötött szerződést az Avira megvásárlására. Az Avira még mindig az egyik legjobb aláírással és kutatócsoporttal rendelkezik, és így sokat fejleszthetnének saját termékeiken.
Utána pedig nagy számot ajánlottak fel az Avastnak, aminek a részvényeseik nem tudtak ellenállni.
Mindkét esetben a Norton (a későbbi Gen) átvétele után marketingcsapataik agresszív és fogyasztóellenes gyakorlatba kezdtek. Például abbahagytuk az Avirával való együttműködést, mivel rendkívül durván viselkedtek velünk, mint az egyik legjobb partnerükkel. Csak drukkoltak a magasabb árakért, és azzal vádoltak minket, hogy miért kínálunk alacsonyabb árakat."
"Nos, ezt hallottuk a fő forgalmazójuktól az Egyesült Államokban (aki egyben az Avast fő forgalmazója is) hónapokkal azelőtt, hogy bejelentették volna a hírekben. Tehát feltételezem, hogy ez nem lehet hazugság.
Az Avirának jelenleg már nincs partnerprogramja. Értékesítésük a földre csökkent, és a GEN a GEN kutatási és fejlesztési vállalatává vált. Az Avast/AVG-n keresztül növelte értékesítését Európában,a Norton pedig az amerikai piacra összpontosít. Ha közelebbről megnézed, az Avast/Avira eredményei általában hasonlóak egymáshoz. Van egy kis különbség a víruskeresési algoritmusuk miatt. De a vírusaláírás-észlelésük ugyanaz, és az Avira működteti.
Az Avira számára nincs visszaút, mivel a részvények többségét Gen. Azt hiszem, az előző tulajdonosoknak csak 10% -uk van, vagy valami olyasmi, amit
nagyon szeretek az Avirában, mivel egy ilyen szép családi vállalkozás... Sajnos már nem!
Természetesen nem beszélhetek szabadon ilyen témákról a fórum nyilvános szálaiban, mert teljesen szakszerűtlen lenne, de ez így van."
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Szellem. #77423 üzenetére
Pont azt akartam a "miért jó ha mard 3" témára írni, hogy itt mi ismerjük mind a 3-at, meg a történetet, de van ahol 2, vagy 1 ismert csak ebből a trióból, így az a piac biztos kuka ha pont az szűnik meg..
Az is benne van, azok közül akik csak megadták az számlázási adataikat 5-10 éve, és azóta előfizetők, ha a név megszűnik, akkor egy részük körbenéz, és megy másik névhez.
A fentit írvva jutott eszembe, hogy ha valami más szűnik meg, akkor a "milyen vírusírtót vegyek" névlistában nem mindegy, hogy 3-4-ből jön nekem a bevételem, 3-4 vagyok a 10-ből, vagy csak 1.
Logikusnak loigikus az "egybefejlesztés" meg hasonlók... csak nem szép.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz thomasa #77428 üzenetére
1. Nem tudom, hogy még működik-e
2. Német VPN kell hozzá (Urban VPN Browser Addon megfelelő, telepíted, átállítod Germany-re, indítod, majd ezt követően az alábbi linken katt)
3. F-Secure Internet Security for 6 months and 3 devicesKipróbáltam, a regisztrációs felület így megjelenik, csak Nekem nincs fiókom, hogy tovább menjek/lépjek... (Ublock Origin nyavalyog, de nem kell vele foglalkozni, mert az https://my.f-secure.com oldalra megy a link)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
thomasa
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #77429 üzenetére
Nagyon köszönöm, megnézem.
-
ledgeri
nagyúr
Új fiók kell, vagy időt told?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz ledgeri #77431 üzenetére
Nem tudom, mert nincs fiókon, nem használok F-Secure-t. Több helyen fellelhető még a promo, az egyik helyen nem találtam ilyen infót, másik helyen viszont ez olvasható:
"The offer applies to new subscriptions only"
Szóval passz piros... thomasa (vagy valaki más) majd kipróbálja, aztán utána majd kiderül vagy beborul...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sopruk
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #77432 üzenetére
Esetleg ez is hasonló lehet... Francia oldal 4 hónappal...
[link] -
riki
senior tag
válasz Szellem. #77423 üzenetére
Köszi,hogy megosztottad velünk az infót. Így már értem ,hogy miért rúgták össze a port a Qihoo val. Régebben a felhő adatbázist az Ő motorjuk vitte ,most már a saját Kupen motor . Már az ottaniak,sem élvezhetik a Bitdefender,és az Avira motor együttesét, mint eddig ,és mindezt ingyen.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #77432 üzenetére
Hmm... megnyitottam volna, de a ublock "redirect blokkolta" de kiírta, hogy hova ment volna, ami tartalmazza a kódját.
Gndoltam megpróbálom beírni, erre ott, ahova lehetne írni ez fogad:
You can only renew your subscription with a code from this date 03/11/2026 onwards.
Van hátra 950 napom... nem panaszkodom!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
thomasa
senior tag
Nekem is beadta, viszont 6 hónapot, ahogyan a leírásban is volt. Boldog vagyok. Köszönöm.
-
hunited88
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Adott 3db Pc amit használunk.
Levelező rendszeren valószínű valamelyik gép benyelt valamit és 2 gépre folyamatosan jönnek a spamek.. ( 3-4 percenként 1db )
A szolgáltató azt mondja be van állítva a spam szűrés.
A gépeken futtattam le víruskeresőt, minimálisan csökkent de továbbra is jönnek.
Valakinek nincs valami ötlete?Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz hunited88 #77437 üzenetére
2 gépre folyamatosan jönnek a spamek..
Ezt hogyan kéne értelmezni?
(A két gépen külön-külön beálltott emailcímekre jönnek spam-ek, a két gépen jön a win-értesítés chrome-ból, és a két gépen magán jelenik meg a "spam" (böngésző, vagy levelező program megnyitása, futása nélkül) TELJESEN mást jelent, és másféle kritikusságú!
Ki mi a szolgáltató, minek a szolgáltatója?Első esetben az emailcím az ami kikerülhetett, szóval vagy mindenki elkezdi kerülgetni azokat, vagy emailcím váltás, vagy valami szakibb szűrés.
Második esetben csak a chrome-ban lett bekapcsolva valami weblapértesítés (sosem használtam így nem tudom hol is van pontosan).
Harmadik esetben emisoft emergency kit amit egy olyan gépen hozol létre, ami nem volt azon a hálózaton, és úgy futtatod, le, hogy az összes gép le van választva arról a hálózatról, arról a hálózatról!
A fenti, mint starter pack... többiek majd talán csatolnak hozzá!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Fenti miatt nézve ez összefoglalót: A lastpass-t én már bőven nem ajánlanám, mint jelszókezelő! Kezdve azzal, hogy free-n nincs átjárás mobil és pc közt, odáig, hogy eléggé nagy problémák voltak vele 2023-ban (aminek a végén volt frissítve az összefoglaló...)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
hunited88
tag
válasz ledgeri #77438 üzenetére
Köszi a valaszt!
kulon-kulon beallitott email cimekrol van szo. Outlook 2003at hasznalunk. ( kiscegrol van szo informatikus nelkul termeszetesen… )
annyit sikerult elerjek hogy a netszolgaltatonk beallitotta a spam szurest, igy szerinte a spameles mar helyileg tortenik.
Az en pc-men elerem mind a ket mailt es csak azok a fertozottek.
valoszinuleg akkor az a verzio lesz hogy kikerult az email cim es azert jon folyamatosan.
azzal lehet valamit kezdeni hogy ne kelljen mailt valtoztatni? -
ledgeri
nagyúr
válasz hunited88 #77440 üzenetére
Emailcím domainezésbe még nem kezdtem bele, hogy tudjak választ adni! (Mondjuk email-t hogy lehet helyileg spamelni.... ) [ez a témához közelebb áll, mint a vírusírtós topik] Esetleg "mail address prevent spam"-es youtube keresés hátha kidob valami értelmeset egy aktuális réteg indiai
Amit ajánlani tudnék hogy valahogy legyen tiltva alapból a képek betöltése. Megesett, hogy feliratkoztam euronics hírlevélre, és mivel a webmail-t olyan szolgáltatón néztem, és fent volt a ublock, a "megnézte, mert betöltötte a képet" tracking módszer nem működtt, így leíratkoztattak a hírlevélről, mondván nem nézem. Ha a spam-et is meg meg nézitek, lehet, hogy megy a feedback vissza.Egyébként meg ha kint van, kint van, majd csillapodnak.. talán...
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
ledgeri
nagyúr
válasz thomasa #77442 üzenetére
Ismerem, használom, az a fő nálam.
Csak a laspassnál voltak olyasmi dolgok, hogy ami korábban benne volt a free-ben most már fizetős (PC és Mobil közti szinkronizáció),
3-4 év alatt 2-3 komoly biztonsgi incidens (nyáron feltörték őket... egyből ment, hogy jaj semmiség, aztán decemberre derült ki, hogy nem voltak titkosítva a bejegyzések url-jei [talán a jegyzetek sem], a régi felhasználóknak nem növelték meg a kódolás béli iterációkat [ők maradtak 5-10 ezren, míg a mai standard 300k], meg egyébként a feltöréskor vitték az "összes" széfet, ami az előzmények ismeretében eléggé specifikus adat-töréseket jelenthet [tudom hogy ez a fiók régi, van y-x crypto fiókos bejegyzés benne, és a széf nálam...]Szóval inkbb akinek online kell, bitwarden, akinek offline is elég Keepass-ok.
-
ledgeri
nagyúr
Ha f-secure által vírusosnak talált .eml fájlt megnyitnék, hogy megtudjam ki a feladó (100k+ elemes export-ban, amiknél a fájlnevek nem mondanak semmit), akkor azt biztonságos windowsos notepad-dal megnyitni?
Gondolnám, hogy ha bármilyen fájlt meg lehet nyitni vele, és más .eml-eknél pl a képek sem látszanak, nem futna le semmi mert olyan környezetben van...
Mivel érdemes, ha az érdekelne, hogy ki küldte az emailt, vagy hogyan érdemes?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Thegrey #77446 üzenetére
Hát csak pont az, hogy a levelező program az arra van hogy megnyissa a levelet, kódjait értelmezve cselekedjen, míg egy notepad csak text megjelenítő...
De mindegy, küön vettem (visszamásoltam kelszavas zip-be), és ahogy ránéztem a "zagyva nevű levelek" idősorrendben vannak, így az előtte és utána lévő levelek alapján majd rájuk tudok szűrni!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Semplar
őstag
Megérett az "AI" a pusztulásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest