Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz BigBear #74348 üzenetére

    A két probléma nem ugyan az! Mivel játszom, pontosan tudom, hogy miről beszélek. Játék esetében sosem okoz olyan gondot, amit fentebb írta a kolléga. Az inkább user error mint a program hibája. Főleg úgy, hogy konkrétan nem írta le mi volt az a jelenség ténylegesen.

    AZ egyetlen víruskergető a Kaspersky, ami gyakorlatilag képes volt lehalasztani nálam a CNC plazmával való kommunikációt.
    Felkerested a problémáddal az ügyfélszolgálatot? Könnyű vagdalkozni, meg fikázni, de megoldást is kéne találni. Ha nincs, akkor elfogadom, hogy neked nem vált be. De a leírásod alapján biztos vagyok benne, hogy ezt nem tetted meg.
    Lehetnek vele hálozati gondok, de eddig mindegyikre vagy van egy Kaspersky tudásbázis megoldás a saját oldalukon, vagy segít a technikai támogatás.

    Kivételek, engedélyek, mindegy volt, szétcseszte a szervók vezérlését is az a fosch.
    Szíved joga lefoshozni ezt az orosz terméket, de elötte érdemes megoldást keresni és nem ész nélkül indulatból vagdalkozni!

    Semmi mással nem volt probléma, csak azzal, a rendszer a Kaspersky teljes kigyomlálása után tökéletesen működik. Semmi más vírusirtó nem csinált ilyet.
    Tényleg? Kipróbáltad a piacon kapható összes terméket és ezzel az orosz szarral volt csak gond? Ki kellett gyomlálni teljesen a rendszert? Mivel és hogyan? Eddig bármikor gond volt a Kasperskyvel, simán eltávolította a user és megszűntek a problémái.

    Én elfogadom, hogy volt vele gondod, de ha már ész nélkül vagdalkozol, akkor legalább olyat írj le ami valós. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák