Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Dévacsen #66713 üzenetére

    Ezt eddig is tudtuk, bár az utolsó 2-3-at leszámítva bőven mindegyik 95% körüli arányban ténykedik ami szerintem bőven megfelelő.
    A PC fórum nem a legjobb hírforrás, bár itt legalább nem a fantáziájukra hagytatkoztak hanem egy laboros tesztre.

    GEPESZ66

    Miért ne lehetne elképzelni? A világon a legnagyobb adatbázissal a Defender mögötti fejlesztők rendelkezhetnek, csak a Windows 10 már 1 milliárd eszközön fut. De gondolom a korábbi rendszerek biztonsági programjai is valamilyen szinten be vannak csatornázva valamiféle közös adatbázisba.

    A Kaspersky-nek kiváló marketingje van már legalább 20 éve tolják a terméküket komoly reklám és igényesen tálalt külsőségekkel, és nem utolsósorban kiváló teszteredményekkel, vagy akár valós életben sok-sok felhasználói véleménnyel.

    A Windows beépített megoldását igazán soha sem reklámozták, a GUI-ja mindig is csapnivaló volt, korábban nem is a legfényesebb eredményekkel bírt.

    Egy ilyen "ellentétet" nehéz feloldani, de nem lehetetlen, idő kell hozzá és jó lenne egy kicsit informatívabb GUI a Defender-hez, a reklám talán továbbra sem létfontosságú. Egy jól átlátható GUI sokat segítene.

    Most - kb. 2 napja - mivel behalt a Windows-om újratelepítettem a Windows 10-et és mivel untam már egy kicsit a Defender-t feltettem a Kaspersky Security Cloud Free-t (nem variáltam simán beléptem a MyKaspersky fiókomba és onnan letöltöttem miután települt néztem meg hogy már a 21-es verzió "a" patch-es változata van fenn, szépen muzsikál egy kis finomhangolás után.

Új hozzászólás Aktív témák