- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Avast Free-ből a minimális menjen fel?
-
Cs1csó
félisten
válasz FistXL #63407 üzenetére
Igen:
- Fájlvédelem
- Webvédelem
- Viselkedésvédelem
- ÉS ha van asztali leveleződ pl. Tunderbird akkor a LEVELEZÉSVÉDELEMWebes levelező programhoz pl. Gmail ez nem kell enélkül is figyeli.
Amúgy azt kell, hogy mondjam most van jobb alternatíva helyette, ingyenes vonalon:
- F-Secure SAFE 1 éves promo - német IP kell ez Firefox böngészőben az Urban VPN-el megoldható
- Kaspersky Security Cloud Free (kb. NULLA reklám) -
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #63410 üzenetére
Védelmi képességekben "drámai" különbségek nincsenek. Ami az Avast Free mellett szól, hogy a laboros teszteken jellemzően a FREE változatot szokták tesztelni, ami ellene, hogy egyre több a reklám benne és egy manuálisan indított vizsgálat befejezése után is zaklat a hülyeségeivel "telepítsd ez és azt stb."
A Kaspersky Security Cloud Free előnye, hogy nincs semmilyen reklám ez megoldható. A teszteken a Kaspersky Internet Security-t szokták tesztelni de jellemzően mindig az élmezőnyben van.Jelenleg úgy érzem az ingyenes vonalon üti a Kaspersky Security Cloud Free az Avast Free-t.
DE a legfontosabb, hogy adott hardver + szoftver kombón kell tesztelni és az alapján eldönteni: amelyik nem akasztja a programjaidat, amelyikkel fürgébb a gép stb.
Jelenleg ezért jó alternatíva az F-Secure Safe amit egy évig lehet promo keretei között használni.
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #63411 üzenetére
A múltkor pár napig használtam az Avastot, nem zaklatott, de gondolom ehhez hosszabb idő kell. A Kasperskyt is ki fogom próbálni, ha elérhető lesz, bár ehhez fiók kell, de reméljük, lehet majd törölni. Egyelőre a régi gépen maradt a WD, a laposon még a BD TS van, szinte semmi gondom nem volt vele, még van pár nap a promóból.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #63412 üzenetére
Ez a fiók készítés nem nagy dolog, egyszer belépsz a telepítés során és kész, vagy ami még jobb, ha megcsinálod a fiókod és a fiókból a felajánlott megoldások közül töltöd le a telepítőt és az már aktivált lesz mire végez.
HA:
- nem települne automatikusan a Kaspersky Secure Connection (ki lehet kapcsolni és akár el is lehet távolítani mivel nem integráns része a Kaspersky SC Free-nek)
- nem kellene fiók
- lenne magyar nyelvAkkor egyértelműen jobb lenne, DE a fiókot egyszer kell megcsinálni, a nyelv az egyén függő nekem van annyi angol tudásom, hogy elvagyok vele a Secure Connection-t pedig a program telepítése után kikapcsolom majd a következő gép újraindítás után el is távolítom.
-
junior11
veterán
válasz Cs1csó #63413 üzenetére
Nem probléma a fiók, viszont nélküle is lehetne, annyit szerintem én is értek angolul, de mégis jobban szeretem ha olyan nyelven használom, amit teljesen értek. Na majd kipróbálom, nemrég a "the PC Security channel" YouTuber tesztelte, tudod, aki itt nem népszerű, állítólag emsisoftos. Ha jól vettem ki, eléggé dicsérte.
-
sum-blink
aktív tag
Sziasztok!
Az ilyen kártevő ellen mi a hatásos módszer vagy program? A tálcán jelenik meg.
Köszönöm!
-
junior11
veterán
válasz sum-blink #63421 üzenetére
Átellenőrizted a gépet azóta pár online scannerrel? Az említett Adwcleaner, mellett ott van a Malwarebytes antimalware, Eset online scanner, Emsisoft emergency kit, Kaspersky virus removal tool...
A böngészőben nézd át az értesítési beállításokat, töröld ha vmelyik oldalon engedélyt adtál neki vagy akár le is tilthatod teljesen.[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
Amikor feltelepítettem az F-Secure Safe-t, előtte beléptem a fiókomba, ahol társítottam a számítógépemhez, majd letöltöttem a felajánlott fájlt, ezzel telepítettem.
Ha esetleg a Macriummal csinálok egy visszaállítást, akkor a korábban letöltött fájlt futtathatom, s ez letölti a mindig friss verziót?
Vagy ilyenkor mindig a fiókomba belépve meg kell szüntetni előbb a társítást, s elölről kell kezdeni mindent? -
Dévacsen
senior tag
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
tyan
senior tag
válasz Szellem. #63438 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Teszteltem a korábbi mintákon, sok mindent nem ismert fel, amit a többi víruskereső igen. Élesben is teszteltem, elinditottam néhány kártevőt, volt amit blokkolt, volt amit nem.
Viszont nagyon gyorsan reagálnak a beküldött mintákra.
A program nem terheli a gépet, nagyon könnyű és gyors.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Szellem. #63438 üzenetére
Ugyanolyan mint eddig. Letöltöttem pár zsarolóvírust és egyiket se fogta meg. Most random beküldtem kettőt és megvárom mit reagálnak. Vipre-hez nekem is van kódom . Amúgy el kell engedni ezt a felismerésre orientált mentalitást, mert szerintem fontosabb az ügyfélszolgálat minősége és a termék optimalizáltsága. Annyira nem érdekel a vírusfertőzés.
Edit: Beküldés után 5 perccel már fogta mindkettőt. LOL
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Szellem. #63440 üzenetére
tyan írta feljebb, hogy nem ismer fel egy csomó kártevőt, amit más igen, de gyorsan reagálnak a fertőzésekre. Ez nagyon szuper! DE!!!
A DE annyi, hogy miért utólag kell reagálni? Miért nem lehet -ha már felhőalapon dolgoznak- ezt hamarabb megtenni. Tök jó, hogy 5 perc alatt blokkol, de én az utólagos tűzoltásban nem hiszek! Az adatbázis alap elavult, ezt tudjuk. Nehézkes, nagy mérető, lassít, stb. Egyértelmű, hogy a proaktív technológia és a felhő a jövő. Azért az is fontos, hogy az adatbázis (ami nem feltétlen kell, hogy lokális legyen) felismerje a kártevőket. Az ügyfélszolgálat, nagyon fontos, de fontosabb az, hogy a termék észrevehetetlen legyen a gépen.Amúgy, így elgondolkodtam, hogy ha leszedsz egy ransomware-t, lefuttatod, de nem ismeri. 5 perc múlva amikor már felismeri akkor működik a rollback? Szerintem nem, azaz ha a ransomware lefutott, akkor hiába ismeri fel 5 perc múlva, már letitkosította a cuccokat és nem lehet visszaállítani. Amúgy ezt érdemes lenne egy virtuális gépen kipróbálni! Meglepne az ellenkezője mint amit írtam.
Amúgy a beküldés hogy megy? Programon belül, vagy más megoldással?
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
junior11
veterán
Búcsút vettem a BD TS 2020-tól, a BD central fiókból eltávolítottam az eszközöket szintén, maradt még pár nap a licenszből, de magát a fiókot nem engedte törölni, mint régebben.
Egyelőre visszakerült a jó öreg WD + WFC. Bár gondolom még él a Norton 90 napos promója is a ruszki oldalon, Kaspersky-t is kipróbálnám, de gondolom ahhoz nincs.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
SityiSXT
őstag
Trend Micróval mi van mostanában? Régebben elég sok problémánk volt vele, de annak már sok-sok éve...
-
Szellem.
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest