- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #63050 üzenetére
Én meg bármit használok a vége mindig Kaspersky free Ezért jó tudni ezt a migrálós dolgot Amúgy elvileg jön majd egy felugró ablak ha magyar regióba megjelent a Cloud Free Erre kíváncsi leszek majd. Jah és néha Kaspersky is dob be reklámot a jobb alsó sarokba(4-5naponta egy). Remélem nem ez lesz mint Avastnál.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Dumi86 #63051 üzenetére
Semmi közöm hozzá, de baromi olcsón lehet venni KAV/KIS licenceket. 1-2 ezer forintot egy évre megérnek és nincs vele nyűgöd. Én biztos nem szarakodnék free termékekkel, cserébe ezzel a reklám mizériával. Inkább szívok 1 dobozzal kevesebb Heetset, de a free termékek közül max a Defender jöhet szóba.
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Vettem az előbb egy 1 évre szóló ESET ANTIVÍRUS liszenszet és fel is telepítettem a programot. Működik is szépen ahogy kell. Az lenne a kérdésem hogy miket állítsak be a programban, hogy megfelelő védelmet nyújtson? Annyit csináltam hogy a telepítésnél bejelöltem a KÉRETLEN ALKALMAZÁSOK elleni opciót. Ettől eltekintve alapbeállításon van a program. Mit kell még tennem? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Most kiprobálom a Kasperskyt BD helyett. Ha beválik és megvásárlom 2019-es licenset az majd tudom 2020-asra updatelni? (Még nem állapodtam meg a toltal security vagy Internet Security-nál maradnék)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Egy szolgáltatást vásárolsz nem egy konkrét terméket, az aktiválástól számított egy évig jogosult vagy a legfrissebb verzió használatához és annak frissítéseihez.
Az összehasonlító táblázatban látható különbségeken kívül nincs egyéb eltérés, ezek teljesítménybeli különbséget pedig nem okoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #63061 üzenetére
Elvileg nincs rá kényszer, itt a leírás a migrálásra: [link]
Amúgy nem tudom, pontosan hogy gondolják.
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #63062 üzenetére
Szerintem x ideig mindenképpen támogatott lesz a sima Free és egy bizonyos idő után kell csak váltani Cloud Free re.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Cs1csó #63064 üzenetére
Oké Plag írta nem rég hogy valamikor január vagy február, de ahogy szokott ez lenni inkább március
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Dumi86 #63065 üzenetére
Én nem erőltetem ezt a 20-as Kasperskyt. Nekem egyre több a gondom vele. A "g" patch óta már a Call Of Duty Modern Warfare időnkén "lost connection" hibát generál, meg játszom a barátommal és ő már bent a játékban és nekem még a töltő képernyőt mutatja. Már beállítottam mindent, kivételekbe raktam a játékot, meg a nem vizsgáltak közé, de lóf@sz esti fény. EIS és F-Secure SAFE esetén nincs ilyen gondom. Plusz, a volt ASUS Gladius II egerem meg nem indult el, mert elcseszte a driverét. Simán megy minden a két másik termékkel.
Majd a 2021-es kiadást újra kipróbálom, mint végleges verziót. Addig meg az említett két termék valamelyike megy. A vírusoktól nem tartok, viszont problémát ne okozzon egy 3rd party vacak. Megszokás ide vagy oda, a problémákból meg a hibajelentésekből elegem lett. Fizettem a termékért és ne velem oldassák meg a trehány munkájukat!
Másnak is azt javaslom, hogy olyan terméket használjon, amivel a legkevesebb a gondja, vagy egyáltalán nincs. Azt gondolom az itteni felhasználók elég tapasztaltak beleértve engem is, így nekünk nem a vírusoktól hanem a problémáktól kell tartanunk, amit esetleg egy ilyen termék okozhat! -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Volt egy problémám egy koros webcam telepítése után, W7-en, Messengeren videochatnél kékhalált dobott. Hibakód alapján az AVG okozta, letöröltem, meg is szűnt a hiba.
Tudtok valami ilyesmi újdonsült tulajdonságáról az AVG-nek? Valami frissítés után jöhetett ez, mert habár ez a kamera ezen a gépen először találkozott W7 alatt az AVG-vel, másik gépen nem volt panaszuk egymásra.Másik kérdésem az AdwCleaner él még külön? Nekem úgy tűnik, hogy a Malwarebyte teljesen felkajálta. Van még frissülő különálló változata?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Dumi86
senior tag
válasz Szellem. #63066 üzenetére
Nem tudom ezt a Call of Duty játékot nem használom,sőt a Store-ből letöltött játékokon kivül mást nem próbálok(ezek meg jól mennek).Ilyen egér driver problémám se volt. A régebben írt ping problémára meg annyit tudok hogy nálam ugyanúgy magas(30-35 körül) Defenderrel is. F-Secure Safe-t meg még soha nem használtam. EIS meg már menűjében sem tetszik(nekem nem át látható). Azért ez is jelent valamit hogy bármit próbálok ki mindig a Kaspersky Free-nél kötök ki( legutóbb Avira Free volt). Én is osztom,hogy mindenki azt használja ami neki és a gépének megfelel
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Dumi86 #63068 üzenetére
É nem akartalak meggyőzni, hogy ne használj Kaspersky-t. Akinek jól megy a gépén és nincs vele gondja, az értelemszerűen használja. Amúgy meg ha jól emlékszem pont Te írtad, hogy az egyik géped jobban szereti a 2019-es verziót mint a 2020-ast. Nem véletlenül. Nem sikerült jól a 2020-as termék család és ezt még a hazai support a 2f Kft. is elismeri. Hozzájuk is sok hiba érkezik a hazai userektől.
A jelenlegi gépemet nekem nem szereti. Tény, hogy 2003 óta 16 éve használom a Kaspersky-t, és a megszokás nagy úr, illetve a számomra is a "legjobb" megoldás. De, tudod ez olyan mint a jó nő: külsőleg jól néz ki és bomba az alakja, de időnként az agyadra megy a hülyeségeivel. Egy idő után mérlegeled, hogy akármilyen jó is külsőleg a belső nyugalmad többet ér!
Amúgy meg nálad is van ellentmondás, mert visszakerestem a hsz.-eidet és Te is írod, hogy amikor feltettél mást ( lásd pl. Avira) könnyebb lett a géped. Akkor meg szerintem inkább ez jelent valamit, mint az, hogy az ember megszokásból visszatér a ruszki termékre![ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Jelenleg APS-t használok a gépemen, de hamarosan lejár a license, és nem fogom megújítani. Anno használtam BTS-t viszonylag sok memóriát zabált, meg bizonyos oldalak meglehetősen lassan töltöttek be. Aztán volt KIS, detto, baromira fogta a sávszélt. Jelenleg amin filózok az a F-Secure INTERNET SECURITY, ami most az Alzán elég jó áron van. Ami érdekes, hogy a hivatalos oldalon konkrétan az Internet Secutity verzió nincs feltüntetve. Mik a vélemények az F-Secure-ról?
Köszönöm
battletag: bossi#2666
-
Szellem.
Topikgazda
válasz bajtokarpi #63072 üzenetére
Szia!
Én az F-Secure SAFE-t használom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Egyszerű, nem sok beállítási lehetőséget ad, de erős a védelemben és még az Eset Nod32-nél is kevésbé terheli a gépet. Nem fogja a netezést, nem fogja a sávszélt, szóval teljesen rendben van. Javasolt kategória nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
-
bajtokarpi
őstag
válasz bajtokarpi #63075 üzenetére
Ok megvan. Gyakorlatilag az IS csak pc-re van, a Safe meg minden eszközre.
battletag: bossi#2666
-
HoTaZo
addikt
Ezekre volna pár gondolatotok?
-
Cs1csó
félisten
válasz HoTaZo #63078 üzenetére
1. lehet az AVG webcam védelme zavart be ha nem tudok a kivételek közé tenni, akkor ki is kapcsolhatod azt a modult vagy térj át egy másik védelemre
Én egyetlen IGAZI webkamera védelemben hiszek egy fizikai takaróval letakarni amikor nem használod. A legelegánsabb ha van valami "blende" előtte. Van már ilyen webkamera a piacon vagy akár az sem rossz ha van fizikai ki- és bekapcsoló gomb a kamerán és nem lehet szoftveresen csak ezzel a kapcsolóval hardveresen bekapcsolni.2. Létezik még önállóan futtatható AdwCleaner, de megvette az Malwarebytes a cége. Böngészőn keresztül történő és a böngészőt érintő fertőzések kezelésére a legjobb megoldás, ha valami toolbar, beépülő, eltérítő stb. dolog van akkor ezt kell futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Cs1csó #63079 üzenetére
Nem tudtam, hogy van ilyen védelme is már az AVG-nek.
Ez egy régi usb-s kamera, csak akkor van csatlakoztatva, ha az otthoniakkal chatelek.
Akkor ránézek a másik gépen, hogy miként lehet ezt a funkciót kikapcsolni az AVG-ből.Itt ismertem meg az AdwCleanert, mielőtt még a Mb. meg nem vette, egy idő után nem is tudtam frissíteni külön, teljesen a Mb-ba épültnek hittem. A hsz-om előtt olvastam hogy említve volt, ezért lepődtem meg, hogy még említitek külön futtatandóként.
Köszi!
-
HoTaZo
addikt
válasz Jack Oneill #63081 üzenetére
Vegülis, teljesen logikus, nálam maradt ki egy fejezet.
-
törölt tag
Valaki használ Vipre és Comodo IS-t? Utóbbit én 3.14-től 5.4-es verzióig használtam, de az is rég volt már. Viprét még sose használtam. Valakinek van tapasztalata az említett két termék legújabb verzióival?
-
-Nomad-
tag
Boldog Újévet minden fórumtársnak!
-
Semplar
őstag
BÚÉK!
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Szellem.
Topikgazda
Boldog új évet nektek!
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Boldog új évet mindenkinek!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
K Norbi
addikt
Az erő legyen veletek! BUÉK
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
BUÉK Mindenkinek!
-
csaba1203
addikt
B.U.É.K!
-
FistXL
senior tag
BÚÉK!
Azt hiszem megjavult a Norton, 2 hónapja nem tudtam reprodukálni a töredezettségmentesítéses bakit egyetlen egyszer blokkolta azóta az Origint a netről, de erről is leszokott kb másfél hónapja..
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
Mindenkinek B.U.É.K.!
-
Jack Oneill
veterán
Mindenkinek Boldog Virusmentes Évet 🙂
-
Dévacsen
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest