Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Cs1csó #61848 üzenetére

    Ezt értem és igazad is van benne. A lényeg az volt, hogy a Juan Diaz nevű youtuber teszteli a védelmeket ransomwarekkel. Windos7 alatt aminek a lényege, hogy kizárja az operációs rendszer védelmét és csak a víruskereső védelmére hagyatkozik! A víruskeresők meg rendre elbuknak. Pont azt akarja bemutatni, hogy egyik termék ransomware megelőző védelme sem ér semmit. Talán az Emsisoft ami jól viselkedett, de a többi bukta. Ebből pedig az következik, hogy a marketing duma továbbra sem fedi a valóságot a gyártóknál. Egyre drágábbak a termékek, évek óta semmi komoly fejlesztés, de duma az van!
    Az biztos, hogy a felhasználókon sok múlik, és nyilván az itteni tapasztalt userekhez be sem jut egy ransomware. De, ugye a gyártók nem minket, hanem a "tapasztalatlanabb" felhasználókat akarják becsalogatni a hazugságaikkal, meg a félelemkeltéseikkel.

    Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy manapság inkább a tapasztalt, hozzáértő usernek az a lényeg, hogy az AV-ja megbízható legyen azon a téren, hogy minél kevesebb probléma, vagy egyáltalán ne adódjon probléma vele, mert valljuk be őszintén az elmúlt években inkább arról beszélünk, hogy x,y termék mennyi bugot, problémát okoz a felhasználók gépén.
    Abban Zolinak igaza van, hogy aki itt jelen van rendszeresen az tapasztalt és nem kell tartanunk attól, hogy fertőzést kapunk. Az nekünk sokkal fontosabb szerintem, hogy a védelmünk amit használunk azzal minél kevesebb legyen a probléma!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák