- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Mbam és adguard mellett a win beépített védelme van olyan, mint az emsi? Gondolkodok a váltáson.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
junior11
veterán
válasz zolee0307 #57801 üzenetére
Szerintem ha ésszel használod a gépet és a netet, igen, bár külföldi fórumokon vannak, akik szerint Windows 10 home rendszeren gyengébb védelmet nyújt azokkal a beállításokkal, melyeket eszközölni lehet rajta, valamint a gui is elég szegényes beállításokkal bír.
A csoportházirendben lehet még dolgokat bekapcsolni, de ahhoz érteni is kell szerintem. Aki így használja, leírhatná, mit érdemes és hogyan beállítani, ha így valóban jobb védelmet biztosít Home rendszeren.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz zolee0307 #57803 üzenetére
Most így fejből nem tudom mennyivel tud többet a Defender Pro rendszeren, WD application guard van Edge alatt használva, valaki régebben rakott ide ezzel kapcsolatban egy táblázatot, bár a többi funkció inkább az Enterprise verzióban van, WD ATP is talán. A kérdés továbbra is szerintem, mit érdemes egy otthoni felhasználónak a csoportházirendben beállítani, ha esetleg jobb védelmet ér így el...
-
Dévacsen
senior tag
Kerestem már Windows Áruház témában is kártevő ügyben és láss csodát...Akkuzabáló kártevők voltak a Microsoft Áruházban...[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
-
törölt tag
Sziasztok. Bitdefender TS-t használok, több-kevesebb megelégedettséggel.
Tudna valaki segíteni abban, hogy a kereső segéd (search advisor) vajon miért nem működik Chrome alatt ?
Marha hülyén hangzik, de a bitdefender trafficlight-ot vagyok kénytelen használni, mert nem működik...Azon már évekkel ezelőtt túl vagyok, hogy tiltani az experimental quic protocol-t...
kikapcsoltam a védelemben a segédet, majd vissza - ugyanaz az eredmény, mint amikor újraraktam a chromot és a gyorsítótárat is töröltem: nem működik...
tipp ?
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Két nap múlva lejár az AVG Internet Security az 1 éves előfizetésem.
Mivel mások gépein megszenvedtem a próbaverzió eltávolításával, ha az egy hónap letelt, nem szeretnék ezzel is úgy járni.
Eltávolítsam-e a határidő lejárta előtt és tegyem fel a Free-t vagy átvált Free-re magától?Ha érted, akkor már elavult.
-
ƵøŁĭ
veterán
Gandcrab Ransomware
Virustotal
Futtatás
Letöltés
RaYlOkHZ8hCrOXSnc1abjnGZ5P4TbX_9tyq6PdQDtTg[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Pano
addikt
Ez az igazi életérzés: Windows Defender iMac-en
[link][ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
Kékes525
félisten
Szerintem a Sandboxie hibás, biztonsági rés van raja. Tudomásom szerint minden belőle kezdeményezett műveletet a homokozójában kellene tartania, de nem teszi. A megáról töltöttem le a LiLxWaYnEx által feltett malware-t és átadta a Megasyncnk, amit már a homokozón kívül futott és nem Sandbox-on belül. Nem a Sandbox könyvtárba tette. Ez így nagy kockázat. Ja és default beállításom van a Sandboxieb-ban.
Megírtam nekik.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Semplar #57831 üzenetére
Igen, tudom, de sajnos az nem ugyanaz. Amenyire tudom, nincs lehetőség a Windows 10 sandboxában futtatni programokat a jobb egérgombos menü segítségével. Az egy kizárólagos minimal virtuális gép, amibe lehet másolni/beilleszteni (de drag-n-drop nem működik) illetve lehet benne telepíteni, de csak a session ideje alatt marad meg minden, bezárás után újra tiszta Sandbox lesz. Talán a következő verziókban bővítik a tudását. A Sandboxie pillanatnyilag sokkal testre szabhatóbb.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Jack Oneill
veterán
Vigyázzatok a droid.hu oldallal. Lehet, hogy már semmi sem lesz, de tegnap ráléptem és az ESET javasript ellenőrző modulja zsarolóvírust blokkolt. JS/Kryptik.CO trójai
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #57837 üzenetére
Helyesbítek, gondolom ez egy másik oldalra irányított volna át, ahol letölt majd valamit.
-
ƵøŁĭ
veterán
THE BEST RECOMMENDED SPECIALIZED ANTIVIRUS SUITES FROM AVLAB
Kettőt görgettem és elég is volt.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
stingy2
senior tag
Sziasztok, most álltam át W10 2015LTSB-ről W10 Pro-ra. Eddig Webroot és Nod32 volt a gépen w10 firewall control-lal + EMET.
Most viszont elég jókat olvasok a legújabb WD-ről, így arra gondoltam, nem teszem vissza a Nod-ot, WSA-t, hanem konfigurálgatom kicsit a WD-t (mappavédelem, memória integritás,EMET funkciói ) és meghagyom egyedüli av-ként. Szerintetek 2 tűzfal (router +Win10)+ WD felhasználói fiókkal és némi common sense-el elég lesz a gépen?[ Szerkesztve ]
INTJ
-
ƵøŁĭ
veterán
TACHYON Internet Security 5.0
Ultimate Anti-Virus protection against various threats for personal PC(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
NA erre kíváncsi vagyok, látom van belőle ingyenes AV is! Ez nem a ROBOSCAN folytatása? Már az "5-ös" verziónál járnak de nem találok róla semmit.
Plag
A koreaiakban van bizodalmam de ameddig nem olvastam legalább pár értékelést inkább nem váltom le az Avast Free-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs