- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
válasz juliabrilke #40688 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
asus1
aktív tag
válasz juliabrilke #40690 üzenetére
@(#40689) nubreed: Egyszerűen csak lementem enni és így hagytam a firefoxot amin a youtube illetve facebook volt megnyitva. Azt olvastam, hogy a régebbi flash player-t használták ki és ez miatt.
@(#40690) juliabrilke: Mi ez a Shadow volume copies és system restore? Hogy működik ez, tudsz nekem segíteni benne? Addig nem rakom újra a gépet akkor. Hátha van még egy kis remény.
-
asus1
aktív tag
válasz juliabrilke #40696 üzenetére
A mostani flash player amit tegnap raktam fel miután már megtörtént ez a dolog az 21.0.0.213, az ez előtti már jó régi lehetett, mert én nem nagyon szoktam frissíteni a flasht. Shadow copy nincs, a system restore-t meg ő kapcsolta ki, mert tudom, hogy be volt nyomva. Természetes, hogy nem fogok fizetni. Viszont még egy olyan kérdésem lenne mielőtt újra raknám a gépet, hogy most a külső vinyón ugye ott vannak a dolgaim csak titkosítva vannak ezzel a cerberrel.. ha most így hagyom és a gép újrarakása után visszadugom a külső vinyót, akkor az megfertőzheti ismét a gépet? Vagy az már ilyen és kész. Késöbbiekben talán csinálnak valami programot amivel majd vissza lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest