- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
Köszönöm a topik nevében:
- sok off hozzászólást
- egymás provokálását
- gyerekes megnyílvánulást
Személyeesen pedig azt,hogy nem lehet rátok számítani.Többször kértem,hogy maradjunk a témánál de semmibe veszítek.(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
gege321
tag
válasz GEPESZ66 #52511 üzenetére
Én Operát használok telón és kb az egyedüli vírusirtó a nagyok közül ami támogatja, de letöltöttem a Samsung internet browsert, hogy megnézzem neked és védi, képet most nem tudok beszurni mert mobilról vagyok. Holnap küldök privátba.
Jah és igen mindenhol ilyen drága, egyedül ilyen trükközéssel tudom csak olcsóbban megvenni.[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
Ez vajon mi? Nem tudok belépni egyik gmail fiókomba se
-
borsodika
őstag
Windows Server 2016 Standardra milyen vírusírtót érdemes feltenni?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
jim bcs
nagyúr
-
Semplar
őstag
Most, hogy lett 20 új topik, sehová sem ír senki.
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Semplar #52526 üzenetére
Akkor megtöröm a jóslatod:
Várom a 2019-es Kaspersky termékeket. Hamarosan kint lesznek, mert már RC-nél tartanak és elég jó lett.
Emsiről:
Annyira korrektek, hogy látták, hogy sok embernek ajánlottam a terméküket, kaptam tőlük plusz egy évet a 3 gépre.
Persze, nem csak itt lett ajánlva, hanem a Facebook fiókomban is.
Korrekt cég nagyon. Szeretem őket. -
ƵøŁĭ
veterán
Itt is megálja a helyét:
Cryptojacking: Böngészőben végzett kriptovaluta bányászat, amely az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált. Amikor egy felhasználó meglátogat egy weboldalt, egy bányász kód indul el a böngészőben. Amíg a weboldal nyitva van, a bányászat folytatódik így bitcoin-t (bevételt termel a látogató a weboldal tulajdonosának).
Ismert domain-ek: coin-hive.com,crypto-loot.com,minero.pw
Védekezési lehetőségek:
◾ szűrőlista integrálása külső forrásból
- https://raw.githubusercontent.com/hoshsadiq/adblock-nocoin-list/master/nocoin.txt
◾ különálló bővítmény telepítése
-MinerBlock
-Coin Mining Blocker
-No Coin
-MINEBLOCK
-NoScript
◾ host fájl használata
- https://raw.githubusercontent.com/hoshsadiq/adblock-nocoin-list/master/hosts.txt
◾ böngészőbe integrált védelem(Opera)
◾ bányászati teszt weboldal
-windscribe.com/miner/gamvw4hc
-crypto-loot.com(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
-
Pano
addikt
válasz Szellem. #52531 üzenetére
Most konkrétan mit vettél fel? Senki nem trollkodott.
Minden évben ez van sajnos a Kaspersky-kkel, hogy jól indulnak és kiderül, hogy sok hibát hagynak benne. Állandó téma te oldaladról is, többször még beszéltük is.
Nem értem most mi volt ezzel a problémád.[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen ingyenes vírusírtót, ami nem lassítja be halálosan a Lenovo G500-as laptopomat? Avastot, avirát próbáltam. Előbbi brutálisan lelassította, utóbbi közepes mértékben.
-
Szellem.
Topikgazda
Konkrétan igen csak félreérthető volt a fenti hsz.-ed. Főleg annak tükrében, hogy én vagyok az egyik legkritikusabb a Kaspersky termékekkel.
Így viszont már konkrétabb és ez így nem félreérthető.Igen, ez így van sajnos. Minden évben várom a csodát tőlük, meg a megváltást. Aztán kiderül, hogy még sem olyan jó a termék vagy tesznek róla, hogy az újabb frissítésekkel ne legyen jó.
A Kaspersky topikban beraktam a képeket, meg a tapasztalataimat. Szokásos probléma pl.: hogy nem működik továbbra sem az Outlook 2016-ban az antispam modulja! Majd az a,b, vagy c patch megoldja. Hogy ezt miért nem lehet azonnal megcsinálni?[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Szellem. #52532 üzenetére
Nem jártak le, csak egy újabb vihar előtti csönd van.
Azért a netes böngészős bányászat messze nem akkora probléma, mint a nyomorult ransomware-ek okozta károk, hiszen az előbbi ellen könnyedén lehet védekezni, még az átlagnál lustább agyú felhasználók esetében is.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Szellem.
Topikgazda
válasz blattida #52540 üzenetére
Akkor nevezzük vihar elötti csendnek, de véleményem szerint nem lesz újabb tömeges hullám.
Viszont, egyre több cikk és jelentés jelenik meg a bányászásról. Egyre problémásabb, főleg annak tükrében, hogy most már nem csak a böngészőkbe teszik bele, hanem konkrétan vírus telepíti és használja ezt a funkciót.
Ez a nagyobb gond.
Persze, ezek ellen sokkal egyszerűbb védekezni, mint a zsarolóvírusok ellen. Ebben egyetértünk. -
ƵøŁĭ
veterán
Ezzel még lógok:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
daimonion
senior tag
válasz Szellem. #52548 üzenetére
Azt tudtátok, hogy az Ausztriai kis sufnicég ma már Új -Zélandon székel?Valószínűleg az alapítónak ott lakik az anyósa
De azért a Zsarolóvírusok mindig is a középpontban fognak lenni. Ez a Kriptodolog meg addig lesz érdekes míg
a virtuális tözsdéken baromi nagy összegeket lehet kaszálni rajta. Ha egyszer kipukkad akkor maradnak újra a régi jól bevált dolgok.DDOS, RAnsomware, trójai és tsai
hogy egy klasszikust is idézzek
"Mások lettek a módszerek , finomabbak a gyógyszerek "[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz daimonion #52549 üzenetére
A kis sufnicég jelző mindegyik cégre érvényes, mert egyik sem nagyvállalatként kezdte.
Amúgy meg nem csak székel Új-Zélandon, hanem ott is vannak. Ezért van az, hogy amikor ír nekik valaki, az általában este vagy késő délután kap választ. A cég alkalmazottai vannak Belgiumban, Ausztriában, stb.
Konkrétan az a hölgy aki a vírus analizáló az Belgiumban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest