- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Szellem. #52252 üzenetére
Oldalbetöltési problémát két dolog okoz:
1. hibás szűrőlista, ahol a létrehozó keze kissé megcsúszott, azonban ebbe problémába másik reklámszűrőnél is belefuthatsz, mert közös listákat vagy egymásét szokták használni
2. az oldal rendelkezi anti-adblock megoldással, erről azonban szólni szokott az oldal, hogy kapcsold kitAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Szellem.
Topikgazda
Konkrétan több esetben belefutok abba, hogy lassabban töltődik be x,y oldal.
Facebook esetében rendre beáll az oldal.
Az UO esetében minden gyári értéken van használva. Nem adtam hozzá semmit sem. A kivételek között csak a PH lapcsalád van. Ennyi változás történt.
Fentebb Pano is írta ezt a problémát.AdBlock esetében sem volt ilyen jellegű problémám. Azt is gyári beállításokon használtam. Csak a kivételek lettek megadva.
Mivel szó volt már arról, hogy minél több szűrőlistát ad hozzá az ember, annál lassabban töltődhet be x,y oldal. Ezt az AdBlock is jelzi. Ezért nem adtam hozzájuk semmit.Az általad leírtak alapján, valamelyik listával lehet gond az UO-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #52255 üzenetére
Én ezt elhiszem és örülök is neki, de ez ugyan olyan, mint a víruskeresők esete.
Van akinél x,y termék bug, meg problémamentes, van akinél meg gondokat okoz.
Az AdBlock is véd igen. Meg az az új csoda az Adaware AdBlock is.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
-
John Doe1975
újonc
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek manapség a Bitdefender Internet Security Tűzfaláról?
A Matousec tűzfaltesztek már jó 2-3 évesek és nem tudom,hogy mi mostanság a helyzet a tűzfalakkal.
(a Virusbulletinen is csak pár évesek azt hiszem az adatok,a viruslista szerint).
A legutolsó teszt szerint a régebbi 93 százalékról lement pár 10 százalákra. Na most akkor mi a helyzet?
Tudtok véleményt mondani? -
SP4C3
veterán
válasz John Doe1975 #52259 üzenetére
Tűzfal, százalék? Egy jó tűzfal mindent felfog és megkérdezi, hogy mit akarsz vele kezdeni.
Comodo IS-t használok, hál' Istennek, minden megfog kifelé is.
Szerk.: A gyári beállítások természetesen kuka. Van mit állítgatni, mire 100%-os lesz.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Xelo
addikt
üdv! használ valaki közületek comodo cloud antivirust? én az előbb raktam fel próbaképp és az lenne a kérdésem hogy jól látom-e hogy fájl mozgatásnál illetve letöltésnél nem scanneli a fájlokat? eicarral teszteltem: ha letöltöm akkor nem jelez, ha a letöltött fájlt átmozgatom másik mappába nem jelez, ha másolom és máshova beillesztem nem jelez, de ha futtatnám akkor igen illetve ha manuálisan indítok víruskeresést a mappában akkor is. nekem tulajdonképpen nem jelentene problémát hogy így viselkedik, de a comodo oldalán a következőt írják:
"Background Note: The real-time scanner (aka 'On-Access Scan') is always ON and checks files in real time when they are created, opened or copied (as soon as you interact with a file, Comodo Cloud Antivirus checks it). This instant detection of viruses assures you, the user, that your system is perpetually monitored for malware and enjoys the highest level of protection."
ez alapján meg detektálnia kéne mozgatás, másolás és letöltés esetén is. letudná esetleg valamelyikőtök tesztelni hogy az ő gépén hogy viselkedik a comodo cloud antivirus? nem tudom hogy az én telepítésemmel van-e a gond vagy az oldalukon található információ az ami már nem aktuális. előre is köszi!
szerk: windows 10 pro x64 az oprendszer, 64bites chrome böngészővel, comodo pedig úgy van beállítva hogy kérdezzen bármit talál[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz John Doe1975 #52259 üzenetére
Semmi. Sima Windows tűzfal bőven elégséges!
-
blattida
nagyúr
Ott van a súgós leírásban a válasz: Interakció közben ellenőriz. A Comodo av-k sosem ellenőriznek letöltés közben, az eicar tesz vírussal meg nem foglalkoznak "különösebben", mivel az valójában ártalmatlan, viszont, ahogy írtad is, kézi vagy időzített kereséskor jeleznek rá.
A ccav valósidejű vizsgálata meg olyan, mint a cav állapottartó vizsgálata, azaz nem minden hozzáféréskor ellenőriz.
Tudom, hogy félreérthető a saját leírásuk.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
riki
senior tag
válasz blattida #52265 üzenetére
Mester.Szerinted ,melyiket biztonságos DNS -t érdemes beállítani a routerben,most a comodot használom[link],de a Nortonét is dicsérik[link].Ha van általad jobbnak tartott,azt megköszönném. Némi feltétel,hogy ne legyen olyan parás mint az adquardé [link] és ne növelje drasztikusan a pinget.Köszi szépen.
-
blattida
nagyúr
Szerintem a norton jobb, mint a comodoé, de nem sok különbség van köztük. A pinget az fogja legkevésbé növelni, amelyik kiszolgálója a legközelebb van hozzád és nincs leterhelve...
Ki kell próbálnod.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Fandango
veterán
Nálam a Google DNS van beállítva.
-
aprokaroka87
nagyúr
Aki Androidos figyeljen mert lehet ilyen
Én annyit tettem hogy a listázott domain neveket hozzá adtam hosts fájlhoz.
Az elegendő lehet?
-
YASKATIR
senior tag
válasz aprokaroka87 #52274 üzenetére
Az is eleg, ha ignoralod az ilyen oldalakat es reklamokat. Ugyan az a szint, mint a nyerj ingye ajfon 12-ot. Bar szerintem ezek be fognak vagy mar be is kerultek valamelyik adaway altal hasznalt szurobe
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz YASKATIR #52275 üzenetére
Na igaz.
Viszont ha majd ezek a kriptobányás dolgok elkezdenek jobban terjedni nagyon komoly baj lehet.Pláne ha esetlegesen majd pár elsősorban kinai telefon gyártónál rákapnak erre.
Belerakják a rendszerbe az appot.
Ahogy az user elkezd felmenni a netre, már el is kezd bányászni.Mondjuk lehet már van ilyen.
Nyilván tűzfal lehet megoldás,de átlag felhasználó meg cseszheti.
Nyilván ignorálás is mehet, viszont átirányitás során bele lehet futni.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Töröltem az androidos és rootolos hsz.-eket!
Nem ide való! A root meg pláne!Kérlek, ezek a megfelelő topikban beszéljétek meg.
Köszönöm.
-
tpeter77
addikt
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Volt itt az adguard dns, meg egyéb dns védők. Az openDNS-ről mi a vélemény?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
daimonion
senior tag
válasz amargo #52285 üzenetére
Ha regisztrálsz akkor egy baromi jól konfigurálható dns cuccot kapsz.
Pár képSzóval ha gondolod próbáld ki. Azt nem tudom mennyire befolyásolja a ping értéket
SP4C3
Azért próbáld ki és hasonlítsd össze.Egy regisztrálást megér, hogy tudj objektíven nyilatkozni
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz daimonion #52287 üzenetére
Én ismerem, kb 1,5 éve használom.
Pont ezért fura, hogy a többi ehhez képest keveset ad, de lehet csak én nem voltam alapos. Szóval csak kíváncsi vagyok a többi lehetőségre is.
Nálam semennyire nem befolyásolja a pinget. Továbbá pl a router-en fut az adblocker is, így is 10-es a ping.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
-
SP4C3
veterán
válasz amargo #52290 üzenetére
Természetesen van 3 beépített és miért is lehetne egyedit hozzáadni......................
Ez a noip meg gyökér, újítgatni kellene a hostname-et, mert 30 naponta "lejár".
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
mrszitya
senior tag
Comodo Cloud AV új kiadását ne nagyon telepítsétek fel egyelőre. Win7 x86 frissen telepített rendszeren, elhasal vele a rendszerbetöltődés. Explorer.exe nem, illetve nagyon lassan indul el és az egyéb rendszerkomponensek sem töltődnek be.
Azt hittem, egyik driver miatt volt a dolog. Így másodjára is újratettem a rendszert a driver nélkül, gondoltam nem játszogatok vele. Szintén zenész lett a CCAV telepítésekor.
-
AtHoS
nagyúr
AVG Internet Security-hez tud valaki aktív akciót vagy olcsóbb viszonteladót beszerzéshez?
(5 gépen lenne használatban. Jelenleg a korábbi "promós" verzióval meg vannak elégedve, ami lassan lejár és szeretnének maradni ezen védelmi program mellett)Hivatalos oldalon "unlimited devices" verziót lehet venni ~55 euro-ért [link]
read-only mode on the forum
-
amargo
addikt
Nem régen kérdeztem, hogy 5-6 gépre milyen írtót érdemes rakni, most láttam egy ilyen promót: Bitdefender Total Security 2018 up to 5 devices, 1 year $25
(#52291) SP4C3:
Akár magad is tudsz csinálni ilyen ütemezést, de ha támogatja most a FW-ed a DNS-O-Matic-ot akkor az alá is belehet húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest