Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz SityiSXT #51901 üzenetére

    Nem célom senkit meggyőzni, nem célom senkire, semmit rá erőszakolni.
    Csak egy, hogy fel hívjam a figyelmet, hogy vannak más megoldások amikre érdemes odafigyelni, és be invesztálni. Mert ezeknek az eszközöknek a hatékonysága, és lehetőségei lényegesen több mint azt sokan gondolnák. Igen nem 20.000 Ft kategória. A döntés mindig az adott egyénen múlik. De ha nem is kapják meg azt az inputot hogy lehet ezt normálisan is, akkor csak további problémák születnek. Tudod úgy kell ezt nézni, hogy felállítasz egy 200% elvárást, és örülsz ha a 80% teljesül. És akkor már több eséllyel, valószínűleg picit könnyebb a valós probléma megoldása.
    Az általad javasolt szintet én magasnak tartom
    Igen ezt elhiszem, de a valóság az, hogy közel se magas. Csak annak tűnik.

    Én egy alacsonyabb szintet tartok megvalósíthatónak, ami egyébként akár jó alap is lehet ahhoz, hogy aki többre vágyik, az feljebb tudjon lépni.
    Minden eszközt, lehetőséget meg kell ragadni, hogy ne csak fél megoldások legyenek. Azzal ugyan valamivel beljebb van, de nem feltétlen a valós megoldás. Én azt mondom ebben is maximalistának kell lenni, és ami összejön belőle, annak örömködni kell, mert annál kevesebb szar folyik az IT szakma nyakába. És megkíméljük magunkat, az esetleges kínos pillanatoktól.

Új hozzászólás Aktív témák