-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Ugye párnapja jött egy frissítés a Hitman Pro-hoz ami már tartalmazta a Kaspersky motort is, ma megint letöltött egy frissítést és eltűnt a Kaspersky motor és a felület is visszaállt a régi kinézetre.
Ezek szerint visszavonták volna azt a verziót?Üdv netpeti98
-
törölt tag
Sziasztok!
A gépemen Windows 8 oprendszer van. Bár benne van a beépített Defender, én mégis szeretnék rá valami jobb, de még ingyenes antivírus szoftvert. Windows 7 alatt az Avirát használtam, mert jóval szigorúbbnak bizonyult, mint az Avast, vagy az AVG.
Azt szeretném kérdezni, hogy a legújabb Avira júliusi, 13.0.0.284-es változata kompatibilis-e a 8-assal, mert ha igen, akkor feltenném azt.Előre is köszi!
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz netpeti98 #21552 üzenetére
202-es build a legfrissebb ami ugye tartalmazza a következőket :
IMPROVED: Forensic clustering. In previous build, the cluster information was sometimes not available.
IMPROVED: Zeus/Zbot behavioral-based detection.
IMPROVED: Fixed various small issues.
ADDED: In-cloud malware intelligence from Kaspersky Lab.
De letölteni s telepíteni csak a régit lehet :[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
válasz netpeti98 #21558 üzenetére
A Kaspersky-nél holnap jelenik meg hivatalosan a 2014-es védelmi csomag, valószínűleg arra frissítik, mivel kizártnak tartom, hogy a SurfRight-nak engedélyeznék megjelenés előtt az új motort, szerintem itt volt valami baki.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
ƵøŁĭ
veterán
Valaki akar tesztelni ?
(1053 mintám van)(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon jól jártam a mai Avira frissítéssel, már az újraindítás utáni telepítésnél tartott amikor kékhalállal kifagyott a gép, és normál üzemmódban azóta sem indul a windows. Win xp sp3-ról lenne szó.
Msconfigban szolgáltatásoknál kapcsoljam ki az Avira dolgait? vagy, hogy tudnám csökkentett módban eltávolítani? -
addikt
Avira uninstall Tool? Hm ezek elég régiek Avira AntiVir Removal Tool
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
nagyúr
Sziasztok!
KIS 2014 végleges hozzáférhető már valahol? Elvileg ma jelent meg, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget
-
netpeti98
addikt
Frissült a Hitman PRO a 203-as buildre. Ebben már benne van a Kaspersky motor.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez a verzió itthon legálisan nem használható, lévén, hogy az indiai térségre adták ki. Itthon érdemes megvárni a hivatalos brit angol, vagy a magyar kiadásokat, sőt inkább az egy hónap múlva jövő MP1-et javasolnám, amit nemrég le is írtam itt a fórumban.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
gege321
tag
Sziasztok!
Vettem pár perce a UK ebay-en egy F-secure Internet Security 2013-at (csak kódot) 10 GBP-ért, elvileg 1 gép/1 év, de az előfizetéseknél csak annyit ír, hogy 1 licenc, előfizetés érvényes. Azt sehol nem tudom megnézni, hogy mégis meddig? -
gege321
tag
Oké, köszönöm!
Amúgy eddig Avast IS-t használtam (fizetőset), meg az összes többinél a próba verziókat kipróbáltam, de ez fogja legkevésbé a gépet, meg a legegyszerűbb használni, legalábbis nekem. + top progi a teszteken. Remélem később sem fogok csalódni benne.[ Szerkesztve ]
-
dokken
tag
Zemana AntiLogger - 12 months license for PC [link]
-
ƵøŁĭ
veterán
Hamarosan Vipre 2014 Beta teszt következik .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
Nem ide akartam
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
King Unique
titán
Azért érdekes az a G Data, BD, mert blokkolgatnak néhány oldalt, de most már Cooler Master-ét se tudom megnézni , csak újabbat , lehet "átalakítás" miatt csinálja....
-
micafighter
nagyúr
válasz po1son #21585 üzenetére
Én Bitdefender mellett használom, mert tudtommal annak nincs keylogger elleni védelme. Kiegészítő védelemnek szánták egyébként egy antivirus mellé: bocsi a képért vagy 2 sor elcsuszott de a lényeg látszik. Van ingyenes verziója is a zemananak, de a fizetős amiről a promó is szól, jóval többet tud. Érdekes egyébként hogy a fizetős kezelőfelülete jóval silányabb, mint az ingyenesé. Bár az ingyenesben nincs is igazából sok beállítás. Néhány kép a fizetősröl:
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Előre is bocsi a kérdésért, jelenleg hol tart a Norton Antivirus a virusírtók hiearchiájában? Régebben csak rosszat lehetett róla hallani, a kérdésem hogy megéri-e kb 6ezer ftot évente kipengetni érte?
jelenleg ez van a gépen, nem érzem hogy visszafogna bármit is, csak ugye kérdés mennyire megbízható cucc?Köszi előre is és bocsi a hülye kérdésért
-
micafighter
nagyúr
válasz Drenadar #21599 üzenetére
emlékszem még amikor warcraft 3 kilaggolt neten a norton miatt szerencsére az már a multé. egy pár hétig teszteltem az új norton termékeket, én sem éreztem semmi lassulást, sokat fejlődott. Az, hogy megér-e 6ezer forintot, sok mindentől függ. itt igen jó áron vannak a viruskergetők. érdemes szétnézni. Szoktak egyébként rendszeresen lenni promók, melynek keretében ingyenesen is beszerezhető teljes értékü szoftver. A jelenlegi promókrol majd valamely jobban informált kolléga felvilágosít Ha jól emlékszem facebookon szokott lenni 90 nap és a fölötti promó több gyártónak is, illetve a comodo megoldása teljesen ingyenes és az egyik legjobb védelemnek tartják, viszont azt meg kell tanulni használni. egy kis utánaolvasást igényel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest