- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz #41133696 #34650 üzenetére
Mert van, aki saját kárán tanul.
Amúgy eddig a CIS megvédett saját hülyeségem ellen, azt hiszem. Amúgy azért használom ezeket a fájlokat (gentleman, 1.exe) tapasztalat szerzésre, mert mint fentebb írva lett, nem tudnak kárt tenni. Így legalább kezdem kapisgálni, mit kell majd tennem valóban veszélyes helyzetekben.Üdv.
-
törölt tag
Ez kicsit humoros, most keresgéltem és a fórumukon kötöttem ki Avastot használ
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
Ha még nem olvastátok volna:
-
Gorneck
legenda
válasz Gorneck #34642 üzenetére
Ebben már elvileg benne van az új motor. Bár azt még mindig nem látom vagyis nem olvasom, hogy ez miben is új...
Summary
Definition versionAntivirus: 1.87.23.0
Antispyware: 1.87.23.0Definition available date (?)
Jul 16, 2010 05:37 AM UTCEngine version
1.1.6004.0Gorneck#1239
-
tintirin
tag
válasz Fire/SOUL/CD #34618 üzenetére
Hol tudom letölteni a ZAEX vírusirtót? küldenél egy linket?
-
tintirin
tag
válasz Fire/SOUL/CD #34661 üzenetére
köszönöm
-
McKane
senior tag
aki esetleg -rajtam kívül - VirusBustert használna,annak itt egy hivatalos válasz a design megújulásra:
" Tisztelt XY !Fejlesztőink már dolgoznak egy új kinézeten, ez néhány hónapon belül valószínűleg el is készül és leváltja a mostani kinézetet.
Köszönjük az észrevételét!Üdvözlettel,
XYZ
VirusBuster Kft.
" -
McKane
senior tag
nem lesz esti csemege, kártevő?
-
sznorbi2
senior tag
Ez szerintetek kártevő lenne?
Ez a setup a multiupload fájlmegosztó oldalnak a gépre telepíthető programja ami persze működik is rendben, de a Prevx bejelzett rá!
A multiupload oldaláról lett letöltve, vagyis a hivatalos oldalról való.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
19870820
senior tag
Üdv. Tud valaki valamit arról hogy lesz-e mostanában új F-Secure Client Security? Esetleg van-e már belőle valami béta? Szóval csinálnak-e jelenleg új verziót?
-
félisten
válasz 19870820 #34668 üzenetére
Hali!
Hát a vállalati/üzleti szférában nem szoktak bétát nyilvánosan tesztelni, hivatalos teszternek persze lehet jelentkezni. A Client változatban a 9-es az utolsó változat.
Az F-Secure IS 2011-nek van publikus bétája, 180 napos próbakulccsal.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Imi1981 #34672 üzenetére
Arról van szó, hogy valamelyik IQ harcos kinézte innen az email címem - a másodlagos mail címem - és alkotott
Csak a kis butucska nem számolt azzal, hogy nem ezzel a mail címmel vagyok regizve
Az sem zavarta, hogy a polgári nevemet sem tudjaEz amúgy simán Phishing kategória Ja és egy rakás emailt kaptam
-
12-es csaj
senior tag
Sziasztok!
Talán az első csaj vagyok itt De elvont vagyok, és a vírusirtók (is) tudnak érdekelni! Jó, mondjuk amikor elkezdtek érdekelni, pont volt alapja, mert elég nagy problémám volt az akkori hozzá nem értésem miatt.
Elég sokat olvasgattam itt is vissza, vicces, amikor valaki belinkel egy kártevőt, és a legtöbb neves termék ált. nem reagál rá, de az avast sose.
Mivel itt általában nagyon friss kártevőkről van szó, amely termék itt leszerepel, az nem feltétlen rossz egy átlag netezőnek, mert nem minden nap találkozunk friss kártevőkkel.
Én avastot használok, már elég rég óta, és, ami azt illeti, szeretem is, nem szeretném leváltani. Viszont még mindig nem tudom, jó védelem-e.
avast, Windows Defender, ESET online és TrendMicro online szerint tiszta a gépem, és fél év alatt két trójai próbált hozzám behatolni, aminek az lett a vége, hogy meg sem tudtam nézni az adott oldalakat az avast miatt. De ez a 2 szerintem kevés, és gyanús.
Hát, nem tudom, mi legyen... -
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #34674 üzenetére
Welcome
MalwareBytes Anti-Malware free- és Hitman pro-val nézd át ha azzal sincs akkor ügyes vagy -
12-es csaj
senior tag
Úgy félek ettől... Valamiért. Ha valamit elszúrok, akkor baj van. Pedig annyit olvastam ezekről, hogy tudom, hogy ha a Malwarebytes-t néha futtatnám, akkor tök jó lenne. Egyébként ugye az ingyenesnek nincs állandó védelme?
Az avast amúgy tényleg gáz? Itt-ott annyira megoszlanak a vélemények, a teszteknek pedig nem hiszek. Mármint a hivatalos teszteknek. -
12-es csaj
senior tag
Egyébként néha figyelem az avastban az ismert kártevők számát, és ez néha a frissítésnél csökken!
Egyébként most 2.823.104. -
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34678 üzenetére
Légy üdvözölve a körünkben!
Mert vannak generikus minták, melyek sok mintát kiváltanak, illetve a fals mintákat is kiveszik időről időre.
Az avast egyáltalán nem gáz, csak sok bug, hiba van benne, illetve az új összetevők(tűzfal, sandbox-kódemuláció, viselkedés alapú blokkoló) még koránt sem kiforrottak, gyerekcipőben járnak még, így szenvednek még gyermekbetegségekben is...
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Imi1981
veterán
Üdv az oldalon 12-es csaj!
Goodspeed te Norton felhasználó vagy,nem próbáltad a norton internet security 2011 beta-t?Pár hónappal ezelőtt én is nortonos voltam pontosan három hónapig(3-hónapos próbaverzió)és nagyon meg voltam vele elégedve.Főleg az autoproteckt működése és hatékonysága tetszett szerintem legjobbak között van az állandó védelme.Kiváncsi lennék a 2011-es termékre de beta-kat nem szoktam próbálni,de gondolom te próbáltad már.Ha próbáltad írhatnál róla hogy milyen lesz,jó felé haladnak e.És ha tudsz rólla valamit mikorra várható kb a végleges verzió.
[ Szerkesztve ]
-
-
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34681 üzenetére
Igen.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #34682 üzenetére
Sima AV-t használsz akkor remélem az 5-s verziót. 5-dik generációra már egész pofás lett , felismerése nem rossz kb eset-hez hasonlóak % t nem mondanék mer megköveznek
Ha nincs pénzed és bevált használd továbbra isÉs igen nincs a FREE változatnak rezidens védelme nekem is ez van fönt a Hitman meg Cloud
link
MBAM
http://www.malwarebytes.org/
hitman pro
http://www.surfright.nl/en/downloads/ -
törölt tag
-
12-es csaj
senior tag
Köszönöm, előbb-utóbb a gépemen fog landolni, tervezem. És akkor gondolom havonta egy-egy scan elég is lesz?
Persze, az 5-ös van, nem szeretem az antik múzeumi szoftvereket, főleg a biztonsági szoftvereknél vigyázok, legújabb "generáció" legyen, s ha frissítik, mihamarabb telepítsem az újat.
Ha lenne pénzem, azt hiszem, ugranék a KIS-re.
W@rezolni nem akarok, arról rosszakat hallottam. -
blattida
nagyúr
válasz 12-es csaj #34688 üzenetére
Hát, mivel azt írtad, hogy eddig sem volt problémád mellette, ezért elég havonta, de akkor sem történik semmi rossz, ha hetente futtatsz vele egy ellenőrzést, már csak azért sem, mert a mellett, hogy hatékony, még gyors is.
-
sznorbi2
senior tag
Elég későn sikerült ránézni a fórumra ismét de linkelem nektek a kért multiupload programját.
Majd talán szombat este tudok ismét jönni a fórumra, vagy vasárnap reggel.
Lessétek meg, hogy kártevő-e vagy sem![ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
RBJ
addikt
KAV 2011 magyar változatáról valami hír ?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
félisten
Hali!
A 232-es is 5 nyelven van, a 400-as meg 2 nyelven, még angolul sem a hivatalos oldalon.
Akkor szerintem nem kell reménykednünk a magyar változatban, bár engem nem igazán érint, jobban kedvelem az angol változatokat, mert néha a magyar fordítások elképesztőek...Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
g.gergo
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #34693 üzenetére
mert néha a magyar fordítások elképesztőek...
Már nem is tudom, melyik verzióban volt. Firewall magyar fordításban: Anti-hacker. Ez igen mondom.
-
F34R
nagyúr
Erről valaki tudjha hogy valóban vírus e vagy csak false , enélkül nem bírok játszani
jelszó nincs
-
Imi1981
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest