Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Új Antimalware motor fog hamarosan bekerülni a Microsoft Secuirty Essentialba !!
As part of regular update of our Antimalware technology to address the latest in the threat landscape, the Microsoft Antimalware Team is planning to release a new antimalware engine on 15 July 2010.
Affected products: Microsoft Security Essentials (MSE), Forefront Client Security (FCS)
Engine Version will be in the range of 1.1.600X.0kiváncsian várjuk mit alkot majd a jó öreg Microsoft
[ Szerkesztve ]
-
dnsi
aktív tag
Veszélyes link![link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Hát ha csak a verziót nézem, akkor az nem nagy lépés a mostani verzióhoz képest, ergó nem várok egy teljesen más Antimalware motort, de majd meglátjuk.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Imi1981
veterán
malwarebytes' anti-malware pro-ban van av?
-
blattida
nagyúr
válasz Imi1981 #34308 üzenetére
Van, csak nem teljes értékű védelmet biztosít, hanem specializált, alapvetően a spyware-ek, trójaiak és rogue szoftverek ellen tevékenykedik,mint kiegészítő védelem.
Mondjuk, ahogy növekszik az adatbázisa, úgy ez az állításom egyre kevésbé igaz, mert drasztikusan javul a felismerése minden tekintetben.
Ráadásul a pro már fertőzött webes tartalmakat is kiszűr, így lassan már azt lehet rá mondani, hogy AV...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
Hali!
Melyik "csendesebb" fal a Private vagy a ZA?
Most nem az érdekel, hogy van-e benne tanulómód meg ilyen olyan csúszka, fel akarom pakolni egy XP-s gépre, és ne kérdezgessen ha lehet. Szóval olyan Eset vagy KIS-ben található automatikus üzemmód "szerűség" legyen benne...Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #34315 üzenetére
A za mindenképp csöndesebb.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz pethYeti #34319 üzenetére
Azok a csúnyaságok a winre utaznak, meg a biztonsági programokra, nem az adataidra...ráadásul egy win újratelepítést követően a fáradtságos munkával összegyűjtött minták is az enyészet részei lesznek és az nem jó...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
www.malwarebytes.orgAdatbázis verzió: 4302
Windows 6.1.7600
Internet Explorer 8.0.7600.163852010.07.11. 18:18:02
mbam-log-2010-07-11 (18-18-02).txtVizsgálat típusa: Gyorsvizsgálat
Átvizsgált objektumok: 1
Eltelt idő: 4 másodpercFertőzött memóriafolyamatok: 0
Fertőzött memória modulok: 0
Fertőzött Rendszerleíró kulcsok: 0
Fertőzött Rendszerleíró értékek: 0
Fertőzött Rendszerleíró adatelemek: 0
Fertőzött mappák: 0
Fertőzött fájlok: 0Fertőzött memóriafolyamatok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött memória modulok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött Rendszerleíró kulcsok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött Rendszerleíró értékek:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött Rendszerleíró adatelemek:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött mappák:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)Fertőzött fájlok:
(Nem találhatók rosszindulatú elemek)ezt nem értem, hogy nálam miért nem ismeri fel.
-
törölt tag
válasz #41133696 #34327 üzenetére
Azt azért hozzáteszem, hogy kicsomagolással még nem kapsz el semmit, sőt ha a böngészőben felküldöd analízisre sem, csak megnyitni nem célszerű
Illetve célszerű normál - xp esetében korlátozott fiók - alól hajszolni az élvezeteket
Ja és legyen UAC bekapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Emsisoft AM már felismeri!Ma délelött küldtem ellemzésre már betették az adatbázisba,nem rossz!
[ Szerkesztve ]
-
BRosszQtya
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
lambomax
csendes tag
Valaki tudja milyen ez a Ashampoo Anti-Malware?Van aki használja?Milyen?Kiváló,jó,oké, nem rossz-elmegy,hát...nem is tudom,nem az igazi,rossz,szar?Csak azé kérdem mert kiszeretném próbálni mint állandó virusirtónak de ú h nem tudok semmit ú nem akrom törölni a jelenlegi nodot,főleg h a karantén teli minden hülyeséggel.Meg attól aki használja azt szeretném kérdezni h van e benne valós idejű fájlrendszer védelem?Illetve ha már Ashampoo Anti-Malware akkor hozzá Ashampoo® FireWall PRO való?A válaszokat előre is köszönöm.
-
nagyúr
(#34315) Fire/SOUL/CD: ZoneAlarm, ami már a cloud erejét használja!
(#34333) lambomax: szerintem jó cucc, van valós idejű védelem benne. Ashampoo tűzfalat nem bántanám, rég fejlesztették, ki tudja mivel akad össze ha felrakod.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
riki
senior tag
Lehet ,hogy rosszul látom,de mintha a Cis és az A-squared szinte mindig azonos mintákat ismerne fel ? Igy már nem vagyok benne biztos,hogy jó páros egy gépen, mint régen.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Mire gondolsz?
Nem ugyanazokat ismerik föl és nem is ugyanazon néven...
Vagy az zavar, hogy egyre jobb a cis felismerése és mindkét program megfogja a kártevőket?
Ha két hasonló felismerési képességű védelmi programot használsz, ne lepődj meg, hogy hasonlóan teljesítenek...tedd föl a SAS-t, azzal nem lenne ilyen problémád, az biztos.MBAM lehetne még, de ők nem szeretik annyira egymást a comodo-val, ami mondjuk csak abban nyilvánul meg, hogy lassú lesz tőlük a gép.
-
blattida
nagyúr
válasz Narxis #34337 üzenetére
Mbam nem ismeri, bluepoint blokkolja, mint gyanús, cis sandbox-ban futtatná, csak nem futtatható...
CIMA szerint sem éppen veszélyes, szerintem ez semmi, illetve ha mégis valami, akkor sem számít, mert nem futtatható.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
riki
senior tag
válasz blattida #34336 üzenetére
Bocs,ha félre érthető voltam. Én max. meg vagyok elégedve a Cis4.1-gyel. Csak eddig a-squaredet free-t használtam a rendszer időnkénti vizsgálatára. A VT-teszteket nézegetve láttam ,hogy a felismerés szinte azonos. Ezért más alternativ keresőn gondolkodtam aminek, nincs aktiv rezidens része./ MBAM,/ De ezek szerint ez igy tárgytalan. Akkor mit lehetne?
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
Az a "baj", hogy valóban hatékony kiegészítő védelem jelenleg nagyon kevés van, gyakorlatilag az emsi, és az mbam tartoznak szerintem ide.
A panda cloud nem szeret másokkal együtt dolgozni, a prevx nem tud eltávolítani...
A sas, az immunet és a többiek pedig már más ligában játszanak, sokkal rosszabb felismeréssel rendelkeznek, ettől persze még használhatóak, de csak ritka pillanatokban tudnak segíteni...
-
félisten
válasz blattida #34343 üzenetére
Hali!
De egy azért van, Returnil-nak hívják...
(Egy baj vele, hogy némely víruskergetővel összeveszik (eddig csak x64 alatt tapasztaltam) és nem is orvosolható pl az Eset )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #34344 üzenetére
Természetesen nem virtualizációról beszéltem...
Melyik eset? Mi történt?
-
félisten
válasz blattida #34345 üzenetére
Hali!
Mindegyik ESETben, mindegy hogy NOD32 AV vagy ESS, amint bekapcsolnám a RVS védelmét, egyből BSOD és restart. Írtam mindkét cégnek, egymásra mutogatnak, előbb utóbb megunom a dolgot, aztán írok a sokak által látogatott szakmai "üzenőfalra", aztán akkor majd csipkedik magukat, hogy javítsák a hibát...
Az az érdekes, hogy a MCAffe-nál is ez volt amikor kipróbáltam, de persze nem használok McAffe-t. Ennek ellenére írtam az RVS-nek a hibáról, érdekes módon azt javították a következő buildben, az Eset ezek szerint nem érdekes számukra...
Ez csak azért "kellemetlen" számomra, mert 5 gépes ESS liszenszem van, (5-en vettük nagy kedvezménnyel a liszenszet) abból egyedül én használok x64-es rendszert és ezért ESS mellett csak én nem tudom használni az RVS-t...
Fire.
UI: Ja és köszönöm a ZA vs. Private FW adott válaszod, illetve Narxis-nak is.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Köszi a választ mindenkinek. Fire által emlitett kersőt megtaláltam .Holnap kiprobálom. Köszi.
-
lambomax
csendes tag
Köszi a választ.És akkor ha Ashampoo® Anti-Malware kipróbálása mellett döntök,akk milyen tűzfalat ajánlotok hozzá(commodon kivül).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?