- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
válasz HZoli87 #27202 üzenetére
Nem minden funkciója működik 64 bites op. rendszeren...mondjuk pont ezért nem is lehet csak úgy telepíteni ilyen rendszerre, csak egy megfelelő parancssori kiegészítés kell neki...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Greenebola
senior tag
válasz HZoli87 #27194 üzenetére
Hát igen igen és nyilván marad is míg lenem jár a license (még amit küldtél (Promó) vagy míg nem jön egy újabb Build amibe Javítanak a problémákon.
Nagyon nagyon vártam az AVIRA10-et és elszomorít ,hogy a 9-es verzióhoz képest ilyen lett.
A gyorsasága elveszett számomra az új moduljától. Kajak beakadt minden indításnál az asztalom stb stb..
Pedig Tavaly nagyon megszerettem az okból ,hogy (Visított mindenre amire kellett neki) meg amire nem arra is , és a gyorsaság ami nagyon megfogott.Az a baj minden egyes biztonsági szoftvert az Avirához hasonlítottam ilyen téren mint gyorsaság,detektálás, és a BuG ok , ezt gyorsan elfelejtem..
2 dolog NAGYon bosszant benne az Update (nálam meglehetősen Lassú) és ha megnyitok pl: egy 2gb nagyságú exe vagy iso filét akkor is lassulás amit nem szeretek. Megnéztem ha a védelmet kikapcsolom semmi gond még a Setup is gyorsabb..
Plag: Köszi köszi
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
HZoli87
veterán
válasz Greenebola #27205 üzenetére
Sajnos ProAktiv a felelős érte, így 32 bit alatt sokaknál gondot és bosszúságot okoz. Nem tudom, hogy úgy javul-e a helyzet, hogy Custom Installnál kiveszed a pipát előle. Szerencsére 64 bit alatt nem akar települni, így nem fogja vissza a gépet.
Mondjuk érdekes, hogy talán települ, csak inaktív.
[ Szerkesztve ]
-
Greenebola
senior tag
válasz HZoli87 #27206 üzenetére
Na Igazság szerint azt nem néztem ,de szerintem biztosan (a 9es tray ikon win7 alatt is meg szűnt ha a tűzfalat nem raktam fel a PSS-ben.
hogy inaktív azt nem hinném a programba amik tartoznak modulok azoknak mindegyike szerepel a VersionI-be. (szintén 9es esetébe a tűzfalét is jelezte ha nem telepítettem)
-
amadeus11
senior tag
Három napja raktam fel az Avira free-t . Azért a free verziót mert ebben nincs webguard és proaktív szvsz nem lassít . Ezzel nem is volt baj , viszont három napja nem frissített . Manuálisan is próbáltam , de úgyse ment . Le kellet szednem , most a promós verziót használom . Ez frissül rendesen .
There is a star
-
Greenebola
senior tag
Kaspersky Userek használtátok már ezt:
http://www.getsysteminfo.com/index.phpFent le kell tölteni a programot majd felküldi az oldalra a kielemzett rendszert
Ezt hozta nekem:
LinkAzt írja Lehetséges összeférhetetlen szoftver található : MBAM és az A2
Nem rossz alkalmazás ez a gsi nagyon bejön.
-
polonic
félisten
Egy levelet kaptam, amiben ez a link volt, avira bejelzett rá. Megnézitek ti is? Köszi!
-
Szellem.
nagyúr
válasz Greenebola #27210 üzenetére
Igen, ez a Kaspersky rendszerelemzője. Jó dolog, és sok hiba okát már meg lehetett találni vele!
-
Szellem.
nagyúr
A Kaspersky 2011-es újdonságok listája egyenlőre, tehát lényegesen több változás lesz ezeken felül:
1.: Nem lehet egyéni telepítést alkalmazni a KIS/KAV-nál. Tehát, nem lehet modulonként telepíteni őket
2.: Új anti-pishing technológia kerül a termékekbe ami megbízhatóbb (az új név: WMUF), ami hatékonyan működik a KSN-el(Kaspersky Security Network=Cloud technológia)
3.: Korszerűbb lesz a weboldalak kategirozálása (Ez a szülői felügyeletet érinti)
4.: A 2011-es termékekben az Apllication Controll (HIPS) System Watcher néven fog működni és integrálva lesz a kiterjesztett PDM/HIPS technológiába.
5.: Teljesen új kinézet és részletesebb report funkció.Nem sok, de egyenlőre ennyi derült ki kezdésnek. A 4-es pont tetszik!
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Olyan történt a laptopon 32 bites win7-en, ami eddig még soha, sőt vistával sem. Kékhalál.
Az okozója avipbb.sys. Az avira rootkit detektálóhoz való driver. És csak egy bizonyos weboldal betöltésénél jön elő, lefagy a böngésző, bezárásra nyomok, majd kérdi, hogy mit tegyen, rányomok, hogy program bezárása, majd újraindítása és ekkor történik. -
o21
tag
sziasztok!
feltettem a KIS-t (736-os verziót)
indítok egy full scan-t, kb 50 perc alatt elér 29 %-ig, majd megáll.
Most 3 órát ment, de %-ban semmit sem ment előre.
Arra tippelek, hogy a sok "saját" rar-os cuccomat is végignyitogatja.
Tud segíteni veleki a beállíátsban.?O21
-
o21
tag
hagyjátok, leszedtem.
o21 -
zed01
őstag
Sziasztok!
Vírusirtó vásárlása előtt állok. Mindenképp olyat szeretnék amiben benne van az Avira motor. Két versenyzőn gondolkodom. Az egyik az Ashampoo Anti-Malware, a másik az Ad-Aware Pro. Az Ad-Awareből használom a promóciós Plus változatot, de abban nincs többek között webguard, ami számomra fontos lenne.
Több kérdésem van:
Ezeknek az antivirusoknak webvédelmei együttműködnek-e a Sandboxie-val? Az Ashampoo az Avira mellett milyen másik motort tartalmaz? (Azt tudom hogy dupla motoros). Stabilak-e, vannak-e miattuk fagyások, lassítják-e a gépet?
A választ előre is köszi.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
Úgy néz ki az Ashampoo Anti-Malware lesz a befutó. Feltettem a trial verzióját hogy a vásárlás előtt kipróbáljam, igényeltem is 30 napig működő kulcsot. Mit mondjak, tökéletes! Én nem találtam benne eddig hibát. Annak ellenére hogy dupla motoros, szó szerint észre sem lehet venni hogy fut, a boot is gyors. Én nem értem mit szenvedtek a bugos 10-es Avirával, mikor ezzel semmi gond nincs és ráadásul tartalmazza az Avira motorja mellett az A-Squaredet is. Két világbajnok vírusirtó motorját tartalmazza, úgy gondolom nem semmi védelmet ad. Magyar nyelvű. A Sandboxieval együttműködik, mi kell még? A Soft-Transnál fogom megvenni, amint kireggeledik felhívom őket és megkérem őket hogy küldjenek csekket, még van 40 napom a trialból. Én mindig is mondtam hogy jó szoftvereket csinálnak az Ashampooék, a Burning Studio 9 is nagyon jó íróalkalmazás. Végre megtaláltam azt a vírusirtót, amire mindig is vágytam, úgy örülök.
Mellé feltettem a Privatefirewallt, ami szépen szerepel a matousec tesztjén, most konfigolom mit engedjen ki a netre.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Szellem.
nagyúr
válasz g.gergo #27216 üzenetére
Gergő!
Érthető a hozzáállásuk. Az oka az, hogy ha egy programot úgy készítenek el, hogy a modulok szorosan egybe vannak integrálva, akkor a program stabilitása megnő. Ha egy programot szétbontunk, növekszik az instabilitása. A Kasperksy régóta modulokban telepíthető. Meglátjuk mit hoznak ki, de szerintem javítani akarnak a satbilitáson és a program gyorsaságán. Én sem örülök neki, de meglátjuk mi lesz belőle.
-
Szellem.
nagyúr
válasz polonic #27215 üzenetére
Akkor a drivere összeakad a böngészővel valószínüleg. Bár, meg kéne nézni a BSOD jelentését vagyis vissza kéne fejteni és ott kiderül, hogy mit nem csíp!
Egyértelműen a drivere a kaki! Ismét egy újabb Avira fícsör!Én anno a 2009-es Kaspersky-vel voltam így, mert az egyik drivere összeakadt a Firefoxal és random BSOD-t okozott. Mocskos bosszantó volt, aztán 1-2 hónapon belül javították az oroszok!
-
amadeus11
senior tag
Ad -Aware -t valaki kipróbálta ? Mennyire terheli a gépet ? Netezést lassítja ?
There is a star
-
zed01
őstag
válasz amadeus11 #27226 üzenetére
Ad -Aware -t valaki kipróbálta ? Mennyire terheli a gépet ? Netezést lassítja ?
A Plus verziót próbáltam. A gépet enyhe mértékben lassítja, főként az alkalmazások indítása terén. Az Avira motorján kívül a saját antispyware motort tartalmazza, meg van benne egy csomó extra ficsőr, pl. kétféle heurisztika: a normál és a genotype protection, meg komoly rootkit protection, stb. A Plus verzió nem tartalmazza a webguardot, így arról nem tudok nyilatkozni hogy a netezést lassítja-e. Összeségében én elégedett lettem volna vele, ha a promócióban a webguardos Pro verziót adják, de ha már fizetek a vírusirtóért, akkor szvsz az Ashampoo jobb.
-
félisten
Hali!
Kaptam egy mail-t, ami olyan mintha Google fordítóval alkották volna és arra kér hogy adjam meg a mail-em felhasználónevét, meg jelszavát. [link]
Na itt érdekelne egy olyan statisztika, hogy hány olyan user lesz, aki megadja...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #27229 üzenetére
Nahát, aki egy ilyen szarul fordított levélnek bedől, az meg is érdemli!
Ma kaptam egyébként egy levelet a t-online-tól, hogy erre figyelmeztet, ugyanis 1-2 hete, pont a t-online volt ugyan ennek a levélnek a célpontja! -
g.gergo
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #27229 üzenetére
t-email ...
-
HZoli87
veterán
Új verzió jelent meg: Malwarebytes' Anti-Malware 1.45 -> Letöltés
-
HZoli87
veterán
válasz Narxis #27233 üzenetére
Eddig is jó volt, most talán még jobb lett egy kicsit.
És a változások:
- Added new scheduling engine for our customers featuring realtime updating, more finely-grained scheduled scanning/updating, and a streamlined interface.
- Added new flash scanning option which searches for malicious objects in memory and load point locations.
- Added compatibility with Remote Desktop Protocol (RDP) for our corporate customers.
- Added a brand new advanced heuristics detection module named Shuriken that will be integrated into both scanner and protection module.
- Integrated website blocking options and other customizable policies into the main program interface.
- Heavily improved command line interface allowing customers to scan and remove automatically and silently.
- Heavily improved updating module which should solve various updating issues. Also added full proxy support including authentication and integration into the GUI.
- Fixed a large number of various issues and enhanced overall stability of the scanner and protection module.[ Szerkesztve ]
-
N0RB3RT
tag
Nálam folyamatosan befagy és a program nem válaszol vizsgálat közben
- Gran Turismo 5 -
-
BigManus
addikt
válasz Szellem. #26699 üzenetére
Nos leszedtem a legújabb MBAM-ot.
A helyzet ugyanaz, de megoldottam.
A program mappájában az mbam és mbamgui-kon jobb gomb/tulajdonságok/biztonság majd a felhasználóra adtam teljes hozzáférést.
Így már normálisan fut a program.Köszönöm a helpet Neked is és Fire-nek is!
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
blattida
nagyúr
válasz N0RB3RT #27235 üzenetére
Nem egyedi probléma, többen jeleztük különféle szoftveres környezetben használva, nálam is majdnem ezt produkálja, ebből a szempontból nem észleltem változást a béta verzióhoz képest...
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
Hali!
Épp az új EScan ISS-t nézegettem, aztán szembeötlött hogy ennek is van Linux változata(és Desktop változat), 1 évre, 1 user kb 18 Euro. Tudom, hogy most az Avira mellett tetted le a voksod(főleg mivel ingyenes), de ha úgy gondolod próbáld ki. [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
válasz Gorneck #27242 üzenetére
Én tegnap ellenőriztem vele este és én sem vettem észre ilyen jellegű hibát.
----------------------------------------------------------------
Megbízható és olcsó online üzleteket keresek, aki tud ilyet, légyszíves jelezze felém. Ezt nézegetem jelenleg: KAV 2010 dobozos 1 PC/ 1 év
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Szellem. #27246 üzenetére
Hali!
Azért majd ha megtalálod valahol, akkor belinkelhetnéd, hogy hol találtál magyar dobozos Kaspersky-t olyan árban, amit HZoli87 linkelt korábban...
(Ennyiért én csak liszenszet találtam magyarban, nem hogy dobozost)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
-
BRosszQtya
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest