- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz Yosido #26900 üzenetére
Gondolom azért, mert eddig tartott, míg megtanulta a géped szoftveres környezetét, az induló folyamatokat és az iswift meg az ichecker technológiáknak hála a továbbiakban csak a megváltozott fájlokat kell ellenőriznie.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Yosido #26900 üzenetére
Szia Yosido!
Közben @blattida megelőzött a válasszal.
Igen valóban valami ilyesmit csinál a Kaspersky az elején, amit blattida is írt, de mindenkinél nem csak Nálad és ezért a kezdeti lassúbb betöltődés.
Úgynevezett 'Tevékenységelemzést' végez az elején. Feltérképez mindet. Kezdve az MBR szektortól ...mindent végig vizsgál, kielemez és megjegyez. Ez a Tevékenységelemzés minden alkalmazást érint, még azokat is, amiket egyébként az Alkalmazásfelügyelő összetevő már Megbízhatónak minősített. De ezekről mindent megtalálsz - ha érdekel - a 'Súgóban'.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz blattida #26725 üzenetére
Nálam gond volt már megint az adatbázissal, ezért volt annyira rossz az akkori eredmény, a mostani friss build-el ez a probléma megoldódott, így a reális CIS 4 eredmény:
12 fájl maradt.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
o21
tag
Segítenétek beállítani az új avira ss-t, hogy ne csak 50/330-at adjon a leak teszten?
High-ra van húzva. -
blattida
nagyúr
Az nem fog sokkal följebb menni, mivel a tűzfala nagyjából erre képes, de ennél azért többet tud, a tűzfal beállításainál az application rules-nál az advanced settings legyen bejelölve!
-
Yosido
csendes tag
Kaspersky-nél mire kell kattintgatni ennél a teszt fájlnál? Mindig ezt a négy kérdésből álló ablakot dobja fel de nem tudom, hogy melyik a jó válasz arra, hogy minél több pontot érjek el.
Kép az ablakról.[ Szerkesztve ]
-
Yosido
csendes tag
válasz Yosido #26910 üzenetére
Na így már mindjárt más lett az eredmény. Köszönöm a segítségedet blattida.
KIS2010 vs Comodo CLT = 320/340.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Nem tudom, hogy aki rajtam kívül használ Kaspersky-t tapasztalt-e olyat, hogy begyorsult a gép?
Jelen esetben a bootidő előnyére változott, azaz 36 másodperc alatt már használható a gép!
Teljesen meglepődtem. -
félisten
válasz g.gergo #26916 üzenetére
Hali!
Nincs újabb patch, csak a régi a.b, ezenkívül valami javulás észlelhető, mert nem fogja annyira a rendszert mint eleinte, de azért nem egy Avira.
Boot időben nálam nincs gyorsulás, de nálam meg van az oka, hogy miért nem.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz attiati #26919 üzenetére
Hali!
Én(meg még páran) meg régóta azt mondom/mondjuk, hogy ez elég gépfüggő. Van akinél nem sokat lassít, van akinél meg rendesen és nem csak boot időre lehet ezt érteni. Ez van.
De inkább lassuljon a gép, mint hogy semmit sem, mert a Furkó AV védi a gépetFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
nagyúr
válasz g.gergo #26916 üzenetére
Nem jelez új peccset, de ettől függetlenül akkor is gyorsabb a gépem, pedig nem csináltam vele semmit!
Alap esetben 22 másdoperc kb. a bootidő AV nélkül. Ez jelentősen megnőtt, több mint 1 percre. És ma vettem észre, hogy gyorsabban áll fel a gép. Lemértem és 33-37 másoderc között van.(#26919) attiati: Az 5-6 másdoperc egy Nod32-nél igaz, de egy Kaspersky-nél sosem! Akármilyen gépről legyen szó. Ezt az ügy félszolgálat is megerősítette, hogy rátesz a bootidőre a Kaspersky rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
Az Ad-Aware plus holnap déltől(Ő időszámításuk szerint) 1 napon át, 1 éves licensz lesz elérhető!
Talán valakit érdekel majd!Lényege az Ad-Aware Plus-nak:
Átfogó Malware védelem
1 éves támogatás
1 év Teljes antivírus védelem.
Egyedül a real-time protection nincs benne, viszont ha van másik állandó védelem akkor lehet, hogy összeakadnak.
Bár a képek alapján az is benne van. Majd kiderül.
Elvileg a világ legmegbízhatóbb Anti-Malware védelme!
Mindenesetre én kipróbálom.[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Szellem.
nagyúr
-
snipr
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz Szellem. #26926 üzenetére
Honnét számolod a bootidőt? A tényleges boottol vagy a gép bekapcsolásától?
Arra figyelj, hogy az ati cuccosa kell a venti és órajel szabályzáshoz aszhem...szal ha nem töltödik be, akkor nem biztos működnek ezek...legalábbis nálam vmelyik megszűnt létezni mikor kiszedtem.
Gorneck#1239
-
sznorbi2
senior tag
Tehát akkor megéri kipróbálni.
Én még legalább 4-5 éve használtam utoljára amikor még csak egyetlen egy terméke volt a Free verzió és azt lehetett regisztrálni.
Most meg ahogyan látom ezt már Ad-Aware Plus Internet Security-nek nevezik!
Viszont most vettem észre,hogy real-time network protection nincs a PLUS verzióban
Akkor mi lehet a képein a real-time bekapcsolva funkció?To protect and serve!
-
Szellem.
nagyúr
válasz Gorneck #26927 üzenetére
Nem a bakapcsolástol számolom, hanem amikor lemegy a POST és feljön a Windows Indítása felirat. Innétől indul a tényleges boot folyamat.
A Catalyst CC meg nem kell, mert ha beállítod, akkor megjegyzi a beállításokat. Az órajel, ventillátor, stb. dolgokat a driver tárolja, így ha beállítod a CC-t, akkor no problem! -
ABE
őstag
Sziasztok!
Hirtelen egy problémával találtam magam szemben, nevezetesen egy ismeretlen gépre kell holnap új rendszert felraknom, s ennek megfelelően valamiféle vírusvédelemre is szükség lesz. Windows XP SP3 fog a gépre kerülni, valószínűleg nem egy erőműről van szó, tehát az erőforrásokkal takarékosan bánó program kell, ami ingyenes. Én saját gépen Win7 saját tűzfal + Avast 5 kombinációt használok, plusz odafigyelek, mit nézek meg. Na most, a telepítendő gépre szerintem ez így nem lesz elég, hogy WinXP saját tűzfal + Avast. Vagy igen? A gép felhasználói hölgyek, nem töltögetnek le mindenféle sz@rságot, de azért mindig benne van a pakliban, hogy böngészés közben valami rossz oldalra keveredik az ember. A lényeg, hogy ingyenes program kell, ami frissíti magát automatikusan, és lehetőleg magyar nyelvű, plusz nem dob ki állandóan üzeneteket, szóval jól elvan a háttérben. Ingyenes alternatívákból az MSE-t, Comodo Internet Security-t és az Avast-ot ismerem úgy ahogy, most éppen a Comodo lelkivilágába próbálok belelátni. Anyum gépén még SpywareBlaster és Spybot is befigyel, de ugye azokat manuálisan kell frissíteni, ez itt nem pálya.
Mindezeket figyelembe véve kérem, ha van valami jó ötletetek megfelelő védelemre, ne tartsátok magatokban.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
McKane
senior tag
szerintem : eset smart security... keveset eszik,magyar.. havi kódokat meg találsz a neten,Chip,Pcworld,pcguru usjágokban biztos van.. (ha nem akarod megvenni. )
az előző egy évben ez volt nekem, nem is volt semmi gondom a géppel.. ez saját vélemény.azért smart security, mert a windows xp tűzfala kicsit megkopott.. egy irányba szűr,ha jól emlékszem,de majd biztosan kijavítanak itt.
-
sznorbi2
senior tag
Azért az Emesénél(MSE) lényeges dolog, hogy legálisnak kell lennie a Windows-nak,nem?
Különben nem igazán fog menni a dolog.To protect and serve!
-
ABE
őstag
blattida
MSE elég védelmet ad Avast-al összehasonlítva? COMODO-ból van magyar nyelvű változat? Most nézegetem az új verziót, remélem beállítható úgy, hogy ne kérdezgessen állandóan.
McKane
Mindenképpen ingyenes megoldás kell, s nem nagyon szeretnék havonta a kódok után rohangálni.
sznorbi2
Legális XP, különben rá se kérdeztem volna MSE-re.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz sznorbi2 #26934 üzenetére
Nem legáliasra is felmegy...
ABE:
- Elég ha nem vagy extrém netező...Avast 5 jobban konfigolható és szolgáltatásban is többet nyújt szintén alig fogja a gépet. Vmivel jobb szvsz. Mind2 mellé érdemes asquared és mbam használata szvsz...frissíted őket és ellenőrzől velük...2-3 hetente sztem elég.
- Van belőle magyar.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Greenebola
senior tag
KIS10-nél ,hogy lehet beállítani a Levélszemét blokkolót (tanítás szükséges) illetve ,hogy hotmail-os fiókomat szűrje mert küldtem Trojant magamnak ,de nem reagál rá pedig ismeri a KIS..
Valaki aki használja tudna megoldást a problémára?WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
BlackSeven
aktív tag
válasz Szellem. #26914 üzenetére
Szia!
Nálam és laptopon a KIS2010 9.0.0.736 a bekapcsolástól mérve az időt (a bekapcs. gombot megnyomva) 65-70 másodperc és ez látszik. Szerintem ez nem rossz idő és előtte avast és nod sem "futott" jobb szint időt nálam és ezen a gépen.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Csoda Avira már megint nem hajlandó frissíteni, ez is valami bug lehet. Alapból 2 óránként frissül, ha a gép alvó vagy kikapcsolt állapotban van, bekapcsolás után bepótolja az elmaradt frissítést. Frissített 3-kor, 5 előtt 15 perccel újraindítottam a gépet és azóta sem ment frissíteni és ahogy megismertem nem is fog. Estére kikapcsolom, majd reggel egyből frissít. Ejnye.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz BlackSeven #26942 üzenetére
Saját gépemen nem szoktam ütemezni, de nem is rossz ötlet, most néztem, Avast-ban van ilyen lehetőség.
-
sznorbi2
senior tag
-
Szellem.
nagyúr
válasz BlackSeven #26941 üzenetére
Ez egy laptop esetében normális is meg nem is!
Az tapasztalatom, hogy a laposok sajnos lassabban állnak fel, mint a sima pc.
A Kaspersky meg azért "lassít", mert a bootfolyamat kezdetétől vizsgál mindent. Így, ha minél több program indul automatikusan, akkor annál lassabb a felállás, de ez av nélkül is érvényes.
Gyomlálj ki ha tudsz egy két dolgot az automatikus indítás menüben, és gyorsíthatsz a bootidőn! Ahogy jeleztem fent, nálam nagyon sokat segített![ Szerkesztve ]
-
-
blattida
nagyúr
Szerintem igen. Az igaz, hogy valamivel jobb az avast, de az előnye minimális, ám az kétségtelen, hogy az is jó lenne a comodo mellé, mely legfrissebb, 4-es változata beszél magyarul. Ha a defense+ ki van kapcsolva, esetleg tiszta pc módban használod, szinte semmit sem kérdez.
-
blattida
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest