- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukocska
tag
Én tegnap lettem 26. ÉS majdnem ennyi is maradtam.
Reggel jöttem melóba, és egy ukrán kamionos elaludt és elvitte a tőlem kb 1m-re lévő buszmegálló táblát. Majdnem haza kellett menni gatyát cserélni -
c4-eXp
aktív tag
Köszi.
Egyébként most szerintem kicsit dühös leszel, de én nem kaptam bant. Olvastam, hogy hogyan jártál. Nekem viszont akkora mákom volt, hogy pont akkor volt az osztálytáborunk, amikor a blizz razziázott. Így szerencsére akkor nem voltam diablo közelben. Ja, ha veszel egy új diót, akkor majd ki tudlak segíteni egy-két cuccal, ami az induláshoz kell.while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
-
@Töki15
tag
Mindenkinek boldog szülinapot annak akinek nem ma van annak is!
nekem pont 1 hónapja volt azt a ph nem ünnepeltük!mondjuk nem is irtam!
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
Kösz mindenkinek.
Papa-Georgo, egyébként tőled van az aláírásom egyik része, remélem nem haragszol.while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);
-
kypre
tag
hát, eljött ez a nap is, betöltöttem a negyed századot..kicsit meghánytam vetettem az eddigiek, aztán jobb megoldást választottam szellemi fejlődésem érdekében...Vilánnyi Roset...sokat...
Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
tildy
nagyúr
Szintén itt a nagy nap, csak én msot hagytam el a negyed századot.
26 éves lettem ma
kypre nem mondod, hogy egy napon születtünk:u"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
Bővebben: link
Boldog születésnapot kívánok.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
gézu
őstag
Tildy,kypre:Gratulálok és sok boldogságot kívánok!
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
ladybug
őstag
Neked is nagyon boldog születésnapot Kypre.
Bővebben: link
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kypre
tag
Szia Drága Tildy, amennyiben október 2.-i vagy, annyiban egy napon születtünk, de most ünnepli születésnapját Sting, és ha még élne, akkor Mahatma Ghandi is.
Úgy látszik, ez jó napja az évnek...
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked, még vagy 3x 4x ennyit, és kívánom, ha az idei aktuális mérlegelés végére érsz, mosoly legyen majd az arcodon.
[Szerkesztve]Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Trak
addikt
Sőt, én is a mai napon születtem...
Réges régen, messze-messze egy távoli galaxisban
Boldog Szülinapot Nekünk!''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Bubu79
addikt
Sziasztok!
Isten éltessen minden szülinapost!"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bero
aktív tag
Tildy, kypre boldog szlinapot!!!
-
Rez_Grof
őstag
tildy, Trak, kypre
Boldog szülinapot!
Bővebben: linkA bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
KMan
őstag
Ma van a szülinapom ---> 19
[Szerkesztve]Csak a balekok alszanak [SAS]
-
KMan
őstag
Köszi szépen! a tavalyi év nagyon jól sikerült, remélem ezis jól fog.
Bryan Adams: ''I gotta be 18 till i die...'' Akkor meg tökmind1.Csak a balekok alszanak [SAS]
-
gozso
őstag
nekem is ma van
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
bobsys
veterán
basszus ide beakartam írni 11-én, de elfelejtettem
tiv: happy szülinapotEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tiv83us
veterán
Koszonom mindannyiatoktol!
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
Te is mérleg vagy. Hm... Meglepődtem (főleg azok után , miután elég cinikus vagy egy másik mérleggel).
Egyébként boldog szülinapot."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tiv83us
veterán
Miert ne lehetnek attol en meg cinikus egy masik merleggel? Nemhiszem hogy minden azonos csillagjegyben szuletett embernek ugyanazokat a tulajdonsagokat es gondolkodasmodot kellene viselnie. Vagy meg ne adj' isten esetleg valama apatia kellene hogy kialakuljon kozottunk csak mert a csillagjegyuk egyezik.
Egyebkent koszonom.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tildy
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Nem, nem pentek van es nem is penteken szulettem, hanem epp csutortokon, mint ahogy most is arra esik a szulinapom.
Heee, amugmeg tavaly mintha nagyobb bulit --==>Bővebben: link<==-- kaptam volna Toled, mint ez a kis gurulo voros kocsog ottAlways Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest