Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz Debilon #285663 üzenetére

    Katasztrofálisak ezek az árak, itt falun még mindig 7-10 ezer az óradíj és nem hajlamosak ennyire lehúzni se az embert, hogy 50 ezres kuplungot 100-ért sózzák rá. Bár lehet csak a helyi lakosokkal vannak így, a pestieket meg lehúzzák. ;]
    Amúgy ha a harmadikat akadósabban veszi annak nem sok köze van a kopott kuplunghoz (ha egyáltalán kopott, mert annak más jele is lenne), onnantól, hogy kinyomja teljesen össze sincsenek kapcsolódva így miért is adná a problémát. Ha meg nem kapcsol szét teljesen, hanem érintőlegesen súrolja vagy ütés miatt bele-bele ér akkor minden fokozatnál jelen lenne a hiba. Ez sokkal inkább váltó és bár a 150 ezer Km nem sok, de ha gyári olaj van benne és mindig akarattal csapták fokozatba akkor lehet már picit kopott. Ez nem jelenti azt, hogy nem fog még 100 ezret elfutni, csak picit akad már. Meg át kell nézni a váltóbottól is a mechanikát, mert nem feltétlen szinkronkerék a hiba mindig.

    Én minden autómban cseréltem váltóolajat, de az égvilágon nem lett jobb egyik se utána. :F Amit észrevettem, hogy nyáron sokkal jobb, télen hajlamosabbak akadozva venni a hideg miatt, aztán ha felmelegszik akkor már jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák