Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skillet

    addikt

    válasz kisza25 #21839 üzenetére

    hagyjuk már ezt az útkarbantartás dolgot! hol látsz te itt karbantartást? nem tudok elmenni A-ból B-be úgy, hogy ne kelljen szlalomoznom... na akkor meg majd a csekk fog jönni, amiért elhagytam a sávomat és a robotkamera lefülelt? :D
    szóval már ezer évvel ezelőtt is kitalálták, hogy a benzinen azért annyi az adó, amennyi, hogy így egyenlően fizeti meg mindenki az útdíjat/karbantartási költséget. na, ez hibátlan... lenne, ha így lenne. mármint az elmélet jó, de hol van a pénz amit erre fordítanak? vagy csak én nem járok azokon az utakon, amik annyira hihetetlenül jók?
    aztán a súly-teljesítményadót is ezen a címen adták az emberek arcába... jobb lesz, ezt a pénzt IS (miért, még melyiket?) a karbantartásra fogják költeni. persze. :)
    lehúzás minden. már írtam korábban az autózáshoz nem köthető telekommunikációs adóról (van minden percen áfa vazeg, akkor minek is arra még egy adó?), internet adó (ami végül nem jött be nekik), kgfb +30%. azt is ki fogja ellenőrizni, hogy oda megy, ahova kellene/ígérték?
    minden csak a lehúzásról szól.
    utolsó, mert még kikívánkozik: tb? röhej :) fáj itt-ott? sebaj, várj 6-8 hetet az ultrahangra!
    kivárod, mész, kérdezi a doki, mi a panasz? szerinted? semmi! 2 hónappal ezelőtt volt panasz vazeg!
    legközelebb már el sem mész, hanem kérsz azonnal időpontot maszek 3D ultrahangra és otthagysz egy vagyont. tehát kétszer fizetsz valamiért. ebből az egyikért szart sem kapsz, csak adó az is, semmi más.

    először csináljanak mindenhol (főleg a belvárosban) rengeteg parkolót... de, áááá. hagyjuk.

    [ Szerkesztve ]

    Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Új hozzászólás Aktív témák