Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz LZs?! #133421 üzenetére

    Egy hete megvettem a Parrot Minikit HD 2-t, tegnap volt egy hosszabb (inkább csak sokáig tartó) utam Budapesten, vagy 20 hívást intéztem vele.

    Németül kommunikál velem.
    A dobozon javasolt app régi os-hez való és ezért folyton frissítene, de nincs mire, illetve csak a gyártó fejhallgatóival akar dolgozni. Tehát a plusz funkciók, amik miatt erre esett a választásom, elérhetetlenek.

    Írtam egy szép bejegyzést az app store-ban, jött a kedves válasz ma, hogy itt a link a nyelvválasztó update-hez és a how to, valamint a kompatibilitási lista, amiben az én készülékem (Xiaomi Mi A1) nincs benne.

    A frissítést csinálom, el is jutok a 6. pontig, ott meg közli velem a Win10, hogy a fájl től nagy. Saccra 40%-nál. :W Most írtam meg nekik azzal karöltve, hogy a telefonom Google referenciakészülék gányolásmentes OS-szel, amúgy a gyártón belül más készülék szerepel azonos os-szel a listában.

    A vicces, hogy apámnak is vettem egy ilyen kihangosítót, az övé még bontatlanul pihen a polcon.

    Van valakinek ötlete? Nincs kedvem az amúgy jó készüléket hétfőig visszavinni és elállni az üzlettől.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák