- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz Celithrandi #78499 üzenetére
3db 1060-ról és 3db 570-ről van szó. Köszi a segítségeket, szerintem nem fogok vesződni velük és inkább eladom őket.
-
Bossp
addikt
Sziasztok! Mennyire igaz hogy az LHR-es kártyák teljesértékűként tudnak már bányász?
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
koko52
nagyúr
Május 15 ig megéri. Utána 150 körül lesz egy kilowatt.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz k1raly #78509 üzenetére
Mire gondolsz? Versenypiacon (ipar) nincs áramstop. Folyamatosan változik. Hétfőn a tőzsdén 215 Ft volt 1 kw, nettó, adók nélkül. Az bőven 300 ft felett lehet rezsicsökkentés után. Max amit paks termel azzal tudnak kompenzálni.
Bossp: választások után nem lesz fenntartható a rezsi álarc.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Ferdzsoo
addikt
válasz koko52 #78511 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy be fogják vállalni/vallani hogy kétszámjegyű az infláció hivatalosan is,. Még ezzel az elcs#&vt KSH-s statisztikai kosárral is.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
k1raly
aktív tag
válasz koko52 #78511 üzenetére
Én is úgy gondolom hogy az Európában lévő árak lesznek nálunk is nemsoká, csak azt gondoltam ez az összeg amit leírtál valamilyen biztos forrásból van ez érdekelt volna.
Ami nálunk van ár az nem tartható, én még bővítek most a saját napelemes rendszeremen aztán majd látjuk milesz.. Sok jóra nem számítok. -
2018
senior tag
válasz EQMontoya #78517 üzenetére
Miert? Nem kulfoldrol van az aram nagy resze, paks 2 is meg lesz valositva. Az eddig jol lathato volt pl uzemanyagnal hogy valasztasok elott es utana mindig felment de az arammal ez nem igy ment jo ideje. En orulok nem mentem ki nemetbe se sehova mashova azok most szivnak a hiper magas rezsi arak miatt meg vehetik 1000 ft ert uzemanyag literjet pl svedek
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Paks2 szerintem buko, legalabb vann ra egy jo uveg whiskym, hogy abbol orosz formaban nem lesz semmi. Esetleg, ha a franciak csinaljak.
Az meg itthon sem erdeke senkinek, hogy olcsobban adjuk a villanyt a lakossagnak, mint ahogy el lehetne adni a nemzetkozi piacon.Same rules apply!
-
echterion
nagyúr
válasz EQMontoya #78519 üzenetére
Paks2 meg lesz csinálva így vagy úgy, mert a teljes energiastratégia erre van építve vagy egy évtizede. Ezt megváltoztatni sokkal többe kerülne, mint maga Paks2 (plusz egy választási bukásba emiatt).
Nincs eladni való villanyunk (nekünk se elég), ez számunkra nem releváns, hogy mennyiért lehet eladni kint.
De ez már nagyon off téma, sztem hanyagoljuk, mielőtt jön a dádá valamelyik nagybetűstől vagy a topikgazditól.******
-
BeZol
őstag
PAKS II:
"2 darab AES-2006 típusú orosz gyártmányú reaktor kerül beépítésre, egyenként 1200 MW teljesítménnyel, melyek a jelenleg üzemelő 4 darab paksi blokk teljesítményének az 1,2-szeresét teszik ki."Áramtermelés 49%-a érkezett PAKS-ról 2019-ben.
Tehát a matek azt mondja, hogy önmagában a 2 új blokk 60%-ot adna, szóval többletfogyasztásokkal együtt nézve Paks az egész országot el tudja látni árammal majd (egy darabig, meg amíg megy a régi 4 blokk). -
koko52
nagyúr
OV nyilatkozata Portfolion: Paks2 nélkül nem tartható fenn a rezsicsökkentés. Márpedig Paks 2 törölve. Francia rendszer anno olvastam amikor a Rosatomot bírálták, valami 4-5X áron lenne. Az olyan 12 000 milliárd , ebből nem lesz semmi.
Üzemanyag és gáz ár szintén tarthatatlan.
egyébként tök mindegy, mert valamilyen formában kifizeti a lakosság most is mind a három tételt. Én pl ipari felhasználó vagyok, rám verik a maximális árat én meg beépítem a termékekbe. Így kerül az építkezés többe. Kifizeti mindenki, csak máshol. De a boltokban is ezért nálunk a legnagyobb az infláció. De nyugalom, amikor elengedik és fizeti mindenki a sokszoros árat, a boltok nem fognak csökkenteni. Tehát 2x szopjuk be."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
varmi2
nagyúr
Paks 2030-35ig üzemelhet nem tovább. Már így is a meghosszabbított élettartamát éli.
Az egyes blockot már 2012ben le kellett volna állítani és a legutolsó 4es blokkot is 18ban. Csak élettartam hosszabito karbantartást végeztek. De ezt tudomásom szerint csak 1x lehet. Tehát 8 év múlva el kell kezdeni lekapcsolgatni paksot, ha nem lesz Paks 2 akkor az nagy szívás lesz.
Atomerőmű építés kb 6 év.[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
koko52
nagyúr
válasz varmi2 #78524 üzenetére
El kellene gondolkodni az atom mellett a napenergia tárolásán is. Mert hiába van már paksot meghaladó termelésünk, ha nincs hova elraktározni. És pár ezer milliárdból azért lehetne tisztességes méretűeket készíteni. valamint a lakosságot terelni a tárolás felé, támogatásokkal.
-
Emperor_
addikt
válasz Celithrandi #78499 üzenetére
"pár darab" ezt írta. Ez ugye nem túl pontos meghatározás .
Te egyet láttál bele és én meg akár tíz is lehet a pár darab.
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Agyrák666
aktív tag
Chieftec primegold 1300w
8db kartya
Falbol 1320WMennyire egeszseges?
-
kenwood
veterán
Seasonicok altalaban birjak a strapat. En inkabb a rengeteg eloszto miatt aggodnek, mert 8 kartyahoz biztosan nem volt eleg a gyari pcie csatlakozok szama.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Agyrák666
aktív tag
Ahh inkabb maradok az eth-nal. Ugy csak 1000W, dualban 1300. Nincs kedvem atszerelni.
-
kenwood
veterán
válasz Winzsolt #78533 üzenetére
"és még hatékonyabb is lesz. "
Ez igy papiron igaz, a valosagban a +1 tap minden esetben nagyobb fogyasztast jelent. Meg akkor is, ha egy bronzeot cserelsz le ket goldra.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
EQMontoya
veterán
Te 95%-kal szamoltal vegul. Gold tap ilyen esetben (90% folotti terheles) szerintem 88% korul jo, ha tud. Szoval tippre valahol 1200-1220w korul van a leadott teljesitmeny.
De ez nagyon ki van centizve, ha ujraindul a miner egy halozati problema okan, olyan peaket lovoldoznek a kartyak a tapba, hogy tenyleg csoda, hogy nem kapcsolt le.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
RealTedMosby
tag
Nem tudom, vótmá' -e, de megint nő a Merge eltolásának valószínűsége. Találtak egy újabb sérülékenységet, és egyáltalán nem biztos, hogy a hátralevő pár hónapban sikerül megjavítani.
[link][ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
válasz RealTedMosby #78543 üzenetére
Úgy is eltolják ismét. Majd talán jövőre lesz valami belőle.
Pedig most itt hardverapron is egyre több rigeket adnak el, gondolom félelem pos végett is
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Hát a fuvarozók máris világpiaci áron tankolnak. Hála az idióta fészbúkhuszár, rohamozzuk meg a kutakat idiótáknak. Majd a pofáját fogja be mindenki, amikor a boltban meglátja az új árcímkéket!
-
sanzi89
addikt
Ez volt már esetleg, vagy nem csak nekem új?
Finally, GPU Memory Temperature Within HiveOS! Here’s How.
HiveOS alatt végre lehet látni az RTX kártyák memória hőfokát.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
trek81
senior tag
válasz sanzi89 #78547 üzenetére
Ez egy nagy határ kaki video majd ha a hive egy frissítéstől szépen mutatja... Nem mutatja ugyis jó, eddig jó volt nélküle
Egy kis számolás mára [link]
Mennyi vga fér fel🤣🤣🤣
19100 konténer
40’ HC Tengeri konténer
12.192 x 2.438 x 2.896 mm
Vga doboz Rx 6800..40x23x12cm
Ne feledjük a vezető fülkébe is fér[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
Frozen
addikt
válasz demmer123 #78545 üzenetére
a remény hall meg utoljára ,aztán ha mégsem akkor meg jó lesz gyújtósnak a kártya özön apróról ,mert kb eladhatatlan lesz, popo törlésre meg nem jó
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
RealTedMosby
tag
Kérdés: Binance-ről hogy vennétek ki az eurót forint számlára legolcsóbban / legkönnyebben? Revolutra 1%, és aztán ápr.1-ig forintszámlára utalás? Vagy van jobb / könnyebb? Köszi előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs