- Vezetékes FÜLhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TooCool
aktív tag
válasz Geller72 #4048 üzenetére
Gondolom látod, hogy folyamatosan csak 3MH/s-van a WDC-ben, de ez itt van mert tisztelem és becsülöm, hogy bele mert vágni, és a két szép szemünkért bérelni a szervert. Nyilván nem megy ez így a végtelenségig, de ennyit én rászántam a projektre.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
AAntii
őstag
Nagyon jó példa, hogy most egy óra után kaptunk blokkot, holott nem óránként "járna".
@TooCool: az elmúlt időszakban mit lehetett számolni, amivel lehetett is némi bevételre szert tenni? A cryptopénzeken túl. Mert én abból a körből kimaradtam és ha vége lesz itt a dalnak, akkor jó lenne, ha tudnám merre érdemes elindulni.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
szijartg
őstag
WDC vagy LTC-t érdemesebb most bányászni?
Elsőt könnyebben át lehet váltani BTC-re, nem? -
htc07
addikt
Az miért lehet, hogy bizonyos poolokban csak kb. tized annyi kh/s-t ír a cgminer, és laggol is a gép mellé rendesen? ugyanazzal a beállítással más poolon simán megy rendesen
-
TooCool
aktív tag
-
TooCool
aktív tag
-
Geller72
veterán
..cinizmust érzek a levegőben.. ..
-
Elbandi
aktív tag
válasz Geller72 #4048 üzenetére
pont az ilyen ugrabugrak ellen talaltak ki a pplns. lehet h az aktualis price magas, de kevesebbet fogsz kapni az elszamolaskor.
akkor inkabb egyszerre banyassz 2-3 altcointehhez kapcsolodik: cgminer tud olyat hogy egyszerre tobb coint szamol? vegulis mindegyik scrypt algoritmus, ha a kartya tud pl 300khs-t akkor abbol 150khs-t az egyik coinra "hasznal el", 150-et meg a masikra?
-
Imafett
aktív tag
válasz gyuszaa #4064 üzenetére
jót nevettem, aztán elgondolkoztam hogy ha akár a magyar kutyás pool, vagy a WDC pool, vagy mind2 pool összes usere betámadna valamit, azt könnyem rommádönthetnénk
// letettem a gépemet a garázsba max hőfok 65C, de a 7970/2db280x csak 1800at megy.. valakinek ötlet? mindent megpróbáltam már amit írtatok, driver is volt újrahúzva
[ Szerkesztve ]
-
6Days7Nights
csendes tag
Hali!
7870 VGA-m van és ez a jelenlegi beállításom:cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://pool.d2.cc:3335 -u xxxxx.xxxxx -p xxxxxxx --thread-concurrency 4096 -I 10 -g 1 -w 256
jó ez így vagy kell rajta valamit változtatni?
HTC One
-
Imafett
aktív tag
válasz 6Days7Nights #4068 üzenetére
mennyi a hashrated?
+ ha nincs hardware error akkor valószínűleg jó// többiek, olyant lehet hogy a -w t paraméterezem úgy hogy -w 256,512,512 de a többit nem 3xozom?
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz 6Days7Nights #4070 üzenetére
hát igen eléggé, próbáld meg azokat a beállításokat amiket itt találsz
-I 12 -g 2 -w 256
-I 18 --thread-concurrency 16384
-I 12 -g 2 -w 256 --thread-concurrency 8192
-I 18 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232tapasztalatom nekem ilyen kártyával nincs, de a táblázat alapján 300-400körül kellene menjen
-
Imafett
aktív tag
válasz 6Days7Nights #4072 üzenetére
mivel gondolom alapórajelen járatod a kártyákat, igen teljesen jó
-
TooCool
aktív tag
válasz 6Days7Nights #4074 üzenetére
Ha amúgy elinnád akkor megéri, de én óvnék mindenkit attól, h ebből akarjon meggazdagodni.
-
Geller72
veterán
Én azért megpróbálnám az I13-at is. Amúgy csak akkor tedd bele az egy milládat, hogy ha holnap reggelre ennek az egésznek teljesen véletlenül egy vágással vége lenne, ne kezdj el sírni... Szal, ha van kidobandó egy millád. Kevés embernek van.
-
TooCool
aktív tag
Ha mégis rászánod magad, egyeztessunk!
-
LLam
senior tag
többen írtak privátban, hogy olykor elbizonytalanodnak, mert eléggé unlucky a pool. nekik és mindenki másnak annyit tudok mondani, hogy kitartás, ami könnyen és gyorsan jön annak nincs értéke. ennek tehát lesz!
akinek kedve van az jöjjön!
pool.1f.huvolt nekem egy nagyszerű rokonom (RIP Gyuszi bácsi!!), aki 75+ évesen azt mondta: "A fiataloknak van igazuk, hallgassatok rájuk!". Ehhez igyekszem tartani magam.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
Dexar007
veterán
Engem lehuznak ezek a kutya poolok.Voltam mar a doge.scryptnel es a dogehousenal.
Mindkettonel 130ezret gyartok naponta,az eredeti 160 helyett.Rejected pedig boven 2-3% alatt van,a gepek pedig halisten nem fagynak.Rendben,a diffvaltozas folyamatos,de delelott meg 300 alatt is volt,szoval akarhogy szamolom minimum 150nek lennie kene,ennek ellenere 20-30 ezer coin eltunik a semmibe.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
LLam
senior tag
21:39:32 új blokkot találtunk!
GRAT mindenkinek akinek szerepe volt benne!
kitartás = siker!
(#4086) Dexar007 gyere wdc-re, ez a pool nem fog lehúzni semmivel!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
baji
tag
Sziasztok! Tegnap végre megérkeztek az r9 290-es kártyáim. Majd egy nap szopás után végre sikerült értelmes hash-t kihozni belőlük. Kipróbáltam marha sok baállítást és végül sikerüt beállítanom őket, most egymás mellé rakva mindkettő 890-et tud, hw error nélkül persze visítanak rendesen
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #4086 üzenetére
A cgminer-es Average h/s vagy az 1/s WU értékedet hasonlítod azzal, amit a pool ír? Bár ha levonod kézileg a reject arányt az előbbiből, akkor mindegy?
Nekem a multipool.us-nél pl. jobban ugrál a grafikonérték, de grafikusan ráillesztve egy vonalat jó.
De lehet, hogy csak én vagyok olyan naiv, hogy nem hiszem el, hogy úgy is lenyúlnának, hogy a h/s értékem jó jelzik ki mindenhol. Pedig jobban belegondolva talán pont így van értelme. Lehet, hogy én is utánaszámolok.Beregeltem amúgy az új coinwarz multipool-ba is, de nem jött meg az email, nem vagyok elég jó nekik.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dexar007
veterán
válasz gyuszaa #4093 üzenetére
Hagyom fel 10ig.Kivancsi vagyok mennyi lesz vegul 24 ora alatt,aztan kiprobalom a tied.Mondjuk a betutipustol mar most kisult a szemem.
janos: Nekem a poolos oldal ossze-vissza irja az ertekeket.Van,hogy nagyjabol eltalalja,van mikor 1 mh/seccel kevesebbet mutat,sot olyan is van mikor 1,5-tel tobbet.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Imafett
aktív tag
és megint WDC blokk !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kupon kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs