-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz Overlocker #4747 üzenetére
Láttam riget, amiben van olyan gép, amiben 4 db 7990 üldögél..az meg ugye 8 gpu.. . Hogy azon most w7 vagy 8 volt, passzolom..
Szerk: Itt feszegetik a témát rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
TooCool
aktív tag
-
Geller72
veterán
Jól rémlik, hogy a 6990 egy kazán? Főleg fogyasztás ügyileg?
-
Geller72
veterán
válasz Overlocker #4755 üzenetére
Sejtettem, hogy 5970-ek vannak a dologban... Amit árulsz, az a negyedik, vagy ebből a háromból valamelyik?
(Gondlom kh/s-t akartál írni, de tök mindegy..értjük mi )....na végre, kiesett ez a blokk is..remélem megint jön egy dupe..
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Overlocker #4757 üzenetére
Az nagyon szép. Nálam alapfesz, alapfreki, I17-18-on stabil 700 körül van. ez nekem elég ilyen feltételek mellett. .
-
Ricsiii1992
tag
http://pool.1f.hu/ :
Ez csak nekem érdekes? Röviden le tudnátok írni, hogy kaphattam én többet 2400share-re mint más 16000-re?
Gondolom a Variance értéknek lehet hozzá köze.~110%-nál léptem be, és onnantól a végéig (~260%) voltam.
(#4762) Zlcsi: PCI-E toldó, hosszabító kábel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
a riser kábel az micsoda?
-
Imafett
aktív tag
chal kicsoda a WDCpoolban az 5,309kh/s-al?
[ Szerkesztve ]
-
-
deadwing
addikt
válasz janos666 #4745 üzenetére
Köszi!
Hűtés témára: nálam majdnem 10 fok mínuszt továbbá kártya venti jóval alacsonyabb fordulatszámot jelent a kártyák tetejére közvetlenül odarakott 2 db 12-es venti. Valami silent noname vackok, alig pörögnek, de mégis óriási a különbség, mert szépen befújják a kártyák közé a levegőt. Kb a zajszint is a felére esett, mivel a kártyák venti fordulata is esett emiatt 7-800 rpmet.
Szerk: a válasz Geller_1972 (#4744)-nek akart menni...
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Még jó, hogy nálad csákányozok most A mi poolunk nemrég fogott ki egy 24 órás 200%-os kört
(#4774) Imafett: Nem, nem olyan Épp az a lényeg, bármilyen csendes kis venti jó oda, a lényeg, hogy minél közelebb legyen a kártyákhoz. Nálam konkrétan rájuk van téve közvetlenül. Így simán tudok aludni a 4 db 280X-től, pedig az ágyamtól 2-3 méterre vannak csak. Kicsi a lakás...
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Imafett #4778 üzenetére
Én is tettem rá. Egyszerűen felfektettem a kártyák tetejére, hogy befújjon a kettő közti résen.
Ez nem így működik. Hacsak nem szívni kezded a résből úgy, hogy lezárod minden más irányban a beáramlás útját, addig mindig rásegít a légnyomás a VGA ventilátorának a munkájára, nem szembe megy vele.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
deadwing
addikt
válasz Imafett #4778 üzenetére
Jah, azt nem mondtam, hogy 2 gépben van a 4 kari. Igaz ebben volt már 3 is, akkor zajosabb volt egy kicsit. 3 vagy több kártyánál már riser kell... A kártyák egyébként előre-hátra fújnak ki, nem felül, de a lényeg a lényeg, a kártyák most 72 fok 2000 rpm-en mennek, ha lehúzom a ventiket akkor 3000 rpm kellene a 76 fokhoz kb.
Pizzásdoboz for prezident
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
New blokk....again..
-
Reggie0
félisten
Na ugy nez ki jan elso heteben 8.6MH-val bovul a rigem.
[ Szerkesztve ]
-
AAntii
őstag
válasz Reggie0 #4787 üzenetére
Mit sikerül az eddigiek mellé betenni?
Overlocker: adja rendesen a pool, nyilván pont 100%-on sose fogunk állni a blokkokkal, de engem ez a 110% körüli érték megnyugtat és a blokkoknak megfelelő coint megkapja mindenki, nem lopják ki az ember szemét. Tehát már megéri.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Geller72
veterán
válasz Overlocker #4785 üzenetére
Had jöjjön...
-
Reggie0
félisten
válasz deadwing #4793 üzenetére
Nem durva az. Nagyon sok haznak racsos az oldala es lehet rogton kifele kuldeni. Igy nagyobb a nyilas, mint ha hatra fujna.
(#4794) AAntii: Hatra nem erdemes, mert azokat nehezebb lesz hasznaltan eladni es kisebb a hatasfokuk, igy ha jon mellejuk a klima, az helybol legalabb 30% felart jelent a villanyban.
[ Szerkesztve ]
-
Imafett
aktív tag
válasz deadwing #4793 üzenetére
ami a képen nem látszik oldalról meg van fújatva a levegő a kártyák között, de igen elég érdekes megoldás hogy az alaplapra ömlik alul a hő és oldalventi nélkül beszorul oda vagy felszívja a mögötte lévő kártya
Reggie0 honnan lehet ekkora mennyiséget szerezni mert engem is érdekelne 7-8 db 280x/290,de sehol nem találtam...
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
hogy a fa**ba fogja az olyan kisember,mint én lecserélni a 7970-jét 290-re ha kapzsi bányászok felvásároljátok az összes beérkező vga-t?
[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
AAntii
őstag
válasz Reggie0 #4795 üzenetére
Lassan már a nehezebb helyett használhatjuk a lehetetlen kifejezést is. Most kánaán van a pc boltok háza táján a megnövekedett videokártya igény miatt, aztán ha a buli véget ér vagy lecsendesedik, akkor sok esemény nem fog történni az új videokártyát háza táján, mert fillérekért lesznek a használtak. Persze az is lehet, hogy majd ez rázza végre helyre a piacot, hogy egy egy-két hónapos hardver ne kerüljön a bolti bruttó ár mínusz 5-10%-ba, hanem legyen olcsóbb. Majd kiderül. Klíma- te is azt vallod, hogy valamit mindig kell majd számolni, ennyire optimista vagy az ltc és egyéb altcoinok terén, vagy februárban már jó idő lesz?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Geller72
veterán
-
deadwing
addikt
válasz Reggie0 #4795 üzenetére
Aha, csakhogy az oldalsó házventikkel befelé szoktak fújatni. Ugyanis a felső ventik szoktak kifelé fújni a házból. De így akkor hol jön be a levegő? Meg lehet fordítani a légáramlást, az igaz, de mivel a meleg felfelé száll, elég "érdekes" megoldás felső ventikkel befelé küldeni a levegőt. Nem jó ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest