Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz shteer #28081 üzenetére

    Persze, ilyen hatalmas gyorsulástól robbanni fog: Duck and cover!

    (#28082) asdxv --- Nézd meg a fenti grafikonon a mai és a "szimulált" jövőbeni sebességet: annyi van, hogy az AMD-sek mégsem fognak szopni (ahogy attól eddig félni lehetett), ha lesz még akkor lehetőség/értelme bányászni (akár még PoS is lehet belőle addigra, vagy lezuhan az árfolyam a padló alá, stb...).

    Amúgy hihetetlen mekkora átb@szás volt ez a Vega, akár játékos, de még inkább bányász szemmel. A játékosoknak csak a szokásos, valamelyest hihető technoblabla ment és annyit "ígértek" (a pletykák), hogy méltó ellenfél lesz a 1070/80 mellé, amitől nem is maradt el hatalmas mértékben, na de hogy >=60 Mhps helyett még 40-et sem lehet kifacsarni belőlük Ethereum-on..., ez azért már "picit" nagy túlzás volt, 80-100 körüli értékekből beszélni (azért írok 60-at, mert levontam az ÁFÁ-t a 80-100 pletykából, hogy ha ennyit rebesgetnek, talán tényleg lesz ~60).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák