Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz cattus #22290 üzenetére

    Eddig az autósoknak kb. monopóliuma volt az úthasználat tekintetében (de legalábbis az indokoltnál jóval nagyobb súlyban voltak reprezentálva).

    Ez nem teljesen van így, de egyébként elhiheted, hogy inkább látnám azt, hogy a város belső részén ezernyi biciklis teker, normálisan persze, mint a jelenlegi helyzetet, hogy gyakorlatilag napi millió nem helyi lakos terheli az egész fővárost! Csak éppen ehhez komoly átgondolt stratégia kéne, nem annyi, hogy a vigyori főpolgi biciklivel szeret járni, ezért átadja a legterheltebb belvárosi részt a kerékpárosoknak.

    Kik? Hol? Mivan?

    Ma is írtak róla:

    Hamarosan változhat a KRESZ

    a kötelező kerékpárút-használatot el kell törölni, ami abból is adódik, hogy a gyakorlott kerékpárosok nagyobb veszélyben érzik magukat a családok, kisgyerekek között, különösen a keskeny, rossz állapotú kerékpárutakon, mint az autóút szélén kerékpározva.

    Örülök, hogy - bár egyelőre impliciten, de - te is a fizikailag szeparált kerékpárutak mellett állsz ki.

    Abszolút, de nagyon szigorúan véve, hogy ahol nem közlekedhetnek, ott tényleg ne menjenek. Jelenleg sokkal veszélyesebbek a gyalogosokra a kétkerekűek, mint az autósok. Emiatt kéne bevezetni a kétkerekű járművek azonosíthatóságát, de qrva gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák