Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz Vasti74 #83351 üzenetére

    Amit leírtál nem ütközik az én pc és okoseszközhasználatommal.
    Mindenben egyetértünk, itt a fórumon pár éve még le is toltak engem páran hogy preferálom az automatikus frissítéseket és ezügyben kértem tanácsot, a Linuxaim frissüljenek a tudtom nélkül, ne kelljen piszkálnom meg terminálba bámulgatni ahogy lepörög a Matrix, tegye a dolgát.
    Azóta, a naprakész Windows+Defender mellett naprakész a Linuxom is az összes.
    Nem erről próbáltam meggyőzni semkit hogy én nem preferálom a naprakész és gyári biztonsági eszközökkel működő rendszereket.
    Hanem arról hogy ha megfeszül is bárki és netán paranoiás, már kóros üldüzési mániától hajtva megtesz mindent, az természetesen kisebb eséllyel esik áldozatul. De bármikor áldozatul eshet! Az esély csökken de nulla az életbe nem lesz.
    Akkor meg én minek feszüljek, jelszavazzam le 25 karakterrel, azokat a holmikat, gépeket, eszközeimet amiket naponta használok, a telefonomat naponta 100-150x oldom fel egyszerű duplakoppal, a gépeim egy munkaműszakom alatt 30-40x mennek monitor off-ba esetleg alvóba, a franc pötyörésszen be mindig Petőfi Sanyi verséből egy versszakot vagy ezt hogy n&@//=ii998NnNn_T;almakörte%/=?

    22 év alatt egyetlenegy támadás nem ért, semelyik platformon, a 14 éve használt mailom spam mappája üres, nem találnak meg idióták facebookról, a mobilról életemben nem bankoltam, nincs rajta gapps, Microsoft fiókom sose zaklat pedig 1-2 éve be se jelentkeztem, nem kapok sehonnan hírleveleket, nem zombi egyik gépem sem stb.
    Akkor valamit mégis jól csinálok?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák