Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DittyCat

    tag

    válasz CPT.Pirk #29833 üzenetére

    Most megint az mp3-lejátszómmal van gondja (Sony NWZ A-818). Azt már elfogadtam, hogy nem hajlandó a Linux lejátszani ról a zenéket, de hogy ráírni sem?
    Egy nyomorult mappát szeretnék rámásolni, 20 dallal, ezen pörgök 15 perce. Először az első dalt felmásolta, majd összeomlott teljesen, újra kellett indítani, mert a mappák, mint olyanok, teljesen eltűntek (magáról az Asztalról is). Most a 10. dalnál adta meg magát, már vagy 5 perce megállt 49%-on és nem megy tovább. Ha tudnám, mi a baja, az jó lenne, de nem ír ki semmit (elég hely van rajta). Előbb DVD-ről is próbáltam a pucukára másolni, de az halott ötlet volt - OK, elfogadtam, felmásoltam előbb szépen a sz.gépre, de innen sem kajálja. Még leállítani sem tudom, mert az x-re sem reagál, lefagyott. Ezt írja: libmtp hiba: Could not send object. Na ja, de az első 9-et csak elküldte, akkor meg mi a baj?
    A Tulajdonságok alatt az szerepel, hogy az mtp eszköz jogosultságai nem határozhatók meg, de változtatási lehetőség nincs.
    Kell vennem egy új lejátszót, mert hisztizik a drága, vagy esetleg kellene rá telepítenem valamit? Tudtok megoldást? Jelszó: nincsenek kudarcok, csak késlekedő sikerek :) !

    [ Szerkesztve ]

    "Élek... vagy csak álmodom?"

Új hozzászólás Aktív témák