- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thoomee
tag
Root nálam működik. Folyamat (XDA-ról):
0. letöltöd az unlockroot programot
0.1 telefonon az usb hibakeresést azt be kell kapcsolni.
1. elindítod programot
2. csatlakoztatod a telefont adatár üzemmódban
3. nagy zöld Root gombra kattintasz
4. felajánlja egy akku kímélő program telepítését (én elutasítottam)
5. felajánlja, hogy indítsa újra a telót, mondj igent
6. ezután playstoreból telepítettem a busybox programot
7. elindítottam a busybox-t és frissítettem a legújabb verzióra.
8. kész!ui. titanium backup-al tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
Milyen az ICS? Nekünk O3D-re még elvileg van egy hetünk...
-
bubus66
nagyúr
válasz zoleeboy #20152 üzenetére
Nem ugyan az csak én csináltam meg azért kérdeztem, mert valaki csinált olyat, hogy bele tette a recovereyt az nem működik
(#20151) thoomee
Nekem busybox nélkül is megy a ROOT ESFileexplorer TB-val tesztelve
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
badxgirl
aktív tag
válasz kriszpontaz #20158 üzenetére
téééényleg...akkor lehet nekünk is ezzel a dual mic dologgal kéne próbálkozni? ascend g300-nál mint írtam ezt a szoftveres hibát úgy orvosolták, hogy szervízmenüben valami dual mic-et kikapcsoltak...csak nekünk nincs ilyen beáll-tási lehetőség a szervíz menüben...na de lehet hogy valahol máshol a rendszerben van, csfak át kéne írni valamit?
-
Apunk
tag
Valaki tapasztalta még rajtam kivül, hogy lassú az adatátviteli sebesség usb-n keresztül? A root-ot ha úgy csinálom ahogy az előbb leírták az működik?
Sony Xperia Z2
-
FerNandor
őstag
ha a hangerö tényleg bug midenkinek, írjátok majd be légyszi valami nagy betükkel, hogy megoldódott-e és hogyan.
köszi[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
rocki15
tag
Nekem nem megy a rootolás, ré megyek a zöld rootra és bejön hogy do you want try install driver? rányomok h igen és útána mind ez jön be újra.
-
heinci
tag
Feltettem a ROMot, telefon hibátlan. Előtte és utána is csináltam factory resetet, ahogy bubus is.
Akinek nem megy, az ki tudja próbálni a dualmic kikapcsolását, nemrég írtam, hogyan kell.
-
heinci
tag
Na teszteltem még, headsettel telefonáltam, úgy jó. Headset nélkül valóban kicsit halk.
-
kriszpontaz
veterán
válasz badxgirl #20159 üzenetére
Van egy olyan érzésem mintha a rendes mikrofon helyett a zajszűrő mikrofon működne, és azért halk (mert ugye az a fülednél van).
Egy valamit nem szeretek ebben a telefonban, kihangosítva nem értik amit mondok, nem lehet úgy használni, pedig néha kellene, lehet az is a zajszűrő mikrofon miatt van, mert olyankor mindent zajt kiemel a telefon, és pont az én hangomat veszi háttérzajnak, alig hallanak.heinci: akkor tuti hogy a zajszűrő mikrofon hibázik a dologban.
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
válasz kriszpontaz #20167 üzenetére
igen én is ilyesmire gondolok...csak én még lusta voltam rootolni így nem tudom a build.prop-ban szerkeszteni amit kell...na de mindjárt nekiesek asszem. ha van fejlemény írok, addig is várom mások tapasztalatait akik próbálgatnak dolgokat, hátha megtaláljuk a megoldást
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #20161 üzenetére
Nem tudnád ezt a mindenki által emlegetett zajszűrő mikrofon fájlmódosítást az .fls és .bin fájlban megcsinálni, és újra flashelhető formában visszacsomagolni, hogy ne kelljen root-al szenvedni? Ha lennél olyan rendes és van lehetőség rá?
badxgirl: most olvasom hogy férjnél vagy? Nem is gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
-
heinci
tag
válasz rocki15 #20163 üzenetére
Mielőtt feldugod a telót az USB kábellel, előtte engedélyezd az USB debugging módot.
És amikor felcsatolod a telegont, akkor mass storage módban csatlakoztasd.
Előfeltétel még, hogy az LG driverek fent legyenek.Ha ezek teljesülnek, akkor már működni fog a root, amihez nem kell a BusyBox...
-
bubus66
nagyúr
Tessék itt az át írt bulid.prop
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
murdoq
tag
válasz badxgirl #20168 üzenetére
Ha véletlen érdekel valakit itt a koreai build.pro hátha kiderül belöle valami
Xiaomi Redmi 4x
-
heinci
tag
válasz kriszpontaz #20167 üzenetére
Igen, kihangosítva engem sem hallanak sosem..
Na Rootoltam a telót, megpróbálom ezt a dualmices hacket... -
badxgirl
aktív tag
válasz kriszpontaz #20169 üzenetére
Igen, férjnél vagyok...mert miért nem gondoltad volna?
-
badxgirl
aktív tag
válasz murdoq #20172 üzenetére
Hát pedig ebben nincs ilyen sor: "ro.config.dualmic=false" tehát valószínű hogy ezt hiába írjuk bele, nem fogja megoldani a problémánkat, elvégre ha ez lenne a baj forrása, akkor a koreai ics-ben benne lenne, mert ott nincs ez a bug tehát javították már valahogy, csak nem így...ettől függetlenül megér egy próbát, mert tuti hogy itt van valami gebasz
-
badxgirl
aktív tag
beírtam a build.prop-ba a cuccost, de változatlan
-
bubus66
nagyúr
Most hívtam fateromat vezetékesen és jó volt. Most fent hagyom ha ezek után is csinálni fogja akkor megy vissza a V20S
Akkor szerintem aki sokat használja az tegye vissza a GB
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #20178 üzenetére
Nálam eddig 3ból 3 hibátlan hivás...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
ReverzY
tag
Milyen gyári ICS jött most ki? Root kell hozzá vagy mi van? Mert annyira írogattok hogy kijött közbe meg rootolni kel? Lg Support Toolt használtam mióta megvan a telefon de azt mondja ez a legfrissebb verzió a telóra a 2.3.4... Valaki felvilágosítana hogy most mi is a helyzet?
-
badxgirl
aktív tag
válasz kriszpontaz #20179 üzenetére
ja hát félreértés ne essék, fiatal is vagyok, a magam 21 évével De ettől még férjnél vagyok, nem kevesebb mint 5 egész hónapja Amúgy meg 5 éve vagyunk együtt és 1,5 éve lakunk együtt...éshát igen vezetem a háztartást, főzök mosok takarítok, tervezzük a gyereket, közben romolgatom a telefont...szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek fura ez így együtt...na de off vége, csináljunk valamit a hívás hangerővel mert így kaki
-
ReverzY
tag
Valaki válasz kérem, nagyon izgat hogy most mi a helyzet!?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ReverzY #20186 üzenetére
Egyelőre atom stabil a gyári ICS, csak ez az egy hibája van egyelőre. lehet vele telefonálni, de a túlsó oldalon halk amit mondasz. hangosabban kell beszélned. ha csend van, akkor nincs gáz, mert nem tűnik halknak, ha viszont zajos környezetben van a másik fél, akkor folyton csesztet hogy nem ért semmit.
igazából nem olyan vészes, akkor van baj, ha egy rosszabb minőségű teló van a vonal másik végén, ami eleve szarabb minőségű. Gondolom a fórumtársak azon akadnak ki leginkább. Ha nem botlasz bele ilyenbe, akkor lehet csak annyit mondanak, hogy beszélj picit hangosabban. De nem tudom. lehet, hogy hiába beszélsz hangosabban, nem fog sokkal hangosabb lenni, mert valami folytja a rendszert ilyenkor.Jah, nem is ezt kérdezted. Bocs. Akkor a smartflashtools-al való telepítést megtalálod az első hozzászólásban.
Ott van egy link, egy blog bejegyzéshez. bubus66 írta. gyári rom telepítése+recovery+root, így kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz ReverzY #20186 üzenetére
Kicsit olvass vissza...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
ReverzY
tag
copy/paste: Milyen gyári ICS jött most ki? Root kell hozzá vagy mi van? Mert annyira írogattok hogy kijött közbe meg rootolni kel? Lg Support Toolt használtam mióta megvan a telefon de azt mondja ez a legfrissebb verzió a telóra a 2.3.4... Valaki felvilágosítana hogy most mi is a helyzet? De ha gyári ICS ÉS ROOT sem kell hozzá akkor hogy hogy nem lehet frissíteni az LGST-al? kézikönyvében is az van hogy azzal kell frissíteni
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ReverzY #20190 üzenetére
Nem kell rootolni.
Reseteled a telód. (factory reset)
Elindítod flash módban, rákötöd a telót.
Letöltöd a romot, itt megtalálod valahol, bubus66 belinkelte.
Letöltöd a smartflashtools-t,
felteszed a drivereket, window enable indít, on-ra állít. A többi a leírásban.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz ReverzY #20190 üzenetére
Ez van:
-
ReverzY
tag
No de ha gyári akkor mért nem lehet a hivatalos módon frissíteni mint amikor GB-re frissítettem LGM Support Toolal egyszerűen ahogy a kézikönyvében is szerepel mert ugye hivatalosan így kéne frissíteni? Vagy ez hülye kérdés lenne?
-
FerNandor
őstag
na majd Huexxx biztos csinál ebböl az ICS-böl egy k*rvajó romot
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
embe
nagyúr
Eddigi tapasztalatom az ICS-el nagyon pozitív, leszámítva ezt a "kis" ficsőrt, ami a hanggal történik.
-
ReverzY
tag
No de ha gyári akkor mért nem lehet a hivatalos módon frissíteni mint amikor GB-re frissítettem LGM Support Toolal egyszerűen ahogy a kézikönyvében is szerepel mert ugye hivatalosan így kéne frissíteni? Vagy ez hülye kérdés lenne? Valaki válasz kérem megöl a kíváncsiság... frissítenék ICS re már nagyon
-
-
embe
nagyúr
-
ReverzY
tag
Köszi a választ! Most olvasom hogy ez a frissítés akár "téglázásba" kerülhet szóval inkább várok egy hivatalosabb verzióra. Azt nem lehet tudni hogy kb mikor lehet ténylegesen hozzá jutni/frissíteni az ICS-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Milyen monitort vegyek?
- Robotporszívók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest